Bana göre angaryadır. İnsanlar bunu bir zorunlulukmuş gibi görüyor, evrimsel süreci bilmiyormuş gibi davranıyor. Evlilikler de bu yüzden var oldu zaten. Herkes bu işi resmi olarak yapabilsin diye. Üremek eylemi içgüdüsel olarak geçerli bir şeydir, ama seks insanın kendini şartlamasından öte bir şey değildir. Şahsen ben böyle düşünüyorum.
Yemek yemek gibi dusun Acsin paran var sevdigin yemegi yersen hem karnin doyar hem zevk alirsin Sevdiginle seks yaaprsan hem ihtiyacini karsilar hem zevk alirsin Sevmediginle seks yaprsan sadece ihtiyacini karsilarsin masttan tek farki senin cinsel organini sen degil baskasi uyarmis olur
İş, görev ya da adama iyilik olsun diye lütuf gibi memlekette sanki vajina bir ondaymışcasına seks yapan kadın olmaz olsun!!! Seks baştan sona ruh işidir😍
Ne kadar sinir bozucu bir soru ya angarya olsa neden bu kadar kişi selam merhaba merhaba sevişelim mi vs yazsın amaç sorunun tutmasi gibi geldi. Ki zevk işi olmasa insanlar sırf ayak yalamak için bir sürü para dökmez angarya diye düşünen varsa ya yalancı ya da toplumdan izole birisidir.
seks 5 duyu ile yapılan, ruhu ve bedeni huzura kavuşturan, yaşama sevinci yükleyen ve psikolojik destek sağlayan mükemmel bir zevk işidir.. Başka hiç bir iş onun gibi zevkle isteyerek yapılmaz..
Seks sevdiğin kadına zevkini boşaltmak değildir efendim.. Sadece aşkını sevgisini iliklerini boşaltmaktır seks.. Kadının bir dediğini iki etmemektir seks..
Normal şartlarda zevk işi özenilmiş bir samet eseri gibidir ancak bazı durumlar kısa zaman gizlilik korku gibi durumların tarifine uygun bir kelime daha türk dil kurumunda yok😀
Bu konuda birçok toplum baskısına maruz kalmamıza rağmen gerçek anlamda ne yaşadığını bilen ve zevk alan insanlar için harika birşeydir. Ve tabikide zevk işi olmalı
Seks yavaş ve zevkle yapildimi tadi daha iyi alinir, ve seks bence bir sanat işidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Abaza işidir, abazalar çok sever, oda fantazi bile yapamazlar, burda var baya :D ama bana sorarsan angarya bu konuya pek girmiyo, çünkü seks zevk ve fantazi işidir.
En İyi Cevaplar