Erken boşalma hem erkeklerin, hem de biz kadınların korkulu rüyasıdır. Fakat bazı erkekler cinsel hayatlarını skor tabelasını çevirir. Bir çok erkeğin '5 kez boşaldım ', 'aralıksız 1 saat sürdü ', 'perfonmansım nasıl gördün mü? ' gibi boşalma sürelerini övünç kaynağı haline getirmesi bence oldukça gereksiz. Bir kadın için skordan ziyade seksin kalitesi önemlidir. Erkekler boşalma süresiyle neden övünür?
Bir erkek kesinlikle partneri boşalmadan boşalmamalı. Şayet boşalıpta partnerini yarıda bırakıyorsa bu olay kadında zamanla o erkeğe karşı isteksizlik yaratır.. Yine boşalıp arkasını döndü uyudu olayı yani.. Bu bencillikten başka bir şey değildir.. normal şartlarda zaten bir kadın 15 - 20 dakika sonra hassaslaşıyor cinsellikte ; Bununda en güzel yolu önce iyi bir ön sevişme olmalı ve ilkini o şekilde boşaltmalı kadını.. İkincisini ise tekrar 20 - 25 dakika değişik pozisyonlarda cinsellik anında.. Hiç önemli değil 2. nci cinsellik veya ne kadar boşaldığı erkeğin. önemli olan doyurucu bir cinsellik yaşaması her iki tarafında.. Her iki tarafında tatmin olması çok önemli..
Gunumuz Turkiyesi cinsel hayat sorunlarından bir taneside erkeklerin erken bosalmasıdır. Bunun nedeni erkeklerin sonuc odaklı davranması bir an once bosalmak istemesidir. Baska bir nedeni ise ergenlik doneminde veya baska bir donemde cok fazla masturbasyon yapmis olmasidir ķadınlar erkeklere göre daha geç orgazm olurlar ve kadın orgazm olmadan erkek boşalınca kadın mutsuz olur. Huzursuz olur kıymetsiz hisseder kendini rahatlayamaz Bu yüzden erkekler bununla övünürler bunu söyleyen erkeklerin yani geç boşaldığını söyleyenlerin %80 ı buyuk ihtimalle yalan söyler.
Çok boşalsa ne yazar kadınını tatmin edemedikten sonra... Önemli olan çok boşalma değil uzun ve keyifli seks ardından çoşkuyla boşalmaktır hem kendisi hemde kadını mutlu olur.. Erkeğe skor değil uzun süren seks yakışır...
Önemli olan geç boşalma değil gadası kadınını her açıdan tatmin etmektir geç boşalıp kadınını tatmin etmeyen erkek bir işe yaramaz sekste önemli olan erkeğin değil öncelikle kadının tatmin olmasıdır erkek her şekilde tatmin olur
Ben övünmem. Cunku kadinim ne zaman bosal derse ya da hadi birlikte derse veya gozleriyle simdi diye bakarsa o zaman bosalirim. Bir gecede 5 6 7 attim yerine 3 kez bosalip tum geceye yayarim ki kadinim sabaha yepyeni uyansin. Cildi bedeni akli beyni yenilenmis olarak uyansin. O kırsın orgazm rekorunu ben onemli diilim ❤❤❤
Çünkü tedavisi kolay değil. Öyle tanıdıklarım varki ne çözüm bulabiliyor nede hayattan zevk alıyor bu yözden. Ölü batarya gibiler yani. 5dk sürmeden batarya bip bip deyip bitiyor. Biz erkekler için bu konuda dayanmak dayanıklı olmak büyük bir şans, övünülmeyecek gibi değil. Bunu anlamak ve anlamanız zordur belkide.
Asıl önemli olan bu geç boşalmayı kontrolde tutarken işi bir nevi sanata dönüştürmek, kendini düşünmekten ziyade partneri inceden inceye işlemek, iki taraflı anı yaşayıp yaşatmak bu uzun sürecin her dakika ve saniyesinden haberdar olmak bu süreyi kıymetli kılar👍😊
Yoksa manzarası güzel bir yeri uyuyarak gitmek gibi olur😊😄 uyumuşsun işte bakmadan görmeden gitmişsin işte😄
Birde bu uzun boşalmayı erkeklerde en etkili kılan da bakımlı hijyene önem veren etki tepki tepkimesi iyi olan bir partner de çok etkiler. Bazı durumlarda olduğu gibi birden sonra birdaha olmaz yani🖐️🌹 Farkının, farkında olacaksın, farkını farkınla hissettireceksin
Mesele saat olsaydi kadin erkekle yatmak yerine kendine vibrator alirdi skorun sürenin kralini yasardi mesele dokundugun tene verdigin zevk aldigin haz tutku onlar olmadiktan sonra istedigin kadar git gel o kadin zevk almaz adam on sevişme olmadan kadinina dokunmadan oral yapmadan bir saat iki saat yaptığını marifet saniyor
Aslinda skor olarak degil kendilerinin iyi olduğunu gösterme çabaları diyelim bunu yapan erkekte krsin sorun vardir zaten, iyi olan bunu dile getirmez.
Yataktaki istek karşılıklı tatmindir. ne istediğini bilmeyenler geç boşalma erken boşalma. ister. kadını vajinasından beynine doğru titretebiliyorsan olay bitmiştir. bunu elinle dilinle peXisinle yap farketmez...
Aslında bunun nedeni yoktur , bu genel de ya popüleritrsini arttırmak ya da bunu yapan arkadaşlarının arasında ezik kalmamaktır... kaç kez geldiğin değil... senin ve karşındaki partnerin ne kadar o hazzı aynı anda yaşadığın önemlidir...
Bunlar hep fazla mast'tan. Çaresiz erkek açıyor filmini öyle bir odaklanıyor ki sanki ordaki ilaçlı adam kendisi... öyle yüksek odaklanmış bir hayale kendileri de inanıyor vee sonuç havada karada denizde çıkarmadan 5 yapan erkekler. Yersen :)
Erkekler boşalma süresi ile neden övünür Normalde erken boşalma bir sorundur Kimi insan Yarım saatte boşalır Kimi insan 5 dakikada Kimi insan ise sokar sokmaz boş olur yani işi ne kadar uzun tutarsan altındaki partnerini o kadar mutlu edersin
Merhaba, Çünkü boş insanlar, genel olarak da çoğu atıp tutuyor. Çok bozdum yap da görelim! Lafta herkes sabah akşam saatlerce çalışıyor, çıkarmadan üç beş gidiyor. Hadi len! 😅
Şimdi size erkek abazalar musallat olduğu kadar bize de kadınların abazası musallat oluyor arka plan da gözükmeseler bile kaç posta atarsın gibi iğrenç bir kelimeyle bizleri ağa çekiyolar erkekler de lan kadınlar böyle istiyor demek ki deyip sallamaya başlıyolar :D
yok 22 cm yok bir sefer de 6 posta felan :D :D :D Komedi bizim ülke.
övünecek bir durumda değilim. övünenler de benim gibilerin varlığını bildiklerinden dolayı "ben onlara benzemem, benim performansım budur" diye övünürler. şimdi yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım. tabi olay sadece süreye bakmaz, bencil de olmamak gerekir.
Bu arada zeka 1 bu 2dir bir erkekte aranmasi gereken ozelliklerde istedigi kadar uzun kalin yakisikli olsun 10 saniyede catirt diye bir bosalir gorursunuz ndhxhdhd
Haklısınız 😊 ben iki saat devam ediyor sonra bir kere boşalırım, kendime iyi bakarsam bu süre ikide ve de daha da uzayabilir. 😊 kendime sorun ettiklerim de var sizinle paylaşmak isterim ama bilemedim şimdi adaplı olur mu diye. 🙂
skordan ziyade seksin kalitesi önemli diyorsunuz ama 5 dkda boşalan erkek de istemezsiniz. şahsen benimki uzun sürdüğü için bu konudan gayet memnun olanlar oluyor.
Amaç uzun süreli seks yapmak değildir.. Kadına kaliteli bir tutku yaşatmaktır.. Uzun süre boşalmayan erkek kadına acıdan başka bişey vermez.. Önemli olan kadını incitmeden ruhuna dokunabilmektir..
Tek at adam gibi olsun bence bence önemli olan skor değil karşındakinin memnuniyetidir eğer partnerin yeteri kadar zevk aldıysa sorun yok ama sadece bencillik yapan erkekse bence kadın bidaha o erkekle olmamalı
Benim performansım yüksek ve bu konuda da bayağı tecrübe sahibiyim patnerime göre kendimi syarlarım ne kadar orgazım olmak istediğimi ne kadar zamsnda kaç kez orgaz olacağımı pentnerime göre ben karar veriyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok uzun sürüyor ya yarım saat civarı. Ben iptal oluyorum. Anal yapınca 5 dk da
Cahil olanlar seks konuşur ya da sekste başarısız olanlar. Ben ciddiyim 1 saat kızın içinde kaldığımı bilirim geciktirici jeller kullandığı halde 10 dk zor dayanıp övünenler oluyor
Kalitesinin ne olduğunu kadın bilebilir erkeğe göre hepsi mükemmeldir 😂 boşalma süresinin uzun olması ilişkinin uzun olması be kadının daha çok doyması demek değil midir
Evet sanirim o benim yazdigim bir olay benden alinti olabilir övünüyoruz cünkü genelde erken boşalma var erkeklerde erken bosalan erkek sekse doyamaz kadını doyuramaz 1. Hemen olur ikinciye gidemeyebilir fakat nekadar gec gelirse ve nekadar cok bişalabiliyosa bu bizim icin gercekten bir övünctür kadinlar gibi deiliz kadini doyurmak zordur
Kadının hoşuna gittiyse, doyurabildiysem övünürüm. Sayısı, süresi gibi şeylere takılmadım hiç. Fakat bana göre kaliteli bir birliktelik uzun sürmeli. Keyif alarak, tadını çıkararak, acele etmeden..
Yani ilk sefer uzun sürmesi diğerlerinide tetikler ve kadını daha cok tatmin eder kim 3 dakika sürsün ister ki rekor rekordur. 1.45 dakika bilirim ama tabi boşalma süresinden öte önemli olan Baska unsurlarda var seks esnasinda
sanki kadının müşterisiymiş gibi, herkes kendi keyfine baksın bu konuda işin kalitesi daha önemli. Yıllardır çok saçma bulduğum davranışlar... O bir saate ben ne yapıyorum diye sormalı insan.
Kalite. Geç boşalma ve sert pompala mayla ölçülür. Hatta büyüklük ve kalınlık ikinci sırada bir kalite dir. Vajina içine sürtünme sayısı orgazmın doruklarına çıkarır
Günaydın Bunların çoğunun palavradan ibaret olduğunu herkes biliyor kaliteli ve ön sevişmesi uzun iki tarafında mutlu olduğu bir seans bile Zirveye ulaştırır.
En İyi Cevaplar