Cinsel hayatınıza renk katmanın yolu fantezilerden geçiyor. Ama en çok cinsel fanteziler gizlenir, açıklanmaz. Özellikle de kadınlar fantezilerini çok fazla paylaşma taraftarı değildir. Cinsel tabularınız ne kadar azsa, haz alabileceğiniz şeyler de o kadar artar. Çoğu erkeğin klasik fantezileri olarak bilinen patron-sekreter, doktor-hemşire ya da efendi- köle gibi rol yapmaya dayalı fanteziler kadınların da hayallerini süslüyor. :) Cinsel fanteziler partnerle paylaşılmalı mı?
Kadın ve erkek dediğin cinsel fantezilere (partneriyle ikisinin olduğu) açık olmalıdır. Her fantezinin ayrı bir ateşleme tutkusu vardır. Beyninde bu duyguları kendince yaşamaktansa partnerine anlatarak uygulamaya geçirmelidir.
Evet kesinlikle gerekir. Eğer bir haz duygusu ve haz doyumundan bahsediyorsak bu doyumu en iyi şekilde yaşayabilmek adına süslememiz gerekecektir. Tıpkı yediğimiz yemeklere kattığımız tuz, baharat, vs gibi. İşte bu süslere cinsel fanteziler adını veriyoruz. İyi bir cinsel yaşamdan bahsedeceksek bunu süsleyeceğimiz cinsel fantezilerin de gerekli olduğunu söyleyebilirim.
Cinsrel ilişkilerde en önemli olan şey iletişimdir. Bu sebeple fantezileri paylaşmak gereklidir ki kim neyden hoşlandığını neyi yapıp neyi yapamayacağını bilsin.
Normal şartlar altında paylaşılmalı çünkü cinselliğin tadı orada zaten olay sadece gir çık olmamalı ama gerçekten paylaşılıyor mu diye düşündüğümüzde her 100 çiftten bunu paylaşan ülkemizde 5 10 çift çıkar gerisinin iletişimi yokki bu konularda 😀
Elbette, ilişkinin %65'lik Kısmına hakim olan Cinselliğe söz hakkı tanınmalı 😉 🙆♀️ Çiftlerin isteklerini zevk ve fantazilerini bilmesi yaşanılacak Zevk ve tutkuyu artırır.🔥💦💫🤞
Eşle paylaşınca şöyle sorunlar ortaya çıkıyor. Sen şimdi bunu yapacak birileri bulursun, ben istemiyorum ya. Yenemiyorum sana vs vs. O yüzden eşle paylaşmaya gerek yok. Ha eşinin cinselliğe bakış açısı eğlenceliyse seks anında farkedilir zaten bu. O zaman açabilirsin.
Fantaziler hayal dünyasında kalması bitaraftan iyi bitaraftanda kötü iyi tarafı hayal ettiginizi yaşama imkanı doyuma ulaşıyor ama kötü tarafı her birini tecrube ederek yaşayacak biley kalmiyor bu sefer yasaklara mehillenebilir insan tozunu ayarlamak gerek
Kadın veya erkek cinsel fantazileri bir yemek gibi görmeli ona göre paylaşmalı.. Patron sekreter veya köle sahip ilişkisi değil fantazide yaşanacak çünkü fantazi ilişkide kadının tüm dışılık dişilik lezzetini sunması ve erkeğin bu sunuşun gereklerini yapmasıdır.. Erkeğin iki sandalye arasına oturması ve kadının sandalyelere çıkıp çömelmesi bir fantazidir.
Çoğu çiftin cinsel fantezileri hakkında konuşmak yerine mutsuz bir cinsel hayatı yaşamaya mahkûm olmayı tercih etmesi elindedir. Özellikle çiftin cinsel istek ve performansı bozan bazı aksamalar, problemler varsa, cinsel hayatı canlandırmak ve çiftin mutluluğunu arttırmak için, cinsel fantezi kurmak veya uygulamak bir tedavi biçimi olarak kabul edilebilir. İçinde kalan ve yaşamak istenilen her şey partner ile paylaşılmalıdır. bazıları olumsuz karşılasa da bazı şeyler olumlu karşılanır.
Paylaşmak lazım yoksa gizli gizli Elizabeth ile yola devam edilir 😊 Ve hayallerini yaşayamamaktan ötürü Cinsellik hayatları hep bir tarafı eksik kalır. Has alınamayan İlişkiler genelde başka kucaklarda hayali kurduğu fantazileri gerçekleştiriyorlar bu yüzden bu tür şeylerde utanmak partnerini kendinden uzaklaştırmaya sebep olur. Fantazilerini anlatmaya yaşamaya hiç birşey engel olmamalı en azından düzgün bir ilişki hayatı olmasını istiyorlarsa
Cinsel fantezileri eşle paylaşmak gerekir. Sadece fantezi konusunu değil, karşı tarafın o esnada zevk alarak yaptığı ama bizim hoşlanmadığımız en ufak detayı bile paylaşmamız gerekir. Çünkü karşı taraf bizim sevdiklerimizi ve sevmediklerimizi bilmez ise, kendi hoşlandığı şeylerin karşı taraf açısından da hoşlanılabilir olduğunu kabul edebilir. Bu da çift taraflı yerine tek taraflı bir memnuniyetin oluşmasına neden olarak, cinselliğin bir bütün olarak yaşanmasının önüne geçer diye düşünüyorum.
Partnerler arasındaki iletişim ne kadar güçlü ise paylaşımlar da o kadar kolay ve uygulanabilir olacaktır. Fanteziler partnerle paylaşamıyorsa birliktelikte eksik veya yanlış giden bir şeyler olduğunu gösterir. Tabular yıkılmalı artık özellikle eşler arasında ki mesafeler kaldırılmalı söylersem ayıp olur mu düşüncesi değil mi en zevkli olayı çiftlere zehir eden...
Benim fikrimce partneri sevgili ya da eş zaten her şeyi paylaştığımız gibi bunları da paylaşmak lazım günümüzün en büyük sorunu iletişimsizlik her şeyi paylaşırsak daha güçlü ve güzel bir ilişki bizleri bekliyor
Fantezilerini eşi ile uygulayamayanlar, bir başka alternatif söz konusu olduğu zaman onu değerlendirip “aldattım çünkü böyle böyle” şeklinde savunmaya geçerler.
Cinsel yaşamın altın kuralı; “İLETİŞİM”
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çok sert ve uçuk fantezileri seviyorum öyle sıradışı olan her erkekle paylaşırım
17
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Paylaşmak gerekli tabiki. Sonra bunları icraate de dökmek gerek.
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elbette paylaşmaları lazım... Mesela ben ağzına almasını köküne kadar boğazına kadar sokması zorlanabilirsiniz ama alması delirtiyor beni😍 Aynı şekilde bende dilimle emmeyi şelaleyi yutmayı çok seviyorum yüzüne ağzına gözüne boşalmayı seviyorum... Partnerim ne isterse (aşırı pislik işler hariç olmak üzere) yaparım ☺️❤️🌹
Siz bir kadın olarak ne istersiniz peki? Ve benim dediklerimi yapıyor musunuz ya da yapar mısınız?
Efendi kole farklidir, fantezi degildir. Tasmayi taktigin hatun seninle ya da sensiz artik birdaha kendine gelemez. Caresizce unutmaya calisir ama mermi yarasi gibidir, iyilessede hep sizlatir.
Ben cuckold biriyim ve bunu her yerde dile getiriyorum Biliyorum uçuk birşey ama özgürce söylemek lazım Çiftler özgürce söylemi birbirlerine diye düşünüyorum
Normal hayatta olan güven duygusu sonradan degismeme ve iki kişinin arasında kalacağı duygusu tam hissedilse tüm fanteziler ve seks daha muhteşem hale gelir .. ve her şey paylaşilmali
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sevdiğim adamla değilde fantazi yapabilcem adaarla paylaşıyorum. Sevgilim bilmiyor. Grup eş değiştirme yaptim mesela. ya da balkonda seviştim.
Elbette paylasilmali! Fakat Türk hatunlarinin geneli cekiniyor böyle seyleri paylasmaktan. Esinin ya da partnerinin kendisi hakkinda kötü düsünmesinden korkuyor.
gerekir. partneri bunun bir parçası yapmadıktan son ra kafada kurmanın pek bir anlamı yok. hatta gerçekleşmediği için evrilip sıkıntılı bişeyede dönüşebilir.