genelde insanlar komşular ya da yan odadakiler sesten ve gürültüden rahatsız olurlar diye dikkat ederim ama maalesef seks yaparken bu umurumda olmuyor hatta sesimi ya da partnerimin o sesini duyurmak hoşuma gidiyor sanırım , otel odasında çekindiğim tek şey gizli kamera vb durumlar olabilir diye hepsi bu
2021'de İzmir'de, bir sonraki yıl da İstanbul'da kaldığım otel ve apart odanın hemen bitişinde buna maruz kaldım.
Hatta ikincisinde "yine mi ya" diye isyan ettiğim de doğrudur. Tam yol yorgunluğu ile uyguya dalacakken yan duvardan gelen o inleme sesleri, yatağın yaylarından gelen gıcırtı sinir bozucuydu. Ama tabi, insanların sevişmesine de karışmak hoş değil. Yine de otelleri tasvip etmiyorum. Bilhassa da bu konuda.
Bodrumda öyle bir otel odasında sevinenleri duydum adam kızı 1,5 saat yaptı ama gelen sesler sanki yanında yapıyor gibiydi kadın o kadar sesli ve istekli alıyorduk ister istemez elimiz alete gidiyordu sanki tv de p*rno altımda ilişki sesleri oradan geliyor ogün bu gün otellerdçekiniyorum çekiniyorum
Yoo rahatsız etmiyor aksine konforlu ve zengin bir seks yaşıyormuş hissi yaşıyorum hele o beyaz çarşaflar devasa büyüklükteki yatak başlığı etrafa yayılmış kıyafetler benim manitaya görünme vaktim gelmiş
Genelde suit oda tutarım buluşmalarda ve bugüne kadar sorun yaşamadım 200 kere gitmişim dir temiz ve korunaklı ve ışıklandırma si. super güzel yanı tavisey ederim