mastürbasyon yaptıktan sonra aşırı derecede pişmanlık duygusu hissediyorum ve bu durumdan nefret ediyorum. mastürbasyon yapmayi en aza nasıl indirebilirim? Ilişkiye girebilirsin demezseniz sevinirim :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Erkeklere karşı girişken olarak yani kendini odaya kapatma bu isteğini erkeklerle sohbet ederek bastır çünkü doğru olan bu yani doğal olan bu normal sohbetler et bu seni uzaklaştırır bir nebze
14 Yorumla
Soran1 yılErkek arkadaşlarım var ve erkeklere karşı girişken olmakla bu durumun ilgisi ne
- 1 yıl
Şimdi şöyle açıklayayım cinsel istek duymak gayet normal bir durum ama mastürbasyon kolay yoldan zevk ihtiyacını gidermek demektir eğer bunu alışkanlık haline getirirsen erkeklerden uzaklaşırsın bu da sağlıklı değil ve gelecekte ilişkilerini de etkileyebilir bu sebeple doğal olana yani erkeklere yönel diyorum
Soran1 yılHm anladım teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbaska seyler düsün bence pismanlık hisside su yüzden aılenın sana hep yanlıs demwsinden günah demesinden kaynaklanan seyler bu psıkolojı gencken hepmizin basından gecmistir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ben de hiç yaşamadım ve kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. once iyice doyuma ulas. utanma surekli yap. bikma noktasina gel. sonra birden kes.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İstekli arzu dolu bir kadinsan bunu azaltman zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar sıklıkla yapıyorsun? Kendini meşgul etmelisin boş kalınca yöneliyorsun? Kaç yaşındasın?
012 Yorumla
Soran1 yılBu aralar günde 2 defa yapıyorum azaltmak istersem 2 günde 1 falan ama ben bu sıklıkla yapmak istemiyorum bir anda istek geliyor ve daha sonra soğuyorum sıkıldım bu durumdan açıkçası
Cevap sahibi1 yılÇok mu boşluktasın üniversite okuyor musun ya da çalışıyor musun?
Soran1 yılÖğrenciyim bu aralar evdeyim ve genelde telefonla ilgileniyorum ondan kaynaklı olabilir
Cevap sahibi1 yılEvet kendini sürekli meşgul tutman lazım biraz hobi ve dışarıda zaman geçirmek işe yarayabilir. Evde bir şeylerle uğraşmak. Çok yalnız mı kalıyorsun? Kaç yaşındasın?
Soran1 yılBu sorular niye
Cevap sahibi1 yılHani yalnız kalınca boşluğa düşünce çok yapabiliyorsun ondan söyledim neden olacak ki
Soran1 yılHm olabilir ailemden uzaktayım uzun bir süredir
Cevap sahibi1 yılNeler yapabilirsin nasıl boş kalmayabilirsin bir düşün azalıyor. Bir de video izliyorsan ya da hayalinde kurduğun fantezi ve durumlar da daha çok yapmanı etkileyebilir.
Soran1 yılTeşekkürler düşüncem bunları
Cevap sahibi1 yılİyi akşamlar. Umarım işe yarar.
Soran1 yılIyi aksamlar :)
Cevap sahibi1 yıl☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılBağımlıılık yapıyor onu yaptığı. Zamanlarda başka meşguliet ler edinmelisin kitap olur müzik olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Devam et neden pişman oluyorsun ki. Sonuçta bu bir ihtiyaç.
00 Yorumla
1 yılYap gitsin ya ama çok da yapma sosyal hayatını etkiler bu
00 YorumlaBende birakmak istiyorum gunde en az iki kere yapiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMastürbasyon için kendine sınır koy. ayda bir haftada bir 3 günde bir vs. Belki biraz önünü alabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPişman olmamayi ogrensen daha iyi bu kotu bir ssy degil
029 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeyi?
Cevap sahibi1 yılAşılaşacak bi sey yok cinsellik kotu bir sey diye zihnimde yer etmedi hicbir zaman pismanlik duymadim bundan pismanlik duyan yemek yedigi icin pismanlik duyup kusanla ayni kafa
Cevap sahibi1 yılPsikolojik vaka bunlar bu kız muhtemelen vajinusmustu sevişirken isik kapattirir yorgan altindan yapmak ister
Cevap sahibi1 yılBunun cesurlukla alakası yok
Soran1 yılBu yazdıklarımdan hasta olduğumu nereden çıkardın çok merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılPsikolojinden bahsettim vajinusmusun ana nedenide baskı cinselligi kotu bilme gibi bilincaltinsa yatan sebepler muhtemelen cekineceksin kocandan bunu anlamak zor degil
Cevap sahibi1 yılKardeş ne cesareti bungy jamping mi yapiyoruz
Soran1 yılisteğim bittikten sonra doğal olarak yaptığım şeyden soğuyorum ve burada da bana sağlıklı gelmediği için bunu en aza nasıl indirebilirim diye sordum acikcasi bu yazdıklarımdan kocamdan cekinebilecegime falan nasıl ulaştın cinsel terapist olduğunu falan mı saniyorsun?
Cevap sahibi1 yılSoğumak normal erkeklerde öyle boşaldıktan sonra kadınla ilgilenmedikleri için çok şikayet ediyorlar pişmanlık duyman bilincaltinda cinselligin yeriyle alakali bu arada merhaba ebeyim
Soran1 yılCinsel terapist? Ebe? :) Dogum aninda hastanın nasıl zevk aldığını hangi durumlarda seks yaptığını falan da soruyor musun?
Cevap sahibi1 yılSadece doğum alanınsa eğitim aldigimizi dusunmen komik ben bi saglikci olmasamda bu yorumlari yapabilirdim disaridan oyle duruyor pismanlik duyman normal degil diyorum bunu aşsan daha iyi olur diyorum ama sen tavsiyeyede acik degilsin mesleki degerlerimi kucumseye kalkarsan o pismanlik yasayan ammına 2 tokatta ben atarık
Soran1 yılSenin cinselliği aşırı benimsemiş olman da dusundurucu bence senin de bu konu hakkında cinsel terapiste gitmen gerek tavsiye veriyorum bak yanlış anlama :)
Cevap sahibi1 yılMesela senin gozunde cinselligin kotu oldugu bana bunu diyerek kendi capinda beni asagilamaya kalkmandan belli
Soran1 yılBak canım ben cinselligi kotulemiyorum insanız çok doğal ve normal bir durum ama bu aralar çok sık yaptıgim için pişmanlık yaşıyorum sen beni yanlış anladın belli ki daha hiçbir şey bilmeden insanlar hakkında saçma sapan yorumlar yapman teşhis koyman sinir bozucu umarım hastalarına da böyle yapmiyorsundur
Cevap sahibi1 yılYok mrk erme
Cevap sahibi1 yılEtmiorm
Soran1 yıl@cazdan35 öyle düşünmesi normal değil
1 yılKafanı dağıt oyun oyna kitap oku yürüyüş yap diyorum ama bu ara ben de muzdaribim geçer umarım
00 YorumlaKendini kontrol ederek
02 Yorumla
Soran1 yılWaaoow bunu hiç düşünmemiştim bak ahdb
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılNiye bırakıyorsun ki ihtiyaç sonuçta
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Günde ne kadar yapiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılKendi kendinin doktoru sen olmalısın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılYapma sıklığın nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoyurucu yöntemler dene azalt
00 Yorumla
1 yılPişmanlık niye?
03 Yorumla
Soran1 yılBu sıralar dozunu kaçırdım doğal olarak hayatımı etkiliyor ve kötü hissettiriyor
- 1 yıl
Kaç kez yapıyosun günde
Soran1 yıl1 veya 2
1 yılTerapi al
02 Yorumla
Soran1 yılAbartma istersen
- 1 yıl
Ciddiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılzor azalt
00 Yorumla Sexting yap bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılDert etme devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraktinmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPişman olmamayı öğren ve sanal yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDüşündüğün şeyi sevmemen lazim once
00 Yorumla
1 yılBen birakamadim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz