#beyazorkidem😘

Bu kadının yaşadığı orgazm seviyesine göre değişir. Kadının orgazm seviyesi ve aldığı haz erkeğin beklentisi ve vermek istediği düzeyde ise bu erkek için haz verici olabilir. Fakat eğer kadın yapmacık yahut erkeğin beklentisinden daha az bir haz almışsa, erkek için boşalmada sorun olmasa dahi hani o boşalırken gözlerin kayacak kadar olursunya işte o duruma getirmez.
Kesinlikle hayır. bilmiyorum erkeklerde durum nasıl ama kadının sesinde ki artışlar ve orgazma ulaştığını hissetme hissi bana huzur veriyor ve daha da motive ediyor...
O sesi daha çok duymak adına herşeyi yapabilirim... Ama Çogu kadın kendini sıkıyor bağırmamak. İçin biri duyarsa diye kavga sesi duymasından sa sevişme sesi daha mantıklı bence
Kesinlikle.
Bence de olumlu etki yapar, ekstra zevk almasını sağlar ama bazıları dikkati dağıldığında hemen moddan çıkıyor bu yüzden rahatsız olanlarda var
Sana katılıyorum kesinlikle olumlu etki yapıyor ☺️
Bence olumlu etkiler canım ses dokunuştan daha önemli
Cevap
111Cevap
Daha çok zevke getiriyor etkiliyor bence.
Pozitif etki denilebilir. Bu çığlıklar erkeğin arzularına daha fazla etki edecektir ve erkek doğrudan sonuca gidecektir.
Profesyonel erkegin marifetidir bu, hazzi yakalar ayni sertlikte devam eder...
Kolay boşaltmaya sebep olur
Ritim , tempo, ara gecisler iyi. ayarlanirsa etkilemez bacim😜😜 atilan fazla. cigliklar motora ara gazi. vermek. gibi. olur😀😀finalde kayis kopar ver coskuyu😜😜
Tam tersi coskuyu daha cok arttirir daha arzulu doyumsuz bir orgazm yasanir.. hele birde tirmalayip isirirsa daha derine daha siddetli..
Tabiki de ilk seferse hele 2dk sürmez normal biriyle bagirin ama detone olun ki kafamiz dagilsin bazilari bir inliyo tövbe daha tren gara girmeden cufcufff gg wp izi
Kadın kendi orgazmını yaşamışsa 🎷 artık erkeğini mutlu etmek ister. İnlemelerin şiddeti🎶🎵 tüm vücudu etkiler.
Kadının mutluluğu, bedeninde ki orkestrasına yansır. Kadın bilir erkeğinin dinlediği müziği 🎼
Ayakta alkışlatır kendini 👏
Orkestranın aldığı alkışlar da bir sonraki eseri hazırlar 😘
Eğer erkek bu seslerin başkaları tarafından duyulma endişesi yaşıyor ise elbette olumsuz etkileyecektir. Tam tersi doping etkisi yaratan erkeklerde vardır :)
Ah ah bir yaşamadık ki şöyle şeyler bilelim nasıl etkiliyor
Olumlu etkiler, kendime olan özgüvenim artar karşımdaki kadını mutlu edebilmenin hazzı doruklara ulaşır.
Erkegi hazza ulastırir bosalma suresi hazla iliskili oldugundan nasıl erkege hissettirirsen oda oyle bosalır hemen
Neden olumsuz olsun ki Tam tersine erkek daha çok zevk alır
"Orgazm esnasında" diyorsun, kadını orgazma ulaştırdıysa kendi de ulaşsın ne olacak.
Erkeğin aldığı zevki artırıp daha erken gelmesine sebep olabilir 😄
Kontrol bendeyse istediği kadar inlesin tutarım ama kucamda ziplarken kontrol onda oluyo hızlı hızlı oturup kalkarsa ve deli gibi inlerse bosalirim evet
beni daha olumlu etkiliyor. şu gifteki bakış bile kışkırtıcı
Hayir aksine olumlu etkiler ve erkegin daha cok zewk almasini ve orgazma daha iyi ulasmasini saglar
Bana aksine samimiyetsiz geliyo fazla çığlık fazla inleme beni olumsuz etkiliyor.
daha fazla haz alacağım bir gerçek, e daha fazla haz da erken boşalmayı tetikler ister istemez.
