Ben sınava hazırlanıyorum ve sabahtan akşama kadar durmadan ders çalışıyorum. Arada sırada libidom artıyor ama ramazan olduğu için gündüzleri kendimi bastırabiliyorum. Ezan okunduktan sonra ise felaket hemen yemeğimi yedikten sonra odama kapanıp o şeyleri izliyorum. Buna son verip ders çalışmak istiyorum ama sahura kadar izliyorum. Sonra ezan okunmadan 10 dk önce duşumu alıp uyuyorum. Sınava az vakit kaldı. Bu huyumdan nasıl vazgeçerim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence izlemeni artır, ama öyle bir planla ki, artık merakın gittikçe kontrol edeceksin kendini, yanı sınava çalışacağın sekilde izle. Gerekirse orucu tutma, fena oluyorsan, ve mast yapmasini tam öğren, boşal sonra yine yap sonra boşal, uyu. Ondan sonra dusunu al gerektiği kadar ders çalış. Sonra istersen yine mast yap ödüllendir kendini. Duş almak sıkıntı olmazsa böyle yap. Eger sıkıntı olursa öyle bir Gevşe rahatla ki, bir süre vücudunu idare ettirsin, japon okul hayati mi, mom tarzı mi izliyorsun
017 Yorumla
Soran+1 yılJapon bdsm tarzı izliyorum ve epey fazla video var ve bu videolarda her geçen gün daha iyilerine denk geliyorum. Bence merakım izlemeyi artırmakla geçmez. Zaten şu an zevk bağımlısı oldum. Ramazan geçtikten sonra sabahları da böyle olurum diye korkuyorum. Benim yapmayı azaltmak için çözümlere ihtiyacım var. Şap mı yutayım ne yapayım.
Soran+1 yılAyrıca sürekli duş almaktan dolayı biraz ailemden utanıyorum ama durumu titizlikle kapamaya çalışıyorum. Korona da bahanem.
- +1 yıl
Kendinden birseyler buluyor olabilirsin videolarda:) dedim ya 24 saat var, 24 saatin istersen 20 saati video izle ama 4 saattini mutlaka derse ayır, saatler örnek icin verdim. Sen daha iyi bilirsin. Bende bu yollardan ve fazlasından geçtim kontrol altına almayı başardım. Sende kendine uygun yöntemi bulabilirsin. Bu konuda konuşmak ve saygı çerçevesinde sana uygun yolu bulmak istersen konuşabiliriz. Bende fikrinizi ve aklınızdan geçenleri öğrenebilirim. Yeni bir bakış acisi yakalamış olurum:)
Soran+1 yılBen gündüz kalkar kalkmaz ders çalışıyorum. Iftarı açana kadar ders çalışıyorum. Benim iftardan sonra da devam etmem lazım. Ders çalışamadığım aralık. Iftardan sahur bitene kadar. / Sonra 7 8 saat uyuyorum. / kalkar kalkmaz ders çalışıyorum yine.
İftarı açtıktan sonra 1 saat bile çalışabilsem iyi olur.
Soran+1 yılKonuşmak isterim ama hiç aktif değilim. Sadece 1 soru sormak için girdim. 46 gün sonra konuşabilirim.
- +1 yıl
İste birlikte sana bu vakti bulabiliriz. İçinde seni ona iten sebeplere bakmak lazım, ben bile izleyemedimm zaman videoları seçer uygun vakitte izlemek icin depoya atardım düşün:) bu yüzden konuşmak istedim aslinda
- +1 yıl
Tamam denk gelemeyiz, ulaşabilirsen girdiğinde yazarsın, çok tutmam seni
Soran+1 yıl@iyibitmeyeceksin instagramım
- +1 yıl
Burdan yaz lütfen instagram kullanmiyorum
Soran+1 yılBen de burayı kullanmıyorum.
- +1 yıl
Sen buradan bir yaz sorudan bir daha denk gelmeyiz, bir konusalim gerisine bakarız.
Soran+1 yılYazamam hesap benim değil. Kendi hesabım olsaydı yazardım.
- +1 yıl
Rahatsızlık vermem ben sonra engellersin istersen, mail falan veririm konusur seni anlarım. Bekliyorum lütfen
- +1 yıl
Ulaşmayacak misiniz?
- +1 yıl
Soru sahibiiii
- +1 yıl
Ne kadar inatsin
- +1 yıl
Ne yaptın
En İyi Cevaplar
+1 yılYapmıyorum diyeceksin zamanla libidon düşecektir. Biyolojik saat insanlarda mevcuttur. Alışkanlıkların çoğunun sebebi de budur. Her gün ders çalışıyorsun, sınavdan sonra gene çalışmak aklına gelecek. Çalışmayınca belli bir süre rahatsız olacaksın sonra geçeecek. Devamlı mast yapman biyolojik saatin ayarıyla hormonlarını tetikliyor ve sürekli bunu senden istiyor. İradane hakim olup yapmayacaksın. Belli bir süre sonra ihtiyaç da duymayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında normal. Stresin var, 18 yaşındasın, sosyalleşmen az , Ramazan olması dolayısıyla yasak daha zevkli geliyor gündüz bunu baskılıyosun çünkü. Kilo verirsin fazlasıyla. El alışkanlığı kötü bir şey, kendi bünyeni yor, yalnız kalma. Gerçi ben test çözerken yarım saat arada asılıp devam ediyordum da neyse. Bunu biraz baskıla. Artık yorar mısın kendini yoksa ailenle mi oturur yalnız kalmazsın bilmiyorum ama
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yatağa rahatça yatıp videoyu açıyorum. Bittiğinde biraz soluklanmam gerekiyor sonra ders çalışayım diyorum ama 5 dk sonra tekrar istekli hale geliyorum. Bu isteklilik hali yorgunlukla beraber sahur bitene kadar sürüyor. Asıl kötü taraf bu. Biraz izleyip kapatsam neyse ama bir başladım mı bırakamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılE canım işte bende sana bunu diyorum. O yatağa geçme, rahat bir yer bulma kendine. O istek geçmez çünkü, istedikçe istersin. Bende aynıydım 5-6 yıl önce. Bağımlı olacaksın böyle giderse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakma devam et
Yoksa tekrar aynı durumu yakalamak için çaba sarf ediyorsun
Durma boşver... Günde kaç kez yapıyorsun?33 Yorumla
Soran+1 yılSaymadım çok yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende çok yapıyorum. Enerjimiz fazla 🤭
- +1 yıl
Bende ayni yorumu yaptim😀
+1 yılkıvırcık veya marul ye cinsel isteği 10-12 saatliğine frenler
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin bilgi mi
- +1 yıl
denendi ben bizzat denedim erkek ve kız arkadaşlar denedi yedikten 15 dakika sonra istek azaldı
Düzenli ilişki geçirir ama o sa senin durumunda zor azaltmaya çalış uzun tutma video izlemeyi bir an önce rahatla
00 Yorumlaooo sen manyak olmuşsun yediğin içtiğin oraya gidiyor az yap bro ya :DDDD
05 Yorumla
Soran+1 yılBırakamıyorum
Soran+1 yılKilo veriyorum zaten ahahah
Soran+1 yılEn güzel yanı kilo vermek
+1 yılYaşlanip elin ayagin gucten dusunce birakilir diye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılZor.. tam derse baslarsin hard seksler aklina gelir elin gider islakligq
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurduramazsın, seks yapmayana kadar hep böyle kalır isteğin. Yaptıktan sonra da seks yapmak istersin bu seferde...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sahura kadar izlemek nedir 1 saat izle tamam belgesel mi bu🤭🤭🤭
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim türde olanlar en az 2 saat 15 dk / japon izliyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhuy değil o istek ama çok zor bilirim o bitmez maalesef evde kaldığın sürece o devam eder ama ders vs başka şeyler düşünmen lazım meşgul olman lazım sürekli
00 Yorumlavucudununda istekleri var hayat sadece ders çalışmaktan oluşmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılDers çalışmayı isterken yaptığım şeyden vazgeçememek kötü hissettiriyor. Üstelik sınava az kaldı. Herkes çalışırken ben arkada kalmış hissediyorum
Soran+1 yılSahur bitene kadar yapıyorum ama
+1 yılBende sıkıntı yaşıyorum bu konuda konusalimmi musaitsen
00 YorumlaSenin libido baya tavan ya :D
16 Yorumla
Soran+1 yılEskiden böyle değildi. Bir arkadaşım zeki insanlar sapık olur derdi. Bu aralar çok aşırı öatematikle haşır neşirim o yüzden hem iq m hem sapıklığım mı arttı ki
Soran+1 yılMantıklı
Ders çalışırken daha çok olur tabi. Ama unutkanlık yapt
00 Yorumlagerçek seks yaparak :D
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef mümkün değil.
Soran+1 yılKorona nedeniyle zaten kimseyle sosyalleşemiyoruz. Ramazan ayındayız ve ben sınava hazırlanıyorum. Sevgili yaparsam sadece iftardan sonra sevişmek değil gündüzde onunla ilgilenmem gerekecek. Bu da benim şu an istemediğim bir sıkıntı, hatta hayatımda hiç bir zaman ciddi bir erkek istemem galiba.. mümkün değil.
Evlenmeden veya düzenli bir ilişki yaşamadan olmaz
00 Yorumlavajına kopar be bukadar saat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçemezsin nasıl alıştıysan öyle devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMast bağımlılık yapıyor maalesef bırakması zor
05 Yorumla
Soran+1 yılBırakıp iftardan sonra da çalışmam lazım
Cevap sahibi+1 yılMast yaptıktan sonra isteğin gitmiyor mu? Neden sürekli izlemeye devam ediyorsun?
Soran+1 yılYaptıktan 5 dk sonra tekrar istemeye başlıyorum. Ayrıca zevki uzatmak için tam boşalacakken yapmayı bırakıyorum sonra devam ediyorum. Bu yüzden çabuk boşlamıyorum.
Soran+1 yılBazı zamanlar tam ezan okunmadan bir iki dk önce bırakıp hemen yıkanmaya koştum.
Cevap sahibi+1 yılOo sen baya baya mast yapmayı sever hale gelmişsin :d
+1 yılYorulmuyonmu yasin kaç
00 YorumlaYapmayarak bırakırsın :D
00 YorumlaDilersen yardımcı olayım gercekten
01 Yorumlabu kadar istekli iken zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı şekilde yapıyorum İnan bastıra miyorum
00 Yorumla
+1 yılsenin işin zor istekler tavan yapmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılspor yap enerjını at
02 Yorumla
Soran+1 yılGünde 1 saat yürüyüş yaparım zaten oruç tutuyorum fazlada su kaybetmek istemem.
- +1 yıl
anladım ıftardan sonra basla sınav mekık
+1 yılO-ha artık !!!
10 Yorumla
+1 yılZorrr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana erkek lazım
00 Yorumla
+1 yılsevişerek..
00 YorumlaCok azginsin cok
00 Yorumla
+1 yılBırakma sürekli yap
00 Yorumla
+1 yılHarika
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDevam et bırakma
00 Yorumla Kızlar da mı yapıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası