#beyazorkidem😘

Günaydın, Otel bir konaklama yeri ve hizmet için bedel ödüyoruz her türlü keyif yapılabilir. Çok üzgün ve morali sıfır biri aşırı ağlarsa ve ses çıkarırsa, Seks esnasında zevkin doruğuna çıkan kadının da bağırması veya erkeğin bağırması da çok normal.
Sevişme esnasında sesimizi başkaları duysun istemem. Başıma gelmişti oradan biliyorum.
Otelde de rahat edemiceksek ölek biz o zaman uzaya mı gidek napak
Otelden atılana kadar devaaam. Ben kimseyi umursamam 😂
Cevap
86Cevap
Çığlık çığlığa orgazm yaşayalım da yeterki kimse umrumda olmaz.
Sakıncası yok. Otelde kimin ne yaptığı bir başkasını ilgilendirmez sonuçta
İyi bir şey değil, sittirin kendi evinizde yapın derler, bir kere oteldeyken yan odadan 3 saat boyunca kadın inledi, gece 3-4 e kadar, arayıp yardım lazım mı dicektim.. Ki gerçekten değil yapmacıktı bence.. Ben birçoğunun rol olduğunu düşünüyorum, tam inleyeceği sırada bilerek duruyorum hala inleyenler var..
Otelden çıkana kadar cevap düşüncesinde olurdum şahsen çünkü oraya para oduyorsun ve rahat edemeyecek miyiz, garip
En son yan odadakiler kavga ediyoruz sanıp görevlileri çağırmıştı. Pratikte güzel gerçekte sıkıntılı olabilen hede.
Evde hoş olmuyor bız komsulari çok ekestirmsitik... evlikere yakışmıyor özellikle.. bekarlar hadi neyse... otelde de evliye yakışmaz bence... bekar için sınır mı var yaaa.. gunuzmude
Evde bağırsak komşular duyar sonra bir dünya dedikodu, otelde kimse kimseyi tanımıyor zaten rahat olun ✌🏻
Cinayet mi işleniyor ne diye odayı basarlar 😂 şaka tabiki. Ben komşuları bile iplemiyorum bu konuda. Otelde ne yaptığımdan kime ne? 🤨
Evet yasarim cunku o sirada agizini agizimla kapamis olurum cilginca orgazm ile birlikte opusme cigliklari bastirir.
Keyfini çıkaramıycaksam boşu boşuna neden para ödeyim kş
Eğer o kadar çiğlik atan eşim olursa köyde evim var oraya gideriz istediği kadar çiğlik atabilir problem yok yeterki zevk alsin
Geçenlerde sevişme sesi duydum o iki insandan hiç öyle bir performans beklemezdim helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum 🙄
O çığlığı ben atarim galiba
Konu seks olunca kimse umurumda olmaz. Ayrıca partnerim bırak odayı binayı ayağa kaldırsın. Çok daha konsantre olurum. Kimse umurumda olmaz.
Bunun için en iyi mekan otel odası
Sesiniz duyulsa bile sorun olmayacaktır çünkü
Evde zor yasadım otelde nası yasıcam cıglık atmıyodu bıldgın bagırıyodu agzını kapatmaktan baska care kalmadı apartman duymustur
Neden olmasin parasini veren dudugunu calar otel motel yahu
Evet yasarim. orasi benim . kiralik alanim istedigim gbi davranabilir bagirtabilrm
arkadaş sen ciddi ciddi sıkıntılısın. yani günde 4-5 kez sevişsen doymayacaksın anladık. tek erkekte yetmez sana
Evet hiç takmam otelmiş, evmiş yeterki Kız arkadaşım zevk alsın.
otelden uyarı alana kadar sıkıntı yok. sonrasında ise partnerin ağzını tıkamak gerekebilir :)
bagırmasını sevıyorum ama baskası duysun ıstemem olan var olmayan var
Hayır yaşamam sırf bu yüzden günlük kiralık daire tutuyorum
Yaparım tabi hatta ben de çığlık atarım duysun herkes banane
Bir kere böyle bir otelde yan odada adam sabaha kadar durmamıştı sabah kahvaltida tebrik etmek gerekirdi. Kadinin hali perişan olsa gerek;)
kesinlikle harika olurdu duysunlar seks nasıl olur anlasınlar.:)
Bence otel ev ve başka yerlerden daha rahat en rahat cinsellik yaşayabilecek mekan otel odasıdır
Çığlık attırabilecek olursa olur
Otelde partnerimi dövdüğümü zannedip güvenlik kapımı çalmıştı 😊😂
bende baya bağırrım ahh
Ben severim özellikle araç ile seyahat ederken arabayı yolun dışına çıkartıp bağırta bağırta becermeyi özellikle 😋
Her an her yerde asansörde bile 🙈
Yaşarım ama o çığlıkları ben atmak isterim
Öyle partnerim olsun otel odası değil sokakta bile yaparım
Çığlık atmaması için dudaklarına yapisirim ya da engellerim muhtemelen
Evet yaşarım ve yasadikta illa otel değil apartta bile yaptık bağırdı çağırdı duvara vuranlar bile olmuştu. Sesten uyuyamayanlar 😂😂😂
Bugün kız öyle inlediki, ağzını kapatmak zorunda kaldım
Hiçbişey engel olamaz
Yaşamazsam ne anlamı kalır ki..
Cok rahat bir sekilde yasarim... hatta ve hatta hosuma gider 😉
tabi
apartman da yapmıştık kız çok bağırmıştı
duvara vuruyorlardı :D
Bu soruya cevap veren bütün bayanlar sahte trol bu kesin
Yer ve mekan farketmez.. o istedikten sonra yaşarım..😏😉
yasamicaksam niye yaşiyorum
Yasadim elimi kaybediyordum 😂😂
Kimin umurunda scheisse :D
otelde sıkıntı yok :P
Yaşamazsam ayıp olur :DD d
Yaşadım bile ağzını kapatıyordum her zaman)
Zevkle
Valla çığlık atana denk gelmedim henüz hepsi malak gibi yatıyor
Attıracak kişiye bağlı şimdi 😂😂
=) way canına
Yaşarım evet
Ağzını bantlarim hemen olmaz öyle k o kadar ses
Evet, yaşadım hatta. Ama yurt dışındaydı
Umrumda olmaz, sonuna kadar...
Yaşadım, İzmir'de.. tüm otel duymuştur heralde :)
Her yerde her platformda yaşarım
Görüşlere baktım ds herkes ne kadar da rahat?
Bahsettiğim görüş yapılması değil. İnsanların cinsellik konusunda bazı sınırları aşıp rahat davranması.
ayrı bir yer giderim otelde olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar