İlişkilerde seksin ödül veya ceza olarak kullanılmasını nasıl değerlendirirsiniz

İlişkilerde seksin ödül veya ceza olarak kullanılmasını nasıl değerlendirirsiniz

Ne yani ödülü hak etmezsem seks yapamayacak mıyım veya ceza olarak istemediğim zaman seks mi yapacağım. Saçma geldi bana, bir de saçı şöyle çekmeyin eşek değiliz biz acıyor
Çiftler istediği zaman seks yapmalılar sevincinden yapılabilir ama ceza için yapmamak çok kötü birsey kesinlikle karşıyım buna. Cinsellik olmalı. kadınlar dayanıyor ama bir erkek asla duramaz onu anlamaları lazım
Kötü bir şey bence kişinin kendi ayağını sıkması yani seks istek için yapılacak bir şey ödül ya da ceza değil.
Benim için ne ödül olabilir ne ceza. Varlığı için ölmüyorum, yokluğunda aramıyorum. Bu birlikte tedı olan bir şey. Taraflardan biri kullanmaya kalkınca işin tadı kaçar.
Cevap
15Cevap
Yanlış buluyorum
Yaramazlık yapınca beni cezalandırması tarzı ödül cezalar olmalı ama.. Şu yüzüğü almadın.. o zaman yatakları ayırırım filan, bundan mı bahsediyorsun?
Teferruat vermiyorum. Aklına her ne gelirse hepsi diyelim. İçinden doğru buldukların ve yanlış bulduklarını ayırarak da görüş belirtebilirsin.
Oldu olacak bir ödül maması verip gıdımı okşasın..
Odul olarak olabilir ama ceza olmaz galiba benimle yapmassa baskasiyla olucak
Doğru bulmuyorum. Seks bir ihtiyaç değildir, öyle kafaya göre ödül - ceza sistemi gibi kullanılmaması lazım
ülke kadını bu konuda dünya lideri
alalh onalrın bin türülü belasın ıversin
Ödül veya ceza olamaz. Olsa olsa ancak heyecan olur..
❤️❤️❤️
Seks bir ihtiyaçtır. Cezalandırma aptallık. Barışmak içinde fırsat
Kadınlar yapıyor bunu genel olarak onu yapan kadınla muattap olmicaksın bro
Genelde a.. mini altin kaplama sanan disiler yapiyor. Erkekte gidip baskasına çakıyor. Soguyor kadından ilişki bitiyor sonunda
Kendini pazarlamaktan başka bişey değil bu
Ceza olarak süper Bi yöntem 🤷🏻♀️
Bence ön sevişme için çok iyi Bir yöntem
5 yaşında mıyız? Küstüm oynamıyorum gibi çok saçma
Yani bazıları hakeder
Fotodakiler hayatı yaşıyorlar
hmmm hayır demem :D
Saçma
Aşağılayıcı...
Saçma
Saçma
Saçma bana göre