Ben acayip zevk alırım inlemesinden bağırmasından ve o an gözlerinin içine bakmaktan :)
tatlı tatlı inlemeler her erkeğe iyi gelecektir bazı kadınların işi abarttığı da bir gerçek ama.
Kadın çığlık attıkça erkek daha çok ateşlenir ve daha büyük haz almaya başlar sessiz sekse olumlu bakmıyorum kadın dediğin yatakta inleyecek.
Aksine daha erken boşalmasına sebep olur bu olay aşırı kışkırtıcı..
Huzur; para sesinde, kuş sesinde ve kadın sesinde... 👍
Ben o esnada hem daha sert oluyorum hemde darbeli matkap gibi seriye bağlıyorum. Noluyo bana yav.
psikolojisine etki edebileceği için daha fazla zevk alıp erken boşalmasına neden olabilir.. yapmayın şşşttt sessiz sessiz..
Hayır bir etkisi yoktur, aynı ritm ve tempoyla devam eder doğru erkek etkilenmez.
Tam tersi olumlu etkiler ve daha fazla zevk almasını sağlar ;)
olumsuz etkiler bence nefes alan kız çekici geliyor bazılarına
daha cok hizlanmasina sebep olur bence
bana gre yapmacık ve makyajlı kadınlar ıtıcıdır. kadının en doğalı makbuldur. doğal ve ıcınden gelerek yaptıktan sonra anırsa bıle etkilemez benımd lıbıdom artar ama yapmacık en ufak seyde sogurum
Olumlu etkiler hele bide o kulağa fısıldanan bikaç cümle yok mu of diyorum
asırı tahrıkte edebılır erkegın dıkkatını dagıta bılır orta seslı zevk seslerı bosalırken cıkan sesler tabıkı farklı olur
eğer kadının orgazm olduğu esnada erkeğin boşama durumu gerçekleşiyorsa bu erken boşalma durumuna girmez.
biraz öyle ben inlemeye başlayınca daha çabuk geliyo. kimi zaman aynı anda oluyoruz...
Bence erkeği daha da mutlu eder. ama bosalmasina etki etmez
O an uzattikca uzatiyorum daha fazla inlemesini saglayacak bir tempoyla gidip gelerek
Olumlu etkiler. Daha çok zevke getiriyor etkiliyor inanın buna... ☺😊
Olumlu etkiler. Ama çabuk boşalmaya neden olabilir :)
kadının çığlık atması erkeği dahada azdırır. aşırı tahrikten bazı erkekler belki daha çabuk boşalabilir. seks yaparken kadının bağırmasına bayılırım kadını bağırtmak için benim penisim gibi kara , kalın, büyük penisli olmak gerekir.
Etkiler daha seri boşalıyor
Evet çok çok etkiler hem de
Gider ve o kadınlar o an herturlu küfürü sever ve o küfürlerden zevk alır
Tahrik hissini arttırır ama benim gibi kontrol sahibi kişiler istediği zaman boşalabilir
haha evet olabilir çünkü o çığlıklar erkeği azdırıyor
Erkeğe daha çok zevk verir
Evet çıldırtır çok zevke gelir ve erken boşalabilir
Yanımda yılların tecrübesi bir abim var etkilemez etkilerse çiçeğine korum diyor 🤣🤣🤣
Sitenin çiçeğine diye çevirmesi 🤣🤣🤣
Tatak tatak daha hızlandırır hemen boşalırız ama bitmez korkmayın 2 olur 3 olur devam 😀
Hoşuma gitse de boşalma süremi etkilemez. Musluklar sapasağlam
Daha çok olumlu etkiler 📌
Amatörlerin daha çabuk orgazm olmalarını sağlar.
Eğer abartılı olduğunu düşünürsem etkiler...
Etkiler kişiye göre değişir bazılarına olumlu bazılarına olumsuzz
Hayır zevk verir erkeğe.
Aksine olumlu etkiler patır patır dökülür 😅
Tadından yenmez oda süsü olur
Daha tahrik edici olur. Sanmam.
yapmacik olursa belki.. 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar