Seks yaparken ve orgazm olurken hiç ses çıkarmayan partner senin için ne ifade eder?

Seks yaparken ve orgazm olurken hiç ses çıkarmayan partner senin için ne ifade eder?

Ben yüzünü ve gözlerini takip ettiğim için oradaki çığlığı duyabilirim. Normal sesten daha etkileyici bence. Ayrıca sesler abartılabiliyor gözler yalan söylemiyor.
ya ses olayi cok farkli cok zevk aldigim zaman her kadin gibi bende aci ve tat alarak inleme oluyor ama cok haz alirsam bende fazla ses cikartiyorum bu partnerimin hosuna gitmiyor ama fantezi varsa her turlu bagiririm isterse mahalle sikayet etsin
Zevk almadığını düşünürüm buda hoşuma gitmez.
Sesinden, yüz ifadesinden anlamam gerek.
Böylesi daha keyifl...
Teşekkürler 🌸
Yeni doğanların poposuna vurulur, çimdinklenirya.. Ben de öyle yapardım.. Ölmüş falan olur mazallah.. 😄
Neyse..
Sessizlik hoşuma gitmez asla.. Alınan zevki her hareketinde, sesinde, mimiklerinde görmeliyim..
Teşekkür ederim..
Cevap
43Cevap
Ses cinselliğin temel taşlarındandır. Ses çıkması çok hoşuma gider eğer ki çıkmıyorsa kendimi kötü hissederim.
Galiba zevk almıyor diye düşünüyorum çünkü yani bir insan rahatlarken ister kadın olsun ister erkek olsun öylece duramaz
Belki de öyle keyif alıyordur
O sustukça konuşasım gelir hatta abartıp iş yerinden ekonomiden falan bahsetmeye başlarım yani baya çay sohbetine döner durum😅
Hahahaha ordann haaa bir kola kap gel mi dersin ahahaha
Çok bağırdığım için sevgilim kızmıştı ve binadakiler şikayet etmişti
Böyle bir durum beni kişiden iter. Keyif almadığını düşündüğüm için ben de direkt olarak soğurum
Kendimi isteksiz karşıdaki mi yetersiz acaba derim ve her çabada hala sessizse tadında bırakmalı.
Utandigini felan düşünürüm yani sonuçta rahatlatan bir aktivite salsın kendini tutmaya gerek yokki
Ben istemsiz çok ses çıkarıyorum. Karşının da sesler çıkarması delirtiyor beni. Hiç ses çıkarmasa hoşuma gitmez
Bağırıyomusun
@ANormalizm baya
Acıdan mı zevkten mi
@ANormalizm ikisi bir arada oluyor genelde
Hmm güzel seks hayatın var o zaman 😊
Evlimisin
@ANormalizm değilim
Anladım
Merak ettiğim başka şeyler de var sorabilirmiyim 😊
@ANormalizm sor
Yan tarafa gel
@ANormalizm yan taraf?
Yan odaya gel 😄 anlamycak ne var bunda 😄
erkek arkadaşım ses çıkarmıyor sadece orgazm olurken yüz ifadelerinden kasıldığı belli oluyor ve bence zevk alıyor cinsel hayatımız bayağı aktif her buluşmada en az 1 posta atarız
Yaptığın işin karşılığını almak güzeldir tatlı tatlı inlemek sesler çıkararak eşlik etmek hoş bir şey ama abartıp baş bas bağırmak sadece rol yapıyor demek... Ses çıkarmayan yoktur çıkarttıramayan vardır
Beni korkutur. İstemediği, beğenmediği şeyler mi var derim. Durur bırakır, canı mı sıkkın yoksa diye konuşmaya başlarım 🤷♂️ Tepkisiz biriyle konsantre olamam. Mümkün değil, istemem. Aktif ve katılımcı olmalı.
Ölmüş mü diye bakarım
Sesli güldüm yaaa :)))
O sesler erkeğin ödülüdür. İşini doğru yaptığının göstergesidir. O yüzden ses çıkarmıyor olması gerçekten kötü.
Eğer Hiçbir Hareket Yoksa Sadece İşini Bitirmeyi Bekliyorsa Ve Sessizse O Demekki Zevk Almıyor Demektir Onun Yerine Şişmeyle Yaparım Daha İyi 👍😉
Kötü hissederim. Tamam ufak tefek fakat illa bir etkisi olur. Sanırım çok fazla ilişki yaşadığı için kendisine kürdan gibi gelmiştir derim.
Ben cok ses çikartirim coşarım hatta geliyorum geliyorum diyd bağirdiğim da olur ama bu karşidaki bundan memnun mu pek emin değilim :)
"Heyyo! Hayatta mısın dostum? "falan der bir yoklarım.😂
Nefesini öyle bi kestim ki sesini bile çıkaramadı derim asffshshsjs
Ses yoksa benim aldığım keyfi %90 falan düşürür. Ama neredeyse hiç ses çıkarmadığı hâlde yüz ifadelerini çok iyi kullanıyorsa işler değişir.
Seks yaparken partnerim inlerse daha fazla tahrik olurum ve daha da köklerim
Ya çok zevk alıyor ya da hiç zevk alamıyorum demektir
Ya zevk almıyordur ya da karakteristik bir özelliğidir. Bazıları sırf bu yüzden ses çıkartmıyor.
Bağırta bağırta diye bir tabir var bende öyle oluyor karşıdaki 😄
Şaşırırım henüz şaşırmadım ama belki bir gün şaşırırım ümidim var
Bazen nefesi kesilip sadece titreyenler oluyo onun dışında çığlık atmayana denk gelmedim
Sopa ile dürterim tepki vermiyorsa üstünü örter göbeğine kesici bir alet koyar uzaklaşırım.
Hoşuna gitmediğini ve keyif almadığını istemediğini düşünürüm.
Hiç zevkli olmuyor orası kesin ha buzdolabıyla sevişmişsin ha öyle biriyle
Belki yeterince tatmin edilmiyordur
Odundan bir farkı yoktur diye düşünürüm. O hazzı zevki vermeli diye düşünüyorum.
Ses çıkarmaktan hoşlanmıyor olabilir
Pek hoşuma gideceğini söyleyemem. Sesle olmasa bile davranışlarla belli etmeli insan zevk aldığını. Almıyorsa sorun vardır.
Bilmiyorum hiç denk gelmedim. Sevmem öyle ilişkiyi o ne sessiz seks mi olur
Zevk almıyordur
Zorla yapiyomusum gibi öyle olmaz
Yetiştirilme tarzından dolayı öyle yapıyordur.
Ya bir erkek burada sessiz duramaz ama kadın burada bildiğin ceseti andira bilir,
ruhsuz derim ya zevk alıpta ses çıkarmıyorsa eğer
çıkarsın isterdiim
Sevişmek istemiyosa niye yattı alyıma?
Deneme yapmadım bilmiyorum…
Ses yoksa tutku da yoktur
Seks istemiyor demektir, beni değil başkasını...
Kötü bir durum
Arkadan dayardım bağırtmak için 😀
Zevk almadigini düşünüp daha da hizlanirim
🤔Hiç sessiziyle karşılaşmadım
Sorgulayabilirim.
Şişme kadın gibi
sesız olmuyokı
sesiz anlamsız olur
Pizza😅
Duvar
Zevk almıyordur
Öyle biriyle daha birlikte olmam.