Seks sırasında çığlık çığlığa orgazm olan bir kadın erkeği tahrik eder mi?Seks sırasında çığlık çığlığa orgazm olan bir kadın erkeği tahrik eder mi?
">#beyazorkidem😘
">#beyazorkidem😘
Kadınlar ilişkide içinde ne geliyorsa onu yapmalı, bazı kadınlar untandigindan doğal davranmıyor. Erkeğe zevk aldığınızı göstermeli ve oda zevk aldığınızı görürse etkileniyor. Yatakta doğal davranışlar etki yapar, Eğer içinizden çığlık atmak geliyorsa tutmayin atın ve bu erkeği tahrik edip etmemesi önemli değil. Çığlık vb içinden geliyorsa yapın bunu yapmayan kadınlar orgazm olamayabilir.
Atın çığlığı azdirin erkeği
Bir gün Fransa agdede tatil kasabasındayım, birden ah uh sesleri gelmeye basladı siteyi inletiyor, balkona cıktım, benim alt kattakiler hatunu oturtmuş koltuga önce vajen oralı, meme yalaması, sonra sağlam kökledi, ah ah işi bitmeden sohbet etmek istedim edemedim, o kadar konsantre olmuşlardı
Çığlık inandırıcı değil bana göre abartı gerçekten haz alan bir kadın zevk inlemesi yapar cığlık işin hikayesi.. ve itici bana göre
Valla o an erkeğin tahrikliği umrumda olmuyor zevkime bakıyorum.
Cevap
164Cevap
Tabikide gadası erkek icin mutluluk verici
Hem de nasıl. İkimiz de boşalırken hem nefeslerimiz hem seslerimiz birbirine karışmalı. Ben de sevgilimin sesini duymalıyım daha tahrik edici bir şey olamaz o son anda
Erkeğin erken boşalmasına bile sebebiyet verebilir 🔥
Valla ben soguyorum. Yani p. rnoda falan görüyorum çekilir çile degil erkekler nasil katlaniyor anlamiyorum.
Aynen
Hemde nasıl tahrik eder anlatamam.. Birde tırnaklayıp isirmalar eşlik ediyor ise dahada tahrik edici olur... O zaman erkek daha derinlere boşalmak için yüklendikçe yüklenir.. Nefes nefese bir orgazm inanılmaz bir haz..
Yataktaki sesler her iki tarafıda etkiker
Sence bu bir soru mu?
Tahrik olmayan erkek büyük ihtimal kadına ilgi duymuyordur. Gaydir.
Rot Balans ayarı bozulmuştur.
Rakıyı sek değil %90 suyla içiyordur.
Kim çığlık çığlığa orgazm yaşıyor ki. Yarısı numara..
Hızlı ve sert darbelerimle kalçalarına çarptıkça çıkan sesle partnerimin inlemelerinin birbirine karışıp tüm odada yankılanması daha çok hoşuma gidiyor.
Ahhh işte buses için seks değilde onla saatlerce bıkmadan sevisirim ker yerini santim santim emer defalarca orgazmi orada uzunca yasatirim seks olmasın bu olsun yeter
Ciglik degil de haz belirtileri daha iyidir zira kim gercek ciglik atiyo kim sahte atiyo anlasilabiliyor :/
Adete bir müzik edasında etmez olurmu ama o gazla erkegin nefesi yetermi bilmem malum cigerler sisiyor 😊😊
Kadının varlığı erkek için en büyük tahrik nedeni değil mi zaten..
Evet hemde nasil dadından yenmez rahat olmasi güzel birşey ve dogal
Bir kadının seks sırasında çığlık çığlığa orgazm olmasını sağlayacak olan, tahriğin zirvesine ulaşmış bir erkektir zaten.
Elbette, kadınlar ne kadar keyif aldıkça ve bunun gerçek olduğu belli olunca erkeklerde bir o kadar tatmin olurlar
Ediyordur bence
Erkeği fazlasıyla mutlu ve tahrik eder gecenin güzel gittiginin sembolüdür
komşular şikayet ediyor.. yoksa bende ki de aynı durumda... Hatun.
