• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Cinsel Yaşam

Erkeğin tatmin edememe durumu nasıl çözülebilir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
27
Çok mutsuz bir kadın oldum.
gerçekten yıpratıcı bişeymiş.
ama çocuklar var boşanmak çare değil.
Erkeğin tatmin edememe durumu nasıl çözülebilir?
Çocuk Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bende bir baba olarak seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum, çözüm odaklı olmama rağmen, hep üzülen ve suçlu olan taraf oldum. İstediğim şeyleri haliyle severek evlendiğim ve çocuklarımın anneaiyle yaşamam istemem gayet normal tabi seninde bu haklı serzenişini anlıyorum.

Gözlemlediğim kadarıyla cinsiyetten çok hayat şartları öncelikler değişiyor sanırım. İlgi alanları farklılaşıyor. Konuşmakta bir yerden sonra çekilmez hal alıyor. Çözüm arayışına gitmektense yoruluyorsun. Sonuç mutsuzluk. Zamanla alışıyorsun... çözüm dışardaymış gibi bir havaya kapılabiliyorsun. Hatta yaşayabiliyorsunda. Sonra kabahatli oluyorsun. Oysa tek istenilen şey mutlu bir ilişki yaşam. Zor değil ama zorlaştıran bizleriz malesef.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne güzel anlattın kendimi okumuş gibi oldum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslında aynı duyguları yaşadığımız için böyle düşünüyorsun ama esasında yaşanması zor ve üzücü şeyler. Hayatımızı belli başlı şeylere dayalı idame etmemiz bizi mutsuzluğa itebiliyor fakat tutunacak başka şeyler bulmak gibi bir yeteneğimizde var biz insanoğlunda.

Bahsettiğin konu cinsel anlam ifade ediyor gibi görünsede altında onlarca neden olması muhtemel dediğim gibi yaşadıklarımız çok farklı değil.

Kadın ve erkek yapısı çok farklı erkeklerdeki gamsız ve vurdumduymazlık sizi üzen gerçek neden. Tabi bu cinsellik başta hayatın her alanında etkisini gösteriyor.

Çözüm aramak çözüm olmuyor yorgun duygularla ilerlemek mümkün olmuyor sen kırmızı dersin o beyaz.. evlilik zor bir yaşam. Yaşayan sensin tanıyan sensin çözümü muhakkak sendedir fakat dediğim gibi sadece cinsel anlamda değil duygusal anlamdada eksiklik hissediyorsun değil mi? 🙄

Bu arada teşekkür eder ayrıca bukadar geç döndüğüm için kusurumu bağışla. İş yoğunluğumdan dolayı bakamadım 🙄

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Doggy_sen_ve_ben
    Doggy_sen_ve_ben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 45%
    +1 yıl

Öncelikle seni tebrik ediyorum. Çocuklar gerçekten çok önemli bu konuda. Öncelikle şunu söylemek durumundayım. Herşey konuşarak çözülür. Bir kadını tatmin etmek oldukça zordur. Bu tamamen erkeğinize bağlı bir durum. Kadını organzm etmenin püf noktası, Oral sexs dir. Yani erkeğinizin oral sexs yapmadığını düşünüyorum. Her kadın vajinasının yalanmasını ister. Bunu konularak halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Tabiki de şurası çok önemli. Vajina bölgenizi temiz tutmalısınız. Ki. Erkeğiniz rahatlıkla yalayabilsin. Umarım organzmı yaşarsınız. Umarım mutlu olursunuz. Tekrar seni gerçekten tebrik ediyorum. Lütfen asla boşanmayın. Olan çocuklara oluyor.

1
    0 Yorumla
  • sLmLeyLaBen
    sLmLeyLaBen Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Üzgünüm ama yanlış insanla evlisin senin için çabalamıyor ve eşini keşfedememiş... Seni doyuramadığı için kendini hep yarım hissedeceksin ve bu çok önemli bir konu 10 dk nedir nasıl tatmin olabilirsin bence yatağa kelepçele adamı en azından 1 saat

5
    6 Yorumla
    • pla55
      pla55
      +1 yıl

Kırbaç da olsun mu

Yorumla
    • Ahmet2259
      Ahmet2259
      +1 yıl

Bu kadar vahsilik neden?

Yorumla
    • pla55
      pla55
      +1 yıl

Nerdesin bileyim kelepçe deyince kırbaçta eksik olmasın dedim 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklı olabilirsin..

Yorumla
    • pla55
      pla55
      +1 yıl

Ooooo seni de mutlu etmeyen adam da ne bileyim

Yorumla
    • Beyazcercevelim
      Beyazcercevelim
      +1 yıl

esin yapamiyorsa aeks oyunlari al. kendin yap. kabul ettire biliyoraan seks esnasinda kullansin bence.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hangi konuda yetersiz olduğunu düşünüyorsun?
    O konuya yoğunlaş ve bununla alakalı neler yapabilirim diye düşün? Gerekirse videolar izle teknikler öğren değiş şeyler denemeye çalış. Emin olki bir şeyler değişir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

69

Cevap

• sEn_tabiki_26
    sEn_tabiki_26 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin.. eşinle her neyse problemin otrp konşmlsın en önemli ilaç iletişim.. eğerki aynı şekilde devam ediyorsa onu o zaman düşün derim..

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konuşuldu denendi bir çok şey. Hatta gösterdim nasıl istediğimi. Ama beceremiyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklı olmak zorunda değilim mutlu olayım yeter.

Yorumla
    • sEn_tabiki_26
      sEn_tabiki_26
      +1 yıl

Olumsuz düşüncelerine yüz verme! Olumsuz düşünceler yüz verdikçe şımarırlar ve çığ gibi büyürler.. tam olarak problem ne? Yani eşinin açıklaması ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uzun süre düşüncelerim olumluydu zaten yeni yeni olumsuzluklara yer vermeye başladım. 7 sene iyi dayandığımı düşünüyorum bu konuda. Ama takdir edersin ki önemli bir konu bu bir insan hayatında sadece erkek için önem arz eden birşey değil kadın içinde öyle. Tabiki hayatta bundan da mühim şeyler var. Bunların farkındayım hep. O yüzden çözüm aramaktayım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Problemi sırf onda değil kendimdede aradım uzun süre. Ama artık bende haz alıyormuşum doyuma erişiyormuşum numarası yapmaktan yoruldum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu niye yaptın dersen? Yapmak zorunda kaldım. Kendisinin komplekse girmesi evin içinde tartışma be huzursuzluk demektir. Bunları yaşamamak için ona beceriksiz olduğunj yüzüne vurmamak için sustum ve olmuşum gibi davranmam zorunda kaldım.

Yorumla
    • sEn_tabiki_26
      sEn_tabiki_26
      +1 yıl

Kadınları bu kadar yoran şey biliyorum; dağılanı toparlama arzusu. Sadece dağılan evi barkı değil dağılan her şeyi. Yuvayı, çocukları, gençliği, dargınlığı, kırgınlığı, yaşayamamayı, geceyi gunduzu, her şeyi.. haklısın.. ama negatif değilde pozitif düşünüp ne yapabilirz düşüncesinde olman için söyledim

Yorumla
    • sEn_tabiki_26
      sEn_tabiki_26
      +1 yıl

Bilmelisin ki hangi cesarete sahip olursan ol her şeye gücün yetmez. Bu yüzden sabırlı olmalısın.. eşinde bu konuda seni anlaması gerekiyor tabkde

Yorumla
    • sEn_tabiki_26
      sEn_tabiki_26
      +1 yıl

Çocuk varmı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var iki tane oğlum var.

Yorumla
    • sEn_tabiki_26
      sEn_tabiki_26
      +1 yıl

ALLAH BAĞIŞLASIN bu arada mesaj kutum açık dertleşmek veya fikir alışverişinde bulunmak istersen mesajını bekliyorum sonucunda özel bir konu..

Yorumla
  • Sedatalisedat10
    Sedatalisedat10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 62%
    +1 yıl

Sorun ne ki ereksiyon sorunu mu var erken boşalma sorunu mu var ya da başka bir şey mi ona göre yazalım 🤔

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ereksiyon sorunu değil. Evet boşalıyor ben tatmin olmadan sonra ikinci falan yaşamıyoruz

Yorumla
    • Sedatalisedat10
      Sedatalisedat10
      +1 yıl

Aslında uzatabilir ya uzatabilirse ikinciye gerek kalmaz da zaten. Doyarsın. Kontrol yatakta sende mi oluyor. Yani sen daha mı aktifsin öyleyse kontrolü ona bırak ki kendini tutsun. İkinci için istek olması gerekir içinde yani istemekle başlar. Sureniz ne kadar oluyo bilmiyorum ama ideali 30 dk 60 dk arası dır. Ereksiyon problemi yoksa erken boşalma yı çözebilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

30 dakika mı? 10 dakikada bitiyor en fazla 10 dakika

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ereksiyon problemi yok

Yorumla
    • Sedatalisedat10
      Sedatalisedat10
      +1 yıl

10 dakikamı😭 çok kötü bizim en az 35- 45 dk falan Bazen 2 ay falan ayrı kalsak 60 dk bile az geliyo. Bazen psikolojik de olur aslında bir doktora ikna edebilsen belki bir çözüm yolu olur... Bazen gerçekten fiziksel olarak sorun yokken psikolojik olabiliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu zamana kadar bende geldim dediklerim yalan olur ozmn, problemin sandığından büyük olduğunj öğrenir kompleks falan yapr çok mutsuz oluruz huzursuz oluruz diye korkuyorum😔😔 beni beceremiyorsun doktora gidelim nasıl diyim ona? Şunu şuraya yazmak bile zoruma gidiyor

Yorumla
    • Sedatalisedat10
      Sedatalisedat10
      +1 yıl

Anladım ama bu sorun gerçekten büyük sorun başka tavsiyelerim olur ama burada yazamam altına yazılacak olanlar beni rahatsiz eder🤔

Yorumla
  • ayna35
    ayna35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 74%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Büyük sıkıntı..
    Gizli zevkler ve gizli arzulara gizli seyahatler yapabilirsin sadece.. Onu da yapabilirsen

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yapamam...

Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

O zaman eşini eğitecek performans duygu tutku ve güç katacak bir formüle ihtiyacın var kısa vadede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl peki?

Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

Konusmaya acik biri mı?
      Evetse önüne 2 seçenek çıkar.. biri kolay diğeri zor.. yanı sadece dinleyen biriyse zor, dinleyip endişe eden biriyse işin çok kolay..
      Konuşulmayan biriyse eşin somut şeylere şahit olur.. mutsuzluğun, isteksizligin, sevgisiz hallerin.. burada sorun çok daha buyur.. eşin bunları beni sevmiyor, gözü dışarda, beni mutlu etmiyor diye algılar ve savunmaya geçer hayatınız kararır.. yanı kısaca eşine tavir yapma, konuş.. sebepleri söyle, ya 'da böyle olman beni şöyle mutlu eder gibi ölümlü cümlelerle onun olumsuz bulduğun yanlarını yavaş yavaş kapat

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu konuyu onunla nasıl konuşayım bilemiyorum ufak tefek bişeyler dediğim oldu gösterdim şöyle yapalım falan diye. Ama ben ona doktor vs. Dersem kompleks yapar problemin onun sandığından daha büyük olduğunu görür bu zamana kadar ki yaşadığım sandığı orgazmların yalan oldugu çıkar ortaya çok mutsuz oluruz huzursuz oluruz diye kendine kompleks yapr diye çok korkuyorum😔 ama bir yandan kendim öyle mutsuzum ki.

Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

Yapsın, düşünsün.. bir kerede kopsun kıyamet, şimdi mutsuz olmandan iyidir.. neden kompleks yapsın.. yapmasın, numara yapma yatakta.. sen numara yaptıkça her şey yolunda sanıyor garibim.. biraz sorunlar yaşar ona cinsellikte. mutlu çok mutlu olacgini soyle ona... onure et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim dinlediğin ve tavsiye verdiğin için. Halden anlıyorsun

Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

Aslında çok anlamam halden , mutlu insanlar görmem gerçekten beni mutlu ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Herkes başkasının mutluluğuyla mutlu olamıyor :) bu çok güzel bişey takdir ediyorum..

Yorumla
    • ayna35
      ayna35
      +1 yıl

Teşekküler..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dun cok benzer bir soru sordum esimle ilgili, artik bedenimin kullanildigini dusunmeye baslamistim ve inan bunu yasayan bircok kadin oldugunu farkettim, birkaciyla konusmamiz neticesinde istedigim sekilde cozumler bulamadik canim.

1
    0 Yorumla
  • _Hans_
    _Hans_ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Iliskinize heyecan katin, olmadi 3. bir kisiyi falan dahil edin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

3. Ne alaka?

Yorumla
  • MimariuS2
    MimariuS2 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 56%
    +1 yıl

Şikayete sebep olan durımun yaşanmasının sebebi nedir?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sebebi bilsem niye sorayım

Yorumla
    • MimariuS2
      MimariuS2
      +1 yıl

Erken mi boşalıyor, ilişkiye mi girmiyor, oral mı yapmoyor, sert veya soft mu değil.

Tatmin olamama nedenini sordum ben ama anlamamışsın sanırım sorumu. Bunlardan hangisi ya da hangileri var?

Yorumla
  • AliDesideroo34
    AliDesideroo34 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Doktora gitsin 6 ayı geçip te düzelmediyse gençken yanlış masturbasyon yapmıştır psikolojik oluyor yani çözülebilir öylede olmazsa psikolojik ilaç veriyor o da olmazsa penis başı dolgusu var

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama o oluyor ki? Beni edemiyo

Yorumla
    • AliDesideroo34
      AliDesideroo34
      +1 yıl

Tamam işte erken boşalıyor dediğim şeyler de erken boşalmayla ilgili doktora gitmesi şartt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doktor napabilir ki

Yorumla
    • AliDesideroo34
      AliDesideroo34
      +1 yıl

Tedavi edicek 😂 misal 5 dk da oluyorsa 20 dakikada olucak doğal olarak sen de boşalıcaksın yani

Yorumla
    • AliDesideroo34
      AliDesideroo34
      +1 yıl

Detaylar önemli de burdan soramam işte 😜

Yorumla
  • Yaşam90
    Yaşam90 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Tatmin edememe sebebini araştırman gerekir sorunum belki sende değil ondadır cinsel yöndemi tatminsizlik

0
    0 Yorumla
  • KSKLI1912WORLD
    KSKLI1912WORLD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

Iki taraf da mutsuz sa mücadele etmeli evlenmek kolay değil çünkü mutlu olmaya çalışarak gayet gösterilmeli tabiki herkesin görüşleri farklı olabilir anlayışınız teşekkürler

0
    0 Yorumla
  • entelman
    entelman Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

Bence onunla konuşmalısın. Biraz üstüne düşerse üstesinden gelir bu probleminin. Kaç yaşında o?

0
    0 Yorumla
  • AkıtGelsinn
    AkıtGelsinn Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bir doktora görünmeyi deneyin bir ürolog sorununuzu çözer bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Önce sen nasıl tatmin olabildiğini kendin keşfetmelisin.
    Bunu eşinle paylaşmalısın. "Şöyle yap, hadi" vb.
    Fantaziler çok yardımcı olur.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Paylaştım gösterdim..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence bir şans daha ver. Samimiyetime güven. :)

Yorumla
  • romeoalfonso
    romeoalfonso Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Ben defalarca boşaltıyorum. Eşinle alakalı bir durum var gibi. Nasıl yapacağını bilmiyor gibi. Bu gidişle aldatmaya gider.

0
    0 Yorumla
  • Roberto_Rafsancani27
    Roberto_Rafsancani27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

O halde seni kasıla kasıla bosalticak bir çözüm lazım. E beeeennnn

0
    0 Yorumla
  • hakansalihoglu_88
    hakansalihoglu_88 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

adamın altına yat boşalana kadar soksun ve 2 de sakso bu kadar. neyini büyütüyorsun ki

0
    0 Yorumla
  • Hecce
    Hecce Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

ya bak cidden bir erkek erken boşalabilir ya da sdece 1 kez yapabilir ama kadını boşaltması icin bir cok yol var nasıl bilmezler anlam veremem...

0
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.

karşına al konuş yönlendir yoksa tatmin eden birini ya da bişiyi bulcan başka çare yok

0
    0 Yorumla
  • safehaven34
    safehaven34 Takip Et
    Bilge Yaş: 51
    +1 yıl

Al benden de o kadar
    Dış destek gerekiyor başka çare yok

0
    0 Yorumla
  • YeşilGözlüPrens01
    YeşilGözlüPrens01 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Hiç hoş bir durum değil, kadını tatmin etmelisin ki oda seni baştan çıkartsın.. Erkekler bir garip..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😔😔

Yorumla
    • YeşilGözlüPrens01
      YeşilGözlüPrens01
      +1 yıl

öyle gerçekten.

Yorumla
  • SırrıYok
    SırrıYok Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Konuşup çözülür. Destek alınır. Sebepler araştırılır..

0
    0 Yorumla
  • styxworld
    styxworld Takip Et
    Master Yaş: 53
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.

sen zevk nedir bilemez olmuşsun , zor bu , zevk alacağın kanallara yönel

0
    0 Yorumla
  • Ağırbünye
    Ağırbünye Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Farklı ilaç veya psikolojik tedavileri var bu çözülmeyecek bir konu degil

0
    0 Yorumla
  • kenangün
    kenangün Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

valla benim arkadaşımın ei, ne bir macun hazırlattık öyle iyi geldiki çok mutlu şimdi

0
    0 Yorumla
  • Hıhıhımı
    Hıhıhımı Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Esin mi seni tatmin edemiyor

4
    0 Yorumla
  • 315269
    315269 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Ortam yarat onu uyar haz almasını sağla sanada versin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Senin ki sevgi ile alâkalı seks değil.; seven kadın daha iyi sevişir erkeğini mutlu eder.

0
    0 Yorumla
  • öküzboğan
    öküzboğan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 44%
    +1 yıl

farklı pozisyonlar dene tatmin olursun

0
    0 Yorumla
  • Emir8
    Emir8 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 77%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Vajina yaşamayan erkeğede erkek demem.

0
    1 Yorumla
    • Emir8
      Emir8
      +1 yıl

Yalamayan olacaktı :D

Yorumla
  • mutsuzyarınlar
    mutsuzyarınlar Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl

Konuşarak? Konuşmadınız mı hiç?

0
    0 Yorumla
  • harbideli
    harbideli Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı.

Neden edemiyor? Problem ne

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilsem buraya yazmam

Yorumla
    • harbideli
      harbideli
      +1 yıl

Hayir anlamadin. Ereksiyon problemi mi, erken bosalma mi, kucuk penis mi? On sevisme mi yasatmiyor, oral mi yapmiyor? Soru cok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ereksiyon oluyor, 10 dakika sonra falan boşalıyor evet o kadar büyük değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben ilişkiyle istiyorum oralla boşalmak pek zevk vermiyor ve uzun sürüyor o kadar uzun yalamasını istemiyorum. Yok mu yani seks esnasında orgazm yaşayan kadın

Yorumla
    • harbideli
      harbideli
      +1 yıl

Tabi ki var. Ama bu bahsettiklerinle alakali degil senin orgazmin. Sanirim senin kafanda bazi seyler seni engelliyor. Tabi o da senin aklina duyguna hitap etmeyip gorev gibi yapiyor. Bu da sana yetmiyor. Esinin kendini gelistirip biraz seni tartarak seks yapmasi lazim.

Yorumla
    • harbideli
      harbideli
      +1 yıl

Seni neheyecanlandirir mesela, ne tahrik eder, hangi pozisyonda daha cabuk zevk alirsin? Bu sorulari arastirmalisiniz.

Yorumla
  • hammetkirk
    hammetkirk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

ya erken bosalıyorsa çözümü var yapma allah askına

0
    0 Yorumla
  • xman80
    xman80 Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.

mast la idare et iliskiden sonra

0
    0 Yorumla
  • 07mehmet28
    07mehmet28 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Ya iste tadına bakmadan evlenirsen böyle olur

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi

Yorumla
    • 07mehmet28
      07mehmet28
      +1 yıl

Yaaa işte

Yorumla
  • heyyoheyyo23
    heyyoheyyo23 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Başkaları ile yap veya mastürbasyon yap :)

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başkası istemiyorum yuvam önemli benşm icin

Yorumla
    • heyyoheyyo23
      heyyoheyyo23
      +1 yıl

O zaman kafanda başkasını hayal edip kocanla devam berbat seks hayatına :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kafamda başkası neden olsun kocam varken seviyorum onu

Yorumla
    • heyyoheyyo23
      heyyoheyyo23
      +1 yıl

O zaman neden doymuyorsun seksten?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevmememle alakalı değil ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beceremiyor yatakta benim tatmin olmamı

Yorumla
    • heyyoheyyo23
      heyyoheyyo23
      +1 yıl

Oturup konuş bir derdini anlat

Yorumla
  • VeryWell
    VeryWell Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.

neden tatmin olmuyormuş çıtayı nereye koydunuz ki.

0
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.

kocanız mı isteksiz doğru mu anladım?

0
    0 Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.

Erken boşalma mı var?

0
    0 Yorumla
  • aliizmirr
    aliizmirr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Ya bir erkk nasil
    Tatmin olmaz ki

0
    0 Yorumla
  • Görkem_1907
    Görkem_1907 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Boşanma gel konuşalım

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boşanmam

Yorumla
    • Görkem_1907
      Görkem_1907
      +1 yıl

Gel sohbet edelim anlatayım soruny

Yorumla
    • Görkem_1907
      Görkem_1907
      +1 yıl

? Hadi

Yorumla
  • vaveylavavey
    vaveylavavey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Psikolog son çözümünüz

0
    0 Yorumla
  • yancys
    yancys Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Sorunlari konusarak cozmeye calis

0
    0 Yorumla
  • ByWood
    ByWood Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl

bindiğinde onun kıymetini bil

0
    0 Yorumla
  • Sedatt2626
    Sedatt2626 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Başka erkek bul hayat yaşamaya değer

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yeni ve farklı şeyler denenmeli

4
    0 Yorumla
  • bilgichasan
    bilgichasan Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Erkekte bitiyor o önceden bndede vardı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl aştın

Yorumla
    • bilgichasan
      bilgichasan
      +1 yıl

Kendime hakim olmayı öğrendim

Yorumla
  • sertpanter
    sertpanter Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Güvenilir yasi genc bir partner bul

0
    0 Yorumla
  • thescorpion
    thescorpion Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Tek derdiniz yaprakk a. k

0
    0 Yorumla
  • whakanx
    whakanx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Doktor destegi alin erken bosalma sorunu mu var?

0
    0 Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Kötüymüş bu da senin bahtsızlığın demek ki

0
    0 Yorumla
  • canaliii
    canaliii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Tam sorun ne yaşlar kaç

0
    0 Yorumla
  • mceviz
    mceviz Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Konuşman lazım eşinle

0
    0 Yorumla
  • Asilb3y
    Asilb3y Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

Seninde yapman gerekenler var.. hemen pes etme

0
    0 Yorumla
  • hayathayatdelice
    hayathayatdelice Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Tam olarak sorun ne peki ilgisiz mi iktidarsiz mi

0
    0 Yorumla
  • yılandoktoru
    yılandoktoru Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Nasıl tatmin olmuyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gecegünü
    Gecegünü Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Kaç yıllık evlisin? Hep mi tatmin edemedi?

0
    0 Yorumla
  • Ölüumutlar
    Ölüumutlar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Tatminsizlik kötü bir durum

0
    0 Yorumla
  • fero_06
    fero_06 Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

Esin yasli mi hanim efendi

0
    0 Yorumla
  • Umudumyokki
    Umudumyokki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

Sadece cinsel açıdan mı mutsuzsun

0
    0 Yorumla
  • deniz191235
    deniz191235 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Başka biri ile yap sanaldan yap yap