ՏҽӀɑʍՏ
Konu komşu elalem duymasın aman ya.. bu durum sizi irite eder mi¿

ՏҽӀɑʍՏ
Konu komşu elalem duymasın aman ya.. bu durum sizi irite eder mi¿

Eğer seks yaptığım adam boşalır iken çığlık çığlığa ses çıkartırsa yöneliminden şüphe ederim aniden kendimi sorgulamaya başlarım kendimi camdan aşağı filan atarım sonra kötü hissederim😃
sjdjs ayh ne diyorsun 😂
Düşünsene ah ah diye çıldırmışcasına bağırıyor odadan havluyla kaçarımmk😂
Adam olayı yanlış anlamış olabilir djdjs
Anı özgürce, tam anlamıyla yaşamak, kişilerin birbiriyle duygusal ve fiziksel bağ kurması için oldukça önemli ortak zevki paylaşırken. Bazen, doğal bir şekilde sesler çıkması ve o anın verdiği özgürlüğün tadını çıkarmak aynı zamanda sekste deneyimin bir parçası olabilir. Bu anlamda önemli olan her iki tarafın da birbirinin rahatsızlık veya rahat edebildikleri sınırlarını anlayarak, birbirine saygı göstermesidir. Mesela sesi çok tiz birinin çığlıkları belki partnerlerden birini rahatsız edebilir bu konuda da sevgi sözcükleriyle uyarmak daha yerinde olacaktır.♀️♂️
Cevap
102Cevap
Belli bir seviyenin üstü doğal değil abartı yani sahte olur diye düşünüyorum. Öyle bir durum varsa ya ağzına külodunu sokarım, ya kafasını yastığa gömerim. Bütün bina zevk dolu bir seks yaptığımızı öğrenmek zorunda değil sonuçta.
ՏҽӀɑʍՏ tabi ki de anın tadını çıkartmaktır. kimsenin duymasını umursamam o an.. eşim zevk alıyorsa bende zevk alıyorsam benim için bitmiştir.. çığlık ve sesler de ayrıca insanı tahrik eder cinsellik sırasında.
Ya Allah aşkına kaç kere dağ başında müstakil evde yahut Bodrumda falan sevişecek insan da çığlık atsın hey allam 😂😂 çığlık attıracak partner bulmak başka zor mekan başka zor
Bu dertler biter mi :D
Aman sadık olsun yeter başka ihsan istemez
Haklısın canım
Orgazm anındaki çığlıkların o derece rahatsız edeceğini sanmıyorum.. Kaldı ki gerçek hayatta zaten birilerinin duyacağı kadar da çıkmaz.. Konu komşunun duyması da çok zordur.. O yüzden keyfince çıkarsın, çıkarırım tadını..
🫠
Anın tadını çıkarmak gerek bence
aslında cekınmeyıp içinde yaşamak yerine zevki özgürce abartmadan zevk aldığını belırtmek o an partnerinizin olaya daha iyi odaklanıp zevkın doruklarına çıkmanızı sağlayabılır olayı akışına göre yönlendirebılır iş bilen birisi tarafından uyumlu bir partner zor bulunur her zaman
Susturmaya çalışılması kötü olurdu ama bazen misyonerde ağzımın kapatılması hosuma gidiyor. Ayrıca duyan duysun nasıl inletilirmiş öğrensin beyler, kadınlar da biraz kıskanır belki fena mı ahahahahah herkes çiftleşiyor yani doğamız gereği yapıyoruz bunu yapıcak bir şey yok. Sessiz seksi hic sevmem. Bağırış, çağırış bol inlemeli, dolu dolu dirty talk... böyle olmalı yani
Ben andan zevk alıp ses çıkarıyorsam oda bi zahmet keyfine baksın… Çok sessizlik istiyorsa tıp oynayalım bağlasın ağzımı falan…
Ben çoğunlukla yastığı basarım yüzüne, çünkü çok fazla bağırıyor karım.
Anlık hızlanınca ise tedbirsiz yakalanıyoruz basıyor feryadı. Bu sefer de elimle kapatiyorum ağzını elimi ısırıyor. Böyle yapınca küfür edip tokat attığım da oluyor daha beter bağrıyor. Duyan da adam öldürüyoruz sanacak. Şov yapıyor sanki.
Dudaklarını dudaklarımla meşgul etmek yetiyor içine içine geçiyor çığlıkları daha çok zevk veriyor 🙈🔥
Çok iyisin.
Susturmaya çalışırsa şahsen kalkar giderim , zevk alıyoruz ne susturuyorsun tadını çıkarsana mkk
Bacaklarım tutmaya başladın kaçıyorum falan sjdjss
İmdat 😂
Başlasın* üff bir de yazabilsem jsdjsj
Ses kesini iyiymiş ama tuttum bunu fhjjghgd
Bu aralar favorim nddjdjs
Artık benimde dermişim 😄
Senin benim yok 😌💚
Yine düştük iyi mi ❤️🫢
Ukranyali kizlar bu ses işinde çok iyi
Daha sert tokatlarım o an makineye dönüşürüm dünya umrumda olmaz Ağzına alırken yüzüme bakmanı istesem ve daha fazla kökleyip son aşamada iyice bastırıp boşalıp yuttursam Sonra poponu altıma alıp kıvrandırsam eze eze yapsam kendini bana teslim eder misin diye tokatlarım
Susturmaya kalkarsa elini ısırırım.. o an serbest bırakılmakı diye düşünüyorum
Ahaha kopar etini 😂
Valla yan binada birileri var onları her iki günde bir duyuyorum beni rahatsız ediyor ancak zevkin doruklarındayken kimseyi pek umursayacağımı sanmıyorum ne kadar çelişkili bir cevap oldu 😂😂
Ortam müsait olmadığı zaman çoğu zaman yastık verdim yüzüne kapatmıştı Hepsi de ama Ortam müsait olursa istediği kadar bağırsın daha zevkli oluyor Tabii ki
Anladığım kadarıyla partnerimiz biraz amatör. Sesini kesmenin yollarını de biliyoruz o yüzden sorun yoktur 🤷🏾♂️
Partneri Özgür bırakmak gerek. Sonuçta zevk almak için bir aradayız. Kadınları rahat bırakın her alanda.
Lan çığlık atan inleyen andan zevk ve keyif alan birini bulmuşum niye susturayım, ben de anın tadını çıkarırım tabi ki
Anın tadını çıkartırım daha çok tahrik olurum daha çok sertleşir asla durmam eşimi daha büyük zevk alması önemli 🔥🔥🔥
Valla numara değil gerçekten çığlık atıyorsa bu beni daha da çok gaza getirir. Hiç kimse umurumda olmaz, kendimi akışa kaptırırım.
bu durumda anın tadını çıkarırdım
neden zevk alan eşimi durdurayım ki
zaten zevk alması için bunu yapıyoruz
Ama o kadar ses de fena ya 😀
Abartanlar oluyordur jdjd
Bazı kadınlar da olayı farklı algılıyor sanırım :D boşuna orgazm taklidi yapan kadınlar yok ya. Yanlış yapıyorlar, ya zevk alıyorsundur ve içten geliyordur o tepkiler veya almıyorsundur bunu en iyi tepkilerinle geçirebilirsin karşındakine, şov yapmaya gerek yok.
Sıkıntı oluyor ya ama o anın zevkinden noluyo olum diyemiyosun haha
Susturmaya çalışırsa ağzına şamarı yer😅
Umarım elin hafiftir :D
Değil 😆
Ben o an sadece ara ara dudaklarını emerek sustururum.
Köle ruhluysa hoşuna gider bak 🤣🤣
Abartılısı numaradan yapılıyordur, tekmelerim partnerimi. Böğürmenin manası yok.
o an aman duyulmasın diye düşünen var mı ya :D
Niye susturalim ki. O sesi duymak daha da yoldan çıkarıyor erkeği.
Yerine göre ama ben susturmak değil de seviyeyi düşürürüm...😉
Anin tadini cikartirimds ciglik cigliga bagirmadim hic 😂
Sevgilimin zevk çığlıklarını komşuların duyup hayal kurmalarını tercih etmem
İçerde çocuklar varken çok hoş bir durum olmuyor :)
Bağırmaya müsait bir ortamsa tadını çıkarırım değilse elimle ağzını kapatırım
O kadar ters cevaplar veren ben sessiz kalma hakkımı kullanıyorum
Anın tadını tabi ki. Etrafa ses duyulacak durumu varsa o ayrı tabi.
Kapıya bir kilit daha atmak işe yarayabilir. Neyse ki öyle durumlarda kalmıyorum :D
Ben iyice çığlık atması için devam ederim 😅🥰
Ağzını kapat devam et. Daha da deli olsun 😄
Kesinlikle anın tadını çıkarmak Allah’ın bildigini kullarından saklamaya gerek yok
Nerdee onları filmde görüyoruz bizim partner o durumda bile hint hasırı dan bahsediyor
Ara ara dudaklarını emerek susturmak güzel olur.
birakirim bagirsin yaa o bagirdikca ben tahrik olurum neden susturayim
Milletin duyabileceği bir yerse susturmaya çalışmak kimse duymayacaksa anın tadını çıkarmak
Çığlık çığlık üzerine bağırması tabii ki sabahlara kadar coşarım
Camlar sesten kırılana kadar inlemeler duvardan duvara yankılana kadar devam
Anın tadını çıkarmak daha güzel gelir, susturmak istemem
Tabii ki de anın tadını çıkarırım. O an kim ne der diye umurumda olmaz.
Duvar kapıdı baltan ses geçirmeyen duvar kağıdı olmalı.. o anın büyüsünü sonuna kadar bozulmamalı anın hakkını vermek gerekir…
Ev yalıtımlı ses geçirmiyor problem yok bağırsın dursun
Çığlık attığında ben daha çok tahrik oluyorum. Olmazsa olmazim.
Sussun diye ağzını kapatırken daha fazla bağırsın diye devam etmektir tutku…
Anin tadını çıkarmak tabiki fazla düşünmeye gerek yok
Biziö komşu saolsun apartmanı inletiyor 😀
sjdjs komik.
Sizde de oluyor mu bu durum saade ben mi rast geldim
Konuma bağlı çığlık çığlığa devam edilebilir konum şartları zorsa o an farklı fantezilerle susturulabilir
Ben keyfime bakarm gerisine karışmam
Elimle ağzını kapatıp daha sert devam ederim
Onun çıpınışı beni daha fazla haşinleştirir ama bu durum kadını nasıl etkiler bilemiyorum
cinsellikte çığlık kadar güzel bir şey yok bence. duymak da duyulmk da hoşuma gider
Normalde çığlık çığlığa olmak iyidir. Ama komşu varsa sıkıntı 😅
Anın tadını çıkartmak
Hayır
Orgazm olmak zordur bir çok kadın olamaz
Orgazm olmak zor değil.
Zor canım
Ondan mı birçok kadın olamıyor aşısını yaptiyor :)
Kadın tedirgin olursa zevk alamaz dolayısıyla orgazm olamaz, karşısındaki insana duygusal bir şeyler hissetmiyorsa da orgazm olamaz, doğru yerler uyarılmıyorsa yine orgazm olamaz. Yani acemilik yoksa orgazm olmak zor değil. Çoğu kadının orgazm olamama sebebi ise erkekler, onlardan kaynaklanıyor. Erkeklerin kendini tatmin etme isteği yüzünden, erken boşalma konusu da var, aceleciler. Kadının zamana ihtiyacı var, yakınlığa ve okşanmaya tabiri caizse.
Bunlar sebepler yoksa niye olamıyor o zaman ben kaç tane kadına denk geliyorum adam iyi olsa bile olamıyorum diyenler vardı insana cinsellikten soğutuyor orgazm. Yani sizi bilemem de benim gibi düşünen insanlar oyle
Bir çok kadın zevk almıyor ki zaten sadece merakından yani ben inanmıyorum rol çoğu
İlkinde meraktan diyelim, sonraki sevişmeler? 😅 Rol yapan da çok, bu da bir gerçek ama rol yapmayacaklar hak ettiğini söke söke alacaklar. Yok öyle, ben doydum aşkım sen ne yaparsan yap.
Ben inanmıyorum açıkçası bi çoğu cıvık geliyor abartıyorlar birine bakıyorsun baya memnun zevk vs alıyor diğeri zevk bile almıyor valla bana çok stresli geliyo bu isler yapan nasıl yapıyorsa
Bence sen de çevrenden duyduklarını ve bu ön yargılarını bir kenara bırakmalısın. Bedenini tanımalısın, haz aldığın noktaları bilmelisin, tam olarak ne istiyorsun yatakta çözmelisin ve karşıya aktarmalısın, gerekirse yöneteceksin.
Daha Ne kadar tanımalıyım ki? artık hiç bir hevesim kalmadı bu konuda
Bunu bana diyen kız altımda o an titredi.
@MBlackiron taklittir
Taklit değildi, o an ben de çok şaşırmıştım ilk defa olduğu için. Bir şey oldu kıza sandım o an.
@MBlackiron hehe senide keklemis inandın mı sende
Kendisini engelledim devamını başka şekilde halledersiniz. :) iyi günler
Kimi engellediniz anlamadım
MBlackiron, yorumlaşıyordunuz ya. Artık buraya yazamaz, o sebepten haber vermek istedim.
En korktugumm. Mastta bile ciglik atiyorum
Yuh sende baya isteklisin ozaman 😂
@AfiliYlnzlık felakett
Belli oluyo baksana :)
Anın tadını çıkartmaktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?