Bir çok erkeğin 'şu kadar boşaldım ', 'bir bardak doldururum ', 'nasıl boşaldım gördün mü? ' gibi boşalma anındaki çıkan meni miktarını övünç kaynağı haline getirmesi bence oldukça yersiz.
Bir kadın için bunun hiç mi hiç önemi yok.. Yani sperm miktarınızın çok fazla olması bizi pek alakadar etmiyor. Neden bu erkekler için övünç kaynağı? Bunun övünç kaynağı olması ne kadar mantıklı?
Iyide bir erkekten çok sperm geliyorsa bilinki o erkek abazadid yani bunun övünülecek bir tarafı yok adam uzun zaman bosalmamışsa bosaldiginda fazla sperm gelir düzenli seks yapan bir erkek öyle bardak dolduracak kadar boşalamaz birde erkek cok sperm gelirae cok zevk alacaka diye bir kural yok aksine erkek bir seferde kaç posta bosaldığınin önemi vardir 1. Posta nın zevki ile 3 postanin zevki arasinda çok fark var 3 hatta 4. Posta daha fazla zevk verir hatta bir laf vardir 1. candan 2. Kandan 3. İlikten bosalir derler yani 3. Postada alınan zevk baya bir fazla oluyor bizzat kendimden biliyorum o bardak bardak bosalanlar hikaye
ooo ben uzaga atmakla ovunen gordum asdfaasd. o laflarla bence anlatilmak istenen, bu kadin o kadar guzel ki bunu elde etsem "bir bardak doldururum". hani mecazi. aslinda ne kadar bosaldiginin beraber oldugun kadinla bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. meni miktariyla falan alakalidir. belki hemen bosalinmazsa, uzun yapilan bir sekste cok bosalinabilir. veya belki uzun sure seks yapilmamissa. bence de hicbir onemi yok.
Erkekler boşalma miktarıyla neden övünür? kısmı bence varoş bir tanımlama gibi, yani bilinçli ve kültürlü insanlar bu takıntıyı bilmezler bile. Onların baktığı daha ciddi şeyler vardır, ilişkinin yeterince hakkını veriyor mu? Partnerini sahiplenip hem kendini hem de onu tatmin edip yeterince mutlu edebilir mu? Bu kısımlar boşalma ve orgazm dan çok daha önemlidir diye düşünüyorum.
Adamlığı, ahlakı, insanlığı önemsrnmeyip tiye alınan erkeğe siz kadınlar öğretti parasının miktarı ve seks gücünün miktarı ile övünmeyi. İyice salağa bağlayan erkek males3f sperminin litresinden, penisinin santimetresine kadar her şeyini seks gücüm bu diyerek anlatır oldu.
Ya şimdi bazı erkekler, benim de birçok arkadaşım yok bardak dolduracak kadar yok 250 lilik pet şişe doldurdum falan, sanki icecek dingiller. Onunla övünenler genelde yatakta güç gösterisinde bulunmayi seven ve bence 5 dakika sevişmeden boşalan tipler... Boşver o lafları sen anı yaşa 😁
İzlenen videolar bir rekabet oluşturuyor. Özellikle cumshot'ta cem yılmaz'ın tabiri ile yıkamak istiyorlar sanırım. Zaten ortalama sağlıklı sperm sayısı 2milyon civarıdır. Sıvının veya sayının faLa olması sadece görsel şölendir. Tıpkı penis boyu muhabbeti ile aynıdır bu durum.
Sacma bır dusunce ne kadar boşaldıgın degıl ne kadar tatmın ettıgın ve doyurdugun önemli ne yanı benım bır sevısmem pozısyonlar kadının tatmın olusu on sevısme falan derken 2 saatı gecıyo ıkıncı bosalmam ıcın 4 saat mı gereklı ben ne kadar ya da hangı zamanda bosaldıgıma degıl ne kadar tam olduguma tatmın ettıgıme fızıksel zıhınsel olarak ne kadar rahatlattıgımla ılgılenıyorum olay bu
Ne kadar cok bosalmissa o denli buyuk t*ssagi vardir aslinda olay bundan ibaret. yumurtaliklari ne kadar buyukse o kadar cok sperm uretir mk 😂😂 E biz kucukken ne kadar cok isedigimizlede ovunurduk hatta siseye doldurur karsilastirirdik mk erkeklik baska bir sey anlayamzsinz 😂😂
Ovünç kaynaği olarak görülmesi saçma ve yersiz, bosalma miktari yani meni nin ne kadar cok ve basincli cıkmasi aldigi zevkin miktarini ve uzun sevismeyi gösterir, ama ! Önemli olan çok bosalan erkek acaba partnerini ne oranda orgazma ulastirdı? Benim için önemlinolan budur.
Bekar olduğum için utanıyorum daha önce hiç ilişkiye girmedim zaten ve mast yaparken az geliyor bazen çok bazen çok az geliyor ve ister istemez kendimden şüphe ediyorum
Dediğim gibi miktar değil kalitesi önemli. Bir arkadaşın çocuğu olmuyor. Sperm miktarı müthiş, 10 bin sperm çıkıyormuş tek seferde ama çıktığı an ölüyormuş.
Sperm miktarının erkeklik seviyesiyle ya da performansla yakından bile alakası yok. Uzun süre mastürbasyon yapmayan ya da cinsel ilişkide bulunmamış her erkek fazla boşalır. Tabi bunun yanında beslenme faktörleri de miktarı etkiler.
Erkek olmayı o durumla endeksleyen salaklar ancak övünürler.. Övünülecek konu kadının ne derece zevk alıp ne kadar mutlu olduğu olmalı.. Kadın seks sonrası ''Sana teşekkür ederim bana dişiliğimi çok mükemmel yaşattın.''diyor ise erkek övüne bilir..
Bu miktarı söylemek biraz iltifat aslında ne kadar çok gelirse bir erkek o kadar sizi arzuladığını ifâde eder. Alakadar etmiyorsa dinlemeyebilirsiniz. Destekli sütyenleriniz sarkık gogusleriniz ile mutlu geceler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yorumlari okumaya geldim Birde 1 metre fiskirdi 2 metre fiskirdi yok fiskiye😂😂😂
Yalan.. bir bardak boşalan varsa yalan söylüyor dinsiz imansiz.. yalan söylenirse böyle yalan mı söylenir.. onu diyen erkeğe güvenmeyin yalanın en alası
Ya sadece mastrbasyon sirasinda bosalmistir, ya karsidakinin bosaldigi andaki yuz ifadesini gormemistir, ya da cevresinden oyke gormustur. Ama bir skmden anlamadigi kesin.
Sen kimlerle sevişiyorsun, mars erkekleriyle falan mı.. Bunca senedir dünyadayım, ne kendi memleketimin erkeğinden duydum ne gezegenin diğer erkeklerinden, kandırmışlar seni erkeklerin egosu hakkında öyle bir şey yok çıkar onu aklından..
Yaw bunu vücut zaten üretiyor. Uzun bir müddet yapmayinca birikiyor. 2nciye niyetlesen ilkini boşalttıktan sonra 2nci de az olur. Bunun neyiyle övünmem gerekiyo ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Övündüğüme şu an bir neden bulamadım apışıp kaldım resmen.
Libidosu daha fazla olan daha çok “geliyor”. Daha çok gelmek de seksin bir o kadar daha uzun sürmesi demek. Bu da kadını tatmin etme ihtimalini artırıyor.
Sadece o mu yok benim bu kadar diyerek de. Bazılarının beyni penis boyutuyla ters orantılı kanımca. Hani bir söz vardır. Dertler de.. en büyük benim sanırsın.
Erkekler buna daha çok politik davranmak der.. Kadınların bedenlerini ve cinsel uzuvlarını dünyanın en değerli şeyleri sanma durumlarına karşılık erkeklerin uyguladığı siyasetin bir parçası da denebilir :)
Durumun sağlaması şu sekilde yapılabilir ki; meme görünce kendini şaşırdığı için ötelenen erkek milleti, memesini gösterdiği halde partnerini şaşırtamayan kadın milletinin de yine hışmına uğrar:)
Sorun meme (yada başka bir cinsel uzuv) görünce kendini şaşıran erkek milleti mi yoksa meme göstererek şaşırtamadığında kendini ezikleyen kadın milleti mi?
İnan bana çoğu zaman şaklabanlık yapıyormuş gibi yapmak zorunda hissediyor erkekler kendilerini :) biz bu kadar önemsemiyoruz aslında sizin önemsememiz için delirdiğiniz şeyleri de sırf siz kendinizi onemli hissedin diye şeyediyoruz işte 😃
Koca bir estetik cerrahi sektörünü de ayakta tutmuş oluyoruz böylece. Yoksa bu kadar silikon memeyi, dudağı, yanağı, estetikli yuzu ve bilimum şeyleri kime yapacaktı doktorlarımız?
Mesele sıvı miktarı değil de.. boşalirkenki kasılma miktarının fazla olması iki tarafa da daha çok zevk verir sonuçta zevkin doruğa çıktı an.. ne kadar uzun olursa o kadar iyi..
Sacmalik iste kendini onla avuymtuyor kimse oyle cok boslanaz en fazla bir yemek kasigi olsun hadi ne onemi var ki azin çoğun onemli olan kadini sen bosalmadan defalarca bosalta bilmen bunu yapabiliyorsan zaten sen kadin icin vazgecilmezsin
tatlım hayat senin ama o hayat çokta tehlikeli ben hukukcuyum o nedenle söyledim ama alıştık mahkemelerde böyle hayatların acıyla bitmesine, sürünmesine tıpkı yoğun bakım doktoru gibi ölüm normal
@lord-of-zirtapozz lord ben diyorumki kadınlar duygusal, saf bu ülkede anti-sosyal oranı fazla hergün enaz 28 tane bir anti sosyalin vakasını görüyoruz avukat değilim kızın burada konustugu sabıkalıları bılerek onu yumusakca uyarıyım dedım yanlıs bırsey yapmasın
neyse sen safsın gazete 3. sayfasında okumayız seni inşalah ama anti sosyal tiplerle konusuyorsun krimonolojide anti sosyali oku sonra ne boh yersen ye
En İyi Cevaplar