herkesin aklında farklı fanteziler olabilir ama bunları partnerle paylaşmak her zaman iyi sonuç vermeyebilir. sizce dürüst olmak mı önemli yoksa bazı şeyler gizli mi kalmalı?

herkesin aklında farklı fanteziler olabilir ama bunları partnerle paylaşmak her zaman iyi sonuç vermeyebilir. sizce dürüst olmak mı önemli yoksa bazı şeyler gizli mi kalmalı?
Paylaşacaksın ki, hiçbir şey içinde kalmayacak. Her şeyi partnerinle yaşayacaksın. Yoksa eksik hisseder, farklılık ararken kendini başka kollarda bulursun.
Paylaşın, duyduğunda ayrılmak isterse de ayrılsın. Sizi fantazilerinizle yargılayacak biri, sizi hak etmiyordur. Eş, sevgili demek, en aykırı düşüncelerinizi bile çekinmeden ifade edebildiğiniz kişi demektir.
Çünkü yanında kendiniz olmanıza tahammül edemiyordur.
Cevap
27Cevap
fantezi sevmem ben
Fanteziler herkese uyumlu olmayabilir bazen içten içe çok uç fanteziler de kurduğum oluyor kimseyle asla paylaşamayacağım
Partnerinden saklıyorsan, demek ki başkasıyla yapmayı planlıyorsundur
Konuşulmalı. Adı üstünde fantezi. Gerçeğe donmedikce problem yok
Paylasilmali bence çünkü sevişirken ya da cinsellikte hayır lafını duymak istemiyorum. Baştan şartlar belirlenmeli :)
Baştan konuşmak en iyisi bence.. evli olup grup yapanlar var biri yazdı karımla ol diyo bakalım nolcak.. daha önce tecrübem olmuştu zaten..
Saklayarak değilde ona söylemeden doğaçlama yapar gibi o an yapmak daha doğru ve güzel olur. Diğer şekilde beklentiye girer istediğini veremezsen karşılık alamaz.
Kimse paylasmiyordur eminim partnerleri ile
Partnerimle yapacagim birseyse onun tepkisini yoklayip ona gore paylasabilirim ama daha uc birseyse paylasmam
Açıkça belirtebilir miyim?
Yani seçim senin
Paylaşmak önemli sonradan sevmezse ya da karşı çıkarsa olmaz
Baştan diyorum
partnere göre değişir
kesinlikle paylaşmalı
Benim fantezimi yaşamam çok düşük ihtimal
Tabi ki paylaşmak gerekir
Saklamak canlı yaşamak.
2. Kız isterim 3 lu grup süper
Paylaşmak ve yaşamak. Sence?
Kesinlikle
Peki ne gibi fantezilerin var aklında
Paylaşım yapalım mı karşılıklı 🤔🙂
Benimle mezara gider
Kesinlikle paylaşmak en sağlıklısı ve keyiflisi
Paylaşıp deneyimlemek zevkli olur
Dürüstlük çok önemli cok
Bence paylaşılmalı
Güvenilir ve sana yetecek psrtner ise paylaş
Dobra olmak, dobraliga açık olmak lazım
Ben paylaşırım gizli fantezilerin faydası yok.
Kendinde saklamak
Paylaşmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?