Seks gerçekten güçlü bir mekanizma. Ve bizim hanım kızlar seksi erkeklere istediklerini yaptırmak için oltanın ucundaki solucan gibi sallıyorlar. Genelde de istediklerini alıyorlar. Yani bdsm senaryolarındaki gibi bir ceza/ödül mekanizması ve fantazisi yok çoğunlukla. Ama mesela ev işlerine yardım ettiği bir günün ardından güzel bir oral seks seansı ile mükafatlandırılmak herhalde hiç bir erkek için sorun olmayacaktır. Ya da tam tersi şekilde partnerinin bir davranışından çok sinirlenip bir erkek yatakta ufak cezalar verebilir. Bunlar seks sınırları içinde kaldığı sürece ve manipülasyon için kullanılmadığında çok eğlenceli ve motive edici olacaktır.
Evet küçük ve tatlı oyunlar katar ama ülkemizde nedense ödül ve cezalar erkeğe kesiliyor. Kadınlar bu konuda haketme haketmeme durumuna sokuyor karşı cinsi bu çok acı.
Normalde bir tarafın izin vermediği ve diğer tarafın çok istediği bir eylemi, bir oyuna ödül olarak koymak hem oyunu zevkli hale getirebilir hemde cinselliği.
İlişki yaşamak için bahane aramamak, kimseyi ikna etmeye çalışmamak lazım. Cinsellik özgürce yasanmali. Ödül/ceza gibi şeyler insanı cinsellikten soğutur düşüncesindeyim.
Yani katar ama anlayabilene ve niyete göre değişir tabii, mesela bazı kadınlar sırf maddi şeyler edinme imkanının karşılığı olarak ödül kavramını koyuyor bu durum samimiyeti ve saygıyı düşürüyor
Belki biraz. Eh renklenmek her zaman beklenmedik and olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bizim kadınlarımız cezai aynen Karikatürdeki gibi uyguluyor, kanepede çok yattım. Bir kere ödül verdi onda da anal seks!!! bağırıp çağırmasından hiç zevk almadım. Hiçbir boka yaramıyor. 😠 😤