İnleme sesi geldikçe sertlik artıyor gaz veriyor sanki 👿
Tahrik Etmezmi en sevdigim o an çılgınlarca bagırması beni dahada zevke getirir
Sadece orgazmdamı çığlık atıcak hmm. Heran atmalı çığlığı
Taklit değilse tabikide tahrik eder hatta zirve yapar
Eder de bu denli orgazm olacak kadar sekse katılan kadın var mı?
Çığlık gerçekse fazlasıyla tahrik eder ama boş boş bağırıyorsa tam tersi olur.
Hemde nasıl tahrik eder. Anlatilmaz yaşanır resmen.
Sadece alışkanlık haline getirdikleri için atıyorlar o çığlıklari
Etmesine ederde, çok Artis var ve belli olunce insanın zevki kaçıyor!
Bunu yaparken gözlerimin içine bakarsa olurum kesin 🤣
Çok bağırırsa numara gibi olur.
Ciglik atmalik bir durum yok atanda yalandan atiyodur beyler
Tahrik olmayan da kendine erkek demesin bence
çığlık abartı ama inlemeler ve titremeler ve kendini sağa sola atması gerçek.
Beni çok tahrik eder onun çığlıkları inlemeleri işimi daha iyi yapmamı sağlar ve sonuç harika olur
Ufak tefek nidalar olabilir ama çığlık çığlığa nedir ya. Efendi gibi olsun şeyapsın konuyu komşuyuda düşünmek lazım
Bunu gerçek manada yaptığını hissederse bir erkek çıldırır 👌 inleme sesleri kat be kat hazzı arttırır..
Zevk alan kadını duymak ve izlemek paha biçilmez
Kesinlikle erkek çok fazla tahrik olur diye düşünüyorum. Başka bir erkek tatmin olur veya olmaz. Bunu bilemem. Ben sadece kendimi bilirim. Ben oldukça fazla tatmin olurum.
kesimlikle eder ama ben daha öyle bir kadın göremedim
Evet. Ben mümkün olsn yerlerde sesli serbest seks yapıyorum çığlık çığlığa hemde off
Evet, partnerime zevk veriyor.
Hemde çok tahrik eder dahada fazla derine gitmek ister, Fazlasını ister o sesin.
Hemde nasıl eder o cığlık attıkca senin dahada hoşuna gider
Erkeği mahveder kendisini güçlü hissettiği ve bunu hissettirmeye çalıştığı akıl dışı bir durum
Erkeğin bittiği an işte o an çığlık atacak aga çığlık önemli 😁
Hem de nasıl
İlişkide hatta dünyada en çok sevdiğim ses kadını mutlu ederken inleme sesi
sadece çığlıklarını dinleyerek bende orgazm olabilirim
Bazıları sahte çığlık olduğu için neye inanacağımı bilmiyorum
Seks sırasında inlemeler bir müziğin notaları gibidir olmazsa olmaz.
Öyle bagıran cagıran kadınlara pazarda don kilot sattırmak lazım 😀🙏
Hemde çok ama numara yapıyor zannedebilir.
arzular sesli tavan olunca ben azgın boğa gibi parçalarım
zevk almıs bır kadın erkegı tahrık edermı offff offfff
Acayip tahrik eder, erkek benim ki iyi , büyük, kalın kadın zevkten çıldırıyor der.
Normal dozda iyi olabilir ama abartılı çığlıklar falan saçma olur
Kadına çığlık attırılmayan seks seks değildir zaten
Efer komsular iskence yapiyorlar diye evi basmazsa elbette
Delirtir, işler daha da serleşir fışkıran sıvı lav etkisi yaratır
Yalandan yapsa bile tahrik eder her türlü :)
Evet süper zevk verir hemde mutluluk verir partnerini mutlu ettiği için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar