3 aylık evliyim kocam çokkkk geç bosalıyr sakın kimse senin basarısızlığın demesin yatakta sınırım yok adamda benden etkilenmese zaten evlenmezdi ama ona söyleyemeseler yoruldum bu bir tedavi sebebi bence sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılŞimdi burdaki kezbanlar ve ergenler hemen, ne güzel işte. Tam aradığım erkek gibi saçma sapan yorumlar yapmışlar. Erken boşalmak bir sorundur ama tedavisi vardır. Geç boşalmak ise daha büyük bir sorundur ve şu an için bir tedavisi yoktur. Kadın bu durumda belli bir süre sorma vajina da kuruluk başlar ve kuku tahriş olmaya başlar. Bu durum bırak zevk vermeyi, ilişki kadın için işlenceye dönüşür. Bunu çekmeyen bilmez ve bir kadın en kötü şeylerin başında gelir. Kuku tahriş olunca kiloton sürtmesi bile acı verir ve artık ilişkiden kaçmaya başlar.
Allah yardımcın olsun.16 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun en mantıklı yorum şuradaki gerçekten ya birileri okuyup bilgi sahibi olur umarım 🙏🏼
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim ama bu durum için Allah sana sabır versin. İlişkiler senin işin eziyet olmaya başladı mı?😊😊
Soran1 yılKendimi başarısız kocasını doyuramayan biri gibi hissetmek daha kötü inan
Cevap sahibi1 yılOda kötü evet. Kadın ne ister kocasını etkilemek, onu deli etmek. Kadınlar da bu çok önemlidir.
Ama inanki bunun senle alakası yok. Peki mastürbasyon yapınca kaç dk da boşalıyormuş acaba?
Soran1 yılOzamanda geç ama bu kadar değil diyor çok mastürbasyon yapmasından bile kaynaklı olabilir ama diyemiyorum bunu
Cevap sahibi1 yılÇok mastürbasyon yaparsa çok erken boşalır, geç değil. 😊 bence geç boşalma sorunu var. Sen değil başkası olsa bile erken boşalamaz. Bende bir doktora görünsğn. Belki bir tedavi çokmıştır.
Bu arada sen cinselliktne çok soğudun değil mi?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSeninle ilgisi olduğunu kesinlikle düşünme. Bu tamamen kocanın yapısal durumu ile ve peniste bulunan sinir uçları ile ilgili. Maalesef çözüm yok ve tamamen birbirinize karşı anlayış içinde olmanıza bağlı bir durum. Bu durumun senin için ne denli zor ve sıkıntılı olabileceğini tahmin edebiliyorum , sana oral yapma aralığı veriyor mu bilemem ama aralıksız uzun süre içinde devam ediyorsa , kayganlaştırıcı veya bu özelliğe sahip doğal birşeyler kullanmanızı önemle tavsiye ederim. Küçük bir zaman diliminde de olsa kuru devam etmesinin neticesinde özel bölgenizin bazı kısımları veya önemli bölümüne kendiniz bile dokunamaz duruma gelirsiniz. Son olarak, eşinizin mutlaka normale göre biraz daha süreyi kısaltarak şekilde boşalmayı sağlayacak bir yöntem vardır. Bitirmek istediğiniz an ha deyince olmaz belki ama süreyi kısaltır.
00 Yorumla
Sorun. Muhım olan bırlıkte gelebılmek yakın zamanlar olması. Bir dönemler bende bu sorunu yaşıyordum partnerimdende bu konu hakkında boşaldıktan sonra kadın için eziyet haline dönüşüyormuş ve acı hissi daha fazla oluyormuş gibi bir geribildirim almıştım. Bu süreçte yapılması gereken oral ya da mola vermek. Erkek arkadaşın sürecin devam etmesi yerine boşalmaya odaklamalı. Ben sürekli bitmesin istiyordum ve vucut otomatık olarak bunu algılayabılıyor ıradelı bır erkekse. Çözümi var ama erken bosalmak gıbı gec bosalmakta sorun ne yazıkkı.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
1 yılDoktora gitmesi gerekir, kaç dakika sürüyor ilk boşalması?
14 Yorumla
Soran1 yılBirbucuk iki saat ugrasıyyrm bazen üc
- 1 yıl
İlk boşalma 20 dakikayı geçmemesi gerekir, kadınlar ortalama 14 dakika ideal demiş,10-20 dakika iyi demiş kadınlar ilk boşalma için
- 1 yıl
Çok uzun sürüyor.
Daha çok erken boşalma sorun. Geç boşalma ne kadar sorun onu bilemem tabi..
11 Yorumla
Soran1 yılYoruyor ya adam bosalmayınca ben basarısız hissediyorum
1 yılBence iyi geç boşalma bende de var diğer türlüsü çok keyifsiz 40 dk sürüyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ne kadar uzun sürüyor sürekli aktif olarak devam mı ediyor nasıl
00 Yorumla
1 yılNe kadar sürüyor? Ne güzel işte iyi değil mi uzun sürmesi
02 Yorumla
Soran1 yılYoruyor adam bosalmayınca ben başarısız hissedyorum iki üç saat sürüyor yataktaki süre
- 1 yıl
Bu süreler biraz sıkıntılı gibi boşalmama için 😅 Sizde mi bir sorun var? Yaklaşımınız nasıl ona
1 yılBazen geç sorun oluyor evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok geç ve çok erken boşalmak sorundur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErken boşalma kadar geç boşalma da bi sorun evet.
25 Yorumla- 1 yıl
Ya sabaha kadar çakıyor işte neyi sorun
Cevap sahibi1 yıl@Uslanmaz070770 Gayet psikiyatri literatüründe yer alan bi sorun. Sizin egonuza göre şekillenmiyor tıp maalesef.
- 1 yıl
Kadınlar Sabaha kadar istiyorum diyince bir sorun olmuyor ama
Cevap sahibi1 yıl@Uslanmaz070770 Sabaha kadar tek ilişkiyle ilerlemek isteyen bi kadın görmedim ben.
- 1 yıl
Senin yaşın doğruysa libidonun en yüksek olduğu yaşlardasin bilmiyorum yani isteyen kadınlar oluyo ya
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Belki ilac kullaniylrdur gev bosalmak icin
01 Yorumla
Soran1 yılHayırrrer
1 yılDaha ne istion sabaha kadar pompa
02 Yorumla
Soran1 yılYoruyor
- 1 yıl
Rahat olduğun bir pozisyona gir bırak istediği kadar çaksın orgazm olup durursun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKnk ne kadar sürüyor mesela
02 Yorumla
Soran1 yılİki üç saat yataktayzı
- 1 yıl
Yok artık ciğerin söküldğ yaa 😅😅
degil millet onu arıyor
00 YorumlaSıkıldı artık illaki 3 yılın üzerine
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSüreyi kısaltmak için ön sevişmeyi uzun tutmak?
04 Yorumla
Soran1 yılOnuda yapıyorum
Cevap sahibi1 yılSenin uzun demendeki süre ne kadar
Soran1 yılİki üç dört saat
Cevap sahibi1 yılTek posta mı
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kaç dakika sürüyor
02 Yorumla
Soran1 yılİki üç saat yataktayız birbuçuk iki saatte anca bosalıyor bazen bosalmıyorda bırakıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yıldaha ne istiyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılO boslana kadar yorulup kadınlık gururum etkileniyor?
- 1 yıl
bence şöylede yapabilirsiniz önce oralla başlayıp sonra içine girmesine izin verirsin
1 yılNe kadar sınırsız sin
00 Yorumla
1 yıltadını çıkar bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Örnek?
00 Yorumla
1 yılNe kadar suruyo mesela
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herkes bunu ister senin için sıkıntı nedir
00 Yorumla
1 yılKimisi arar bulamaz tadini cikar işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYooo neden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDoktora gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAradığım erkek♡
49 Yorumla- 1 yıl
Kaç dk olması gerekiyor
- 1 yıl
Nihayet mantıklı bir yorum
- 1 yıl
Uzağa gitme burdaym ozaman 🙂
Cevap sahibi1 yıl@okqnnn ınık penis nasıl seks olcak atma