Orgazm olurken sımsıkı kavrar agizini ağzınla kapar sesini kapatırım... Otel odasında da misyoner pozisyonu tercih edilir ki kadin bir yere kaçamasın..Öyle çığlık çığlığa orgazm olan kadın bizim toplumda varmıdır merak ettim.
partnerimle günlük kiralık tutulan evlerden bir yere gitmiştik. ilk buluşmamizdi daha önce konuşmalarımız da bağıra bağıra boşalmak istiyorum özgürce demişti. kendini tutma benimleyken demiştim. ama sesinin bu kadar gür olduğunu hiç düşünmemiştim ilk başlarda çok endişe ettim onun ağzını kapatıp olayın büyüsünü bozmak da istemedim. sonra kim duyarsa duysun deyip anın tadını çıkardım.
🙂Ben bunu sorgulardım. Gerçekten bundan hoşlanacak mısın? Yani özellikle otel odası olmasından. Yoksa şöyle orman içinde bir evde kimsenin duymayacağı yerlerde mesela teknede neden yapmıyoruz derdim 🙄
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Nikâh var otele gerek yok evdede çığlık çığlığa seks yapabiliyoruz 🔥🔥
Böyle bir partnerle otel odasında sevişmek olmaz gadası. Araç içinde sakin bir yerde sevişip, doğanın ve hatunun tadını almak gerekir. Rahat olmalı insan...
Umrumda bile olmaz hatta hızımı alamayıp otelin penceresini açıp cama dayayıp çığlık çığlığa bosaltmisimdir sanırım bir çok kişi sayemizde gece seks yapmıştır
Doğamiz gereği bu normaldir elalem için kendini kasmaya kısmaya gerek yok diye düşünüyorum elbete bazen kendimiz ve edep icin gerekli olur ama elalem neder diye umursamaya gerek yok
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben böyle birseye denk gelsem şikayet ederim. Bana yoksa kimseye yok😂😂
Umrumda olmaz. Zevk alıp zevk vermek varken. Sadece dört duvar değil, hiç bir yerde birbirimizi ve isteğimizi susturmamak lazım. Kimin ne düşündüğü umrumda değil, partneriminde olmaz. Doya doya yaşarız o yüzden
Bu en çok istediğim şey ama maalesef bayanlar bu konuda biraz tutucu. Seslerini mümkün mertebe duyulmasını istemiyor ve kendilerini sıkıyorlar. O yüzden de imkan olursa müstakil villa kiralamaya çalışıyorum ki herşeyin tadı tam çıksın.
Otelde dağda bayırda denizde havuzda asansörde bina boşluğu ofiste bile sevişirim.. elalem duyacakmış duysun umurumda ol maz duyacakları tutkulu bir aşkın sesi olur..
Ben özellikle hem kendi hemde kadının boynunda küçük morluklar olsun isterim bir sahibimiz olduğunu ve deli gibi seviştiğimizi bilsinler diye sevişirkende yer gök inlesin istiyorum
Evde bile bazen zor oluyor o gecenin sessizliğinde evde zevk çığlığı yavaşlamama sebep oluyor otelde de zor olacaktır ama o çığlıklar ve inleyişler olmadan da olmaz tabiki en büyük zevkim. Zevkten çığlığınız ve inleyişiniz hiç dinmesin. 👌👍
partnerimi susturacaksam niye seks yapyiorum ki ozaman yani ciglik cigliga seks yapip zevkten bagirarak inleyip bosalmadinmi bence o seksin tadi tuzu olmaz
Elimle kapatırım ama bu susması için değil daha da heyecan katıp onu bağırmaya teşvik etmek için... böyle bir konuda çekingen değilim olmayada niyetim yok
Kim duyacak kaygım asla olmaz ve tabiki özgürce sevişirim. Hatta ben seksi gecelik ile açık büfeye gelip 5 dk da yeyip tekrar sevişmeye giden çift biliyorum
Bu konuda en güzel yer otel zaten , duysalar ne olacak , evde olsa komşulardan çekinilebilir ama otelde özgürce çığlık çığlığa duvarları parçalarcasına sevişilebilir