Bir haberde okudum ve sizlere de sormak istedim. Cinsellik ile cezalandırılan kişi aldatma yoluna gitmiş. Sizce böyle bir ceza doğru olur mu?

Bir haberde okudum ve sizlere de sormak istedim. Cinsellik ile cezalandırılan kişi aldatma yoluna gitmiş. Sizce böyle bir ceza doğru olur mu?

Aldatmayı tabi ki hiçbir şey haklı çıkaramaz, karakter/ kişilik envanteri gibi bir şey bu 🫢
Ama çiftlerin birbirlerini en özel, hassas, yoğun ve duygusal paylaşım alanıyla sınaması ya da cezalandırması da aynı şekilde haksızlık döngüsüne sıkışır. Hayır demek için bahaneye ihtiyaç yok, hayır demek hayır demektir. Ama sırf bahane olduğu için hayır demek de sorunlu bir durum sanki.
Bir de tabi genç bir kadın olarak aklıma gelen “objeleştirme” konusu. Kadınların kendi bedenlerini bir ceza veya ödül sistemi olarak yansıtması en büyük problem bence.
Böyle konular görünce kendini tutamayangillerden olarak feminik manifestom bu kadardı, yakşamlar🫠
Cinsellik ödül ya ceza olarak kullanılmamalı. Amacından sapan bir olay haline getirilince sonucu da tehlikeli olur elbette. Güzel bir bahane sunulmuş önüne , ne dese hakkını arayamazsın. Bu konuda bir yazım vardı onu da bırakayım buraya
Ödül Avcısı Eş Ve Flemen Soslu Cinsellik: Cinselliği Ödül Olarak Kullanmanın Getirdiği Zararlar
Cinsellikle birini yola getirmek iki ucu keskin bıçak gibidir, hem sana hemde karşı tarafa hata yaptırır geri dönülmez sonuçlara sebep olabilir, siz diz olunda cinselligi bir silah gibi kullanmayın
Beni param için kullanan bir kız vardı belli etmiyordum onu cinsellik ile kullanıp ailesine rezil ettim benim cezam böyleydi altın bir kuralım var hiçbir şeye karşılıksız bırakmıyorum.
Cevap
8Cevap
Bu kendi ayağına sıkmaktır bence düşünsene biri her bir şey istediğinde önceden ufak bir kavga çıkartır kendi kendine heyecan yaratır
Aldatmak değil de
Direkt soğuma sebebi.
Kötü sonuçları olur
Cezalandırmak doğru olmaz. Ama aldatması da onu haklı yapmaz.
Önce cinselliğe düşkün bir eş bulmak gerekiyor sonra bakarız cezasına
Teşekkürler
Rica ederim☺️
Bunu cidd anlamda yapıyorsa onun belasını severim😀 ama aramızda bir fantezi ise keyif verir
Flörtümün arkadaşlarıyla bi gece kafayı çektiğini öğrendim, kendisi söyledi. Madde kırmızı çizgimdir. Bir daha kullanırsan sana asla dokunmam dedim, dokunmadım da
Evet şu an peşimden koşuyor zaten
Erkekse bu cezalandırılan cinselliğe düşkün zina ya yatkın sa aldatır
Eğer zina dan nefret edip içinde Allah korkusu varsa soğur eşinden erkek
İşki zinadan uzak kalıp edebi ile soğusa dahi edebi ile sağlam kalmak
Cinsellik cezası çok uzarsa aldatma kaçınılmaz olur, sonuçlara katlanılır. O yüzden dikkat bence 🙄😎
Hayır doğru değildir. Arayı daha da bozar bu tavır. Sonrası hüsran.
Aldatmak olmazda yanlış anlar insann neden tabir yaptığina bağlı
Kötü tabi ki , ama arası bozuk iken zaten karşı taraf da böyle bir şey istememeli önce gönlünü alsın
bu ceza aradaki sevgi bağına zarar verebılır
Evliliğin ilk kuralı 🤪🤪
Yorumları okurken utandım sevgilisi ya da eşi ilişkiye girmeye izin vermeyince aldatma hakları oluyormuş tükiriyim sizin yarım aklınıza
Sebep-sonuç ilişkisi.
Daha tehlikeli ⚠️
Gidip salonda uyurum valla. Trip çekemem
Güzel sonuçlar doğurabilir
Daha agresif olur
Sende beni aldatmıstın kanınızda var sizin
Sana verecegıme kalem sokayım daha iyi çükü bozuk
Hı
Kes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?