Erkek veya kadın diye ayırmadan soruyorum çünkü zerrece ses çıkarmayan erkeklerin de çokça olduğunu KS gibi sosyal medya platformlarında duyuyoruz. Seksten zevk aldığını hiç belli etmeyen, orgazm olurken bile hiç ses çıkarmayan partnere karşı tavrın ne olur?
Seksten zevk aldığını hiç belli etmeyen, orgazm olurken bile hiç ses çıkarmayan partnere karşı tavrın ne olur?
Zevk almadığını düşünürüm ufak bir inilti sesi ya da hırıltı duymak için daha fazla zorlarım, bazıları sesi çıkaramıyor ama kan ter içinde kalıyorr. Ben aksine daha çok ses çıkarırım yapmacık değil içimden geliyor sadece bilemiyorum bu seslere kayıtsız kalabilir mi bir ah ya da ohh en azındann
İnilti, bağırtı, haykırış, sesleniş, yakarış, isteyiş, ses tellerinin zevkten kıvranışı partneri coşturur. Coşan partner daha arzulu sevişir o yüzden ruh gibi seks yapılmaz. Ruha bile çığlık attıracak ses yapılır ki bu da ses montaj işlerinden sonra daha aktif olmaktadır. Ses çıkarmayan partner en azından beden dili kendi hislerini belli etmeli etmiyorsa partner olmaktan çıkar
Öyle biri benim partnerim olmamalı.. :) Çekemem yalan yok.. Mutlaka nefesi, inilti sesleri kaplamalı odayı yoksa zaten ne anlamı kalır sevişmenin.. Sekste esas haz veren şey penetrasyondan çok daha ötesidir.. Birinin zihnine ve hücrelerine işlemeniz esastır ki bunu da gerek görsel gerek işitsel olaylarla sağlayabilirsiniz.. Keyifli geceler..
Bazıları zevk aldığını belli etmez ama yüz ifadesinden vücut hareketlerinden kivranislarindan belli oluyordu yani des çıkarmaaz baziları yinede böyle birşey yaşasam hoşuma gitmeyebilir di en azından küçük iniltiler heyecan katıyor ya😈
Öyle kadınlar var maalesef. Sert çıkmıyorum çünkü rol yapmasını da istemiyorum. Ne istediğimi doğru anladığından emin olmak da zor. Hanımlar, eğer sizi menun ediyorsak bunu belli edin. Bu bizim ödülümüz. En doğal şekilde belli edin. Kendinizi tutmaya çalışmayın ama rol de yapmayın.
Sadece kadın değil. Bu şekilde hiç zevk aldığını belli etmeyen erkeklerin de oldukça fazla olduğunu bundan şikayetçi olan kadınların sitedeki sorularında görüyoruz.
Yani Zevk veremediğimi düşünürüm. Ses duymak için daha da efor sarfederim. Hala ses gelmiyorsa nabzını kontrol ederim. Bı sorun olup olmadığını sorarım. Bir sorun olmadığı halde Baktım oralı değil öyle biriyle birdaha birlikte olmam. Sessiz sinemami oynuyoruz yahu hiç çekici değil. Yukselemem daha da öyle birine
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ses olmazsa olmaz. İnilti, nefes sesi olmazsa asla tatmin olmam. Ses beni çok etkiliyor öyle ki p*rno izlemem, dinlerim.
Ben belli. edenlerdenim utanacak çekinecek birsey yok bunda o anki aldigin zevk seni ister istemez zevk aldigina dair garip seslere ve inemelere yonlendiriyor.
seks ten zevk almıyor sa bu benim beceriksizligim dir zevk alması için ugrasirim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açıkçası cinsel olarak çok az kadın tanıdım ve odeğil orgazm olurken ilk dokunduğum anda gözlerinin kaydığına şahit olduğum için bu soru bende havada asılı kaldı.