Evli ya da düzenli ilişkisi olanlara sormuyorum fbsi olan ya da random takılanları merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAseksüelim. Bana göre seks diye bir şey yok amaç sadece üremekten ibaret. Seks diye adlandırılan olay her iki cinsiyetin de birbirini objeleştirip zevk alma çabasından kaynaklanıyor. Gerekli olduğunu düşünmüyorum üremeyle eş tutulamaz pek umrumda değil açıkçası. İnsanların birbirlerini tatmin etmesinden öteye gidemeyen boş bir algı bence, itici buluyorum. Aslına bakarsanız seks diye bir şey yok. Cinsel birleşmenin amacı üremektir, insanlık neslinin devamını sağlayabilmektir. Üremeyi zevke bağlamayı sevmiyorum. Virüs öncesinde de seksi hayatımın merkezi yapmadığım için beni hiçbir şekilde olumsuzlukla etkilemiyor. Çocuk yapmak isteyen çiftler belki tedirgindir geriye kalan da umursamazsa virüsün getirilerini kabullenir bu kadar basit. Yetkililer uyarıyorsa kesinlikle dikkate alınmalıdır boşa söylem yok yani.
34 Yorumla
Soran+1 yılaseksüellik üzücü :( tedavi olmayı denedin mi baxılarınız oluyor diye biliyorum
- +1 yıl
Aseksüellik hastalık değildir öncelikle bunu belirtmem lazım size; tedavi hastalıklar için geçerlidir. Cinsellikten uzak durmak bir tercihtir; ancak aseksüellik bir tercih değil, bir cinsel yönelim. Böyle olmayı seçemezsiniz, böyle doğarsınız. Bazı insanlar aseksüelliği anlamakta zorlanıyor. Bir insanın nasıl cinsel istek duymayabileceğine ve seksten uzak durabileceğine anlam veremiyorlar. Aseksüelliğin iki ayrı varyasyonu var; biri doğuştan gelen kalıtımsal edinilen diğeri travmalar sonucu oluşan düzlemde. Doğuştan gelen için yapılacak hiçbir şey yok, travma neticesinde ortaya çıkan için psikolojik destekler veriliyor (tecavüz, taciz olayları yaşayan kişilere) benim travmam söz konusu değil. Ben seksi hayatımın merkezi yapacak kadar değerli bir algı görmüyorum sadece hepsi bu yüzden ve hastalık değil yani tercihler, seçilimler...
Soran+1 yılben se bazılarınız için dedim değil mi? detayını bilmesem de saçma geliyor ve freudun seks tanımı dolayısıyla galan bana çok garip geliyorsunuz ee sen neyle mutlu olup ne için yaşıyorsun bilinçaltında garip
- +1 yıl
Mutlu olunacak bir sürü etken var hayatta; bilim, felsefe, doğa, insan veya hayvan sevgisi, hobiler... Yani bu hayatın amacı seks değil, ben sana olayı açıklıyorum bazılarından kastını çözebilmek ve tedavi olacak kişileri belirtmek için. Benim yaşama amacım seks değil, diğer geriye kalan bütün etkenlerden haz alabilmek üzerine kurulu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
Hee Türkiye'de de bir random takılır insanlarki sorma gitsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılya nafiren oluyor
+1 yılRastgele takılanlar muhakkak çok dikkat etmeli ama beni şuana kadar etkilemedi, an azından emin olduklarımla görüşüyorum, dikkat etmek gerek
10 YorumlaBeni fazla etkilediği devamlı olduğum partnerim var
10 YorumlaÖlürsem seks yüzünden ölücüm zaten 😄 Biz önce alkol alıyoruz virüsü öldürüyoruz sonra devam 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok Cok kotu burdan birini buldum buluşcktk korana yuzunden ertelendi
10 Yorumlaallaha şükür bakireyim
12 Yorumla
Soran+1 yılbakire misin dkdndn
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evliyim ama fb de var aynen devam :))
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılönce elleri yıkayıp sonra işi görmek önemli :))
10 Yorumla Etkilemedi çünkü öyle bir hayatım yok
31 YorumlaBende sıkıntı yok gelen giden farketmez 🙂🙂
12 Yorumla
Soran+1 yılne demek gelen giden fark etmez insanlar evden çıkmaya bike korkuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhiç sıkıntı yok devam
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç seks hayatım yoktu ki etkilesin.
00 Yorumla
+1 yılsanal takılıyoruz artık
12 Yorumla
Soran+1 yılhiç sevmem
- +1 yıl
el mahkum napalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana olumsuz etkisi yok yani... Aynen devam
10 Yorumlahiç birşey olacağını sanmıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılRuslar en temizi, ne varsa gene onlarda var.
14 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Devam yani.
Soran+1 yıleskorta herhalde djdbbd
- +1 yıl
Yoo.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıldahada artarak devam ediyor sende durum nasıl
12 Yorumla
Soran+1 yılbu kesin yaşanmıştır
- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala dikiş makinası gibiyim :D
10 Yorumla
+1 yılYa arkadaş nerde çıkdı bu virüs
10 Yorumla
+1 yılBeni etkilemedi zaten gayet elit partnerlerim var
10 YorumlaKanka perhizdeyiz :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyoktu ki etkilesin :D
00 Yorumla
+1 yılAynen devam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç umursamıyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yakın temas yok😁
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMoladayız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖpüşmek olduk
14 Yorumla
Soran+1 yılne
Cevap sahibi+1 yılOpüşmüyoruz yakın pozisyonlardan kaçınıyoruz
Soran+1 yılçok kötü seğil mi ya öyle
Cevap sahibi+1 yılEvet çok kötü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında