Tutkulu bir sevişme sonrası erkekler neden boşalma miktarından bahsederek kendini daha iyi hissetme gereği duyar?
#reda
#reda

Tamamen por. o yüzünden oluşan algılardan. Uzun süre yapmayınca ve gerçek bir zevk alınınca ilk seferde bol miktarda oluyor ama diğer turlarda miktar sürekli düşecek yani çok önemli bir olayı yok bence
Eğer uzun süre seks yapmamışsa erkek döl miktarının çok olması normaldir yani bununla niye övünür ki bir insan tuhaf. Hadi penisin 19-20 cm olur hava atarsın falan esprili bir şekilde ama döl nedir ya.
İçgüdüsel bu sadece dol miktarı ile değil daha fazla kişiyle birlikte olma durumuyla da övünürler. Tüm eril canlılar böyledir. Tek hedef çok fazla kişiyi döllenme ve canlı çeşitliliğini arttırmak.
Klasik kendimizi avutma yontemi
Teşekkürler
Cevap
37Cevap
Bununla hiçbir zaman övünmedim, ihtiyaç da duymadım. Maksimum iki çıkar, ona da süre açısından bakınca çok ütopik görünüyor.
Bence de o miktar önemli gibi. Uzun bi ara ve şevk varsa o miktar artıyor
Böyle bir övünç kaynağını da ilk defa duyuyorum.
çünkü ellerine başka başarıları yoktur. sapık abazaların
Bu her iki durumda da olabiliyor. Hem boşalma sayısı olarak hem de boşaltılan döl miktarı olarak.
Bunun da evrimsel geçmişi var. Bir erkek canlı ne kadar çok dişi dölleyebilirse o kadar kudretli sayılıyor. Tabi bu insan öncesinde olan durum çoğunlukla ama insanlık tarihinde de var bu.
Övünmenin sebebi de bu.
İnsan öncesi derken, mitolojik tarihten mi bahsediyorsun?
Hee anladım
😀 valla hiç bu soruyu sorduğumu hatırlamıyorum..
Her zaman "yorulduysan nefeslen?" Demişimdir
Boşalma miktarı bende genelde birikmişlikle alakalıdır. Her gün boşalsam o kadar gelmez. Övünmem ama bolca gelmesini severim
Eril duygularını, erkeklik gururunu kabartıp tatmin etmek için. Ama bu penis kapıştırmasından çok daha saçma.
övünecek hiçbir yanları olmadığından buna dayanıyorlar
Miktarı mı sayısı mı bence sayısı ile övünülür çünkü ilk seferde çok geliyor sonraki seferlerde azalıyor sperm
Hiç böyle bir erkek olamadım ben ne bızım erkeğim yaaaa
Hiç öyle bir derdim olmadı ben aldığım ve verdiğim zevke bakarım
Kadınların öyle şeylerden haz aldığını felan mı düşünüyorlar bilemedim ama itici öyle insanlar
Hiç anlamam bu işlerden ama sayıların ne önemi var önemli olan güzel vakit geçirmek değil mi?
Bosalma miktarından ziyade kalitesi daha onemlidir
Kızların ilişkide partnerlerini boşaltmayı başarmaktan haz almalarından olabilir.
Boşaltmayı başardıkça bundan haz alıp daha bir azimli çabaladığınıza çoğu kez şahit oldum🙂
Sanırım bir tür güç gösterisi, yani en azından benim için öyle.
Övünmüyorum aksine çoğu kadın kendini yüceltiyor bu konuda
1 hafta tutup fışkırtınca rekor sayıyolar işte naapsın başka övünecek bişii yokki😂😂
Miktarından ziyade ne kadar geç olduğu daha büyük meziyet bence
Kadınlar sadece damızlık aygırlarla takıldığındandır o...
Bu soruları görünce bende bir sorun olduğunu düşünüyorum neden övünülsün anlamıyorumki
Herkesin ki hemen hemen 10 dk sürüyorsa ben saatlerce becerdiğimle bırakta övüneyim 🤒
övünenlerin hepsi beceriksizdir hepside yalandır
Erkek değil mi egoları kabarıyor işte.
@Siyahkadife sizde meme ve kalça ile övünüyorsunuz
@mardinliiii4735 övüneceğiz tabiki 😀
Ergenlik düşünceleridir onlar
öyle miymiş hiç haberimiz yok. d
erkekliklerinin güçlü olduğu için
Cahil onları diyenler
Evet yapıyor bazıları
Beyinsiz oldukları için
Övünecek birsey yok önemli olan tatminiyet
Başka övünecekleri bir olay olmadığı için olabilir