Sert seks kabalık veya ilkellik midir yoksa zevkin zirvesi midir?

Sert seks kabalık veya ilkellik midir yoksa zevkin zirvesi midir?

Bu soru bir ara araştırdığım okuduğum bir konuyu hatırlattı. İçünde sanat yoksa partnerini tanıma onu keşfetmek üzerine ona sanat gibi nakış işler gibi dokınuşlar yoksa istediğı kadar sert ve hızlı olsun boştur. Kamasutra benim önceliğimdir. Bunu hissetmeliyim partnerimin benim gözlerimin içine bakarak beni hissederek ritimler tutturmadığı sürece her şey kabadır. Bana özel hissettirmez.
Bence hiçbiridir. Bana göre seks yapma şekli kişinin bilinçaltı ve psikolojisi ile doğru orantılıdır. Ben öyle düşünüyorum ki çok fazla seks yapma ihtiyacı duyan kişiler çocukluklarında sevgi eksikliği yaşamış kişiler oluyor.
zevktir tabiki. acı zevk verir
Doğamızda İster İstemez Bir Vahşilik Var Sert Cinsellik Sevenler İçin Muhteşem Bir Şey Mesela Tokat Atmak Küfürlü Konuşmak Tükürmek Kırbaçlamak Bağlamak Gibi Vs Vs Bunları Yaşamak Çiftler İçin Farklılık Yaratabilir 👍😉
Cevap
22Cevap
Karşılıklı bir şekildeyse evet çok güzel bir şeydir ama sürekli erkek sert yapıyorsa kadın öyle uzanıp bekliyorsa iğrenç bir şeydir bence.
Zevkin zirvesi
seks zaten kaba hınçın ve serttir. Düşünmeden bedenin istediği için yapıldığı için ilkeldir ve aşırı zevklidir.
Anlık hisler zirve yapmamışsa daha en başında sertlik zevkten mahrum bırakır biraz teni ürpersin iç gıcıklasın ki kabalığı zirveye götürsün.
Sadece bir tercih, tıpkı soft gibi…
Soft Başlayıp Seriyi Yakalayınca Hard Seks e Başlarım Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum
Ağzının Tadını bilen Hard ve Seri Seks yapar 🎈🎈🎈🎈🎈
Benim için olmazsa olmazımdır
Acımıyorsa mükemmel acıt8yorsa işkence gibi olur olmaz
Seksin en güzel halidir. Sert seks gerçekten de sekse zevk veren şeydir
Piskolojik hastalıktır sert seks herkese göre farklılık gösterebilir ama
Zevkin zirvesi olarak görüyorum. Tabi sınırı aşılmadığı sürece.
Kimi sert kimi soft renkler zevkler tartisilmaz diye dusunuyorum saygilarbu arada
Çift taraflı varyasyon ikiside olmalı ama sonuç olarak sert 5 vitestir uçurur.
Seksin doğası zaten ilkel ve vahşicedir..
Nefret ederim kesinlikle ….. el kol şakası bile sevmem ben. Olay sertleşmeye başladığı anda mahalle kavgasına döner ve ortamı terk ederim. Net !
Seninle zor olur
Bence kabalik degil aksine cok daha sarıyor
Seksin en güzel halidir
Zevkin zirvesidir
Sert olmadan seks olmaz seks insani defil hayvani olmali
Kesinlikle zevkin zirvesidir
Zevkın zirvesı bence
Bazen güzel hele de çok azmış isen
Bazen gereklidir tadına varmak için
Zevk verecek bir şey bence.
Herkesin seksine kimse karışamaz. 😂
acıı isotudurr resmen