Burda kast edilen başka bir insanla yaşanan cinselliktir, cevaplarınızı ona göre verin.
Sizce cinsellik ihtiyaç mıdır zevk midir?
Burda kast edilen başka bir insanla yaşanan cinselliktir, cevaplarınızı ona göre verin.
Erkekler için ihtiyaç kadınlar için zevktir. Erkekler seks yapmadan duramazlar ama ilişki sırasında öyle çok büyük bir zevk almazlar. Kadınlar seks olmadan yıllarca dayanabilirler ama seks sırasında erkeklerden kat be kat fazla zevk alırlar. Bu nedenle genelde erkek bu seks meselesini pişirmek zorunda kalır. Kadınlarsa yerler. Hiç adil değil bu :)
Evet, fakat kadınların çoğunun zevk alamadığını da belirtmek lazım. :)
Cinsellik sadece gir çık sok çek değildir. Karşılıklı tek bir vücut olup duyguların arzuların şehvetin tutkunun ruhun boşalmasıdır
Daha iyisi gelmezse eig budur :)
Sadece gelen görüşler içinden en çok bunu beğendiğimi belirtmek istedim.
Her ikiside bazen uzun süre yakinlasman olmadiginda ihtiyac duyarsin tabi dedigin gibi bu ihtiyacini mast yaparakda gidere bilirsin ama mast ve ikili iliskiyi karsilasdirirsan ben sahsen ikili iliskide aldigim zevki mastda alamam
tek ihtiyaç üremek geri kalanı zevk
Ben de o şekilde düşünüyorum.
Cinsellik sadece üremek için ihtiyaç olabilir.
Cevap
34Cevap
cinsellik dediğimiz olay sadece tek bir anlamda nitelendirilemez ki.. çiflerin içinde o duygu durumu iilla olacaktır... istekli davranan eşlerde bunu kullanması gayet doğal.. sonuçta ikiside bribirni tetikler.. ikiside vardır buna sınır koymak ya da hayatından çıkarmak ilerideki düzenide etkileyebilir..
Yemek yemekte bir ihtiyaçtır, ama onu zevk haline getirmek kişiye bağlıdır. Cinsellikte bir ihtiyaçtir ve onu zevk haline getirmek kişiye bağlıdır, sevdiğinle ateşli şekilde yaparsan zevklidir, ama sevmediğinle vur geç şeklinde yaparsan hayvanlar gibi sadece ihtiyaçtan yapmış olursun.
Cinsellik bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı giderirken haz almamız bu durumu değiştirmez :D
Değildir ben kabul etmiyorum :D
Etmeyebilirsin elbette. Yine de gerçekleri değiştirmeyecek bu durum :D
Kadınların bunu anlayabilmesi biraz zor zaten, bizim mensturasyon olayını anlayamamız gibi.
Boşalmak, bir erkek için kesinlikle ihtiyaçtır. O kadar kesin net ve somut bir ihtiyaçtır ki, bilinçli olarak kendisini engellese dahi bilinçsiz olduğu anlarda boşalacaktır.
Ama bunun için illa ki ilişki yaşanması gerekmiyor.
2. bir kişiyle olmasını "ihtiyaç" olarak nitelendirmek bana çok boş geliyor nedense...
Ben cinselliğin bir ihtiyaç olduğunu söylemiştim, artık bunu iki kişiyle mi yaşar, beş kişiyle mi, yoksa tek başına mı, orası onun tercihine kalmış :D
Demek ki yönlendirme yaşansanda insanlar senin cevabını anket de işaretlemeyecek 😂😂😂😂
Bir de cümle kurabilsen süper olacak ama :)
Asi kız? Özel yazarım falan.
Samimiyeye gel 😂
Cinsellik ihtiyaç değil zevktir vücud ihtiyacı olan boşalmayı biyolojik olarak uykuda dahi gerçekleştirir..
Katılıyorum.
Zevkli bir ihtiyaçtir herhalde. Ne biliyim kafam yandi değişik bir şey işte :D
😄 .
hem ihtiyaç hem zevk hem salık hem üreme konusudur.
Ben hiç yapmadım, ve yapmak için Çıldırmıyorum. Demek ki ihtiyaç değil zevk.
Kafa eror verdi resmen çık çıkabilirsen işin içinden hepiniz şeker herkez biri seçer ihtiyaçta bazen zevk verebilir, zevkte ihtiyaçtan da alınabilir.
İhtiyacın zevke bürünmüş halidir seks. Aslında bütün fizyolojik ihtiyaçlar aynı mesela yemek yemek aç olduğunda bir ihtiyaçtır ama tokken pasta yemek bir zevktir.
Zevk aldığım kadar zevk vermek de tercihim ama ihtiyaç olduğunu da kabul et yoksa bizler olmazdık
Tabii, üremek için nesillerin devamı için ihtiyaç bunu yok sayamayız.
Bedensel açıdan bakalım
Sen hiç seks yapma gör bakim ne hale giriyorsun bence ihtiyac :D
Cinsellik insanoğluna çoğalmak için verilmiş birşeydir
Sadece çoğalmak mıdır amaç?
İnsanlar sadece çocuk yapmak için mi sevişiyor yani 😄
Yaptıkları onun için değil ama bu olayın yaratılış amacı odur
sadece bu soruya cevap verecem erkekler sadece üremek için seks yapar ama cevaplarda zevk için seks yapıyorum diyorlar işte burada şu püf nokta giriyor erkek üremeyi kandırmak için prezervatif takıyor yani spermler üremek için zevk alarak boşalıyor erkek spermleri kandırıp prezervatifin içine boşalıyor bilmem anlatabiliyor muyum?
Yapan için zevk ama yapamayan için vücudun ihtiyacı karşılanmazsa sıkıntı verir
İkisi de dicektm güncelleme yı görünce, Nyse zevk olsn didim:)
Bazen ihtiyaç bazen zevk.
bence de deiğin gibi zevktir
niye c şıkkı yok :D. hem ihtiyaç hem zevk.
Gri yok burda 😄
Salakça sorular yine.. :(
Cevaplama o zaman a. mk malı.
Genelde zevk ama ihtiyaç ya 😄
ben sonuçlara bakmaya geldim :D
En yakın geleni işaretle o zaman :D
tamam :D
Zevkli bir ihtiyaç :D
çok sık ihtiyaç duyulan bir zevk ;)
ıhtıyac tabıkıde lıbıdo baska nasıl durdurulabılır
her ikiside ama zevk ön planda :D
Ihtiyacin zevke dönüştüğü olay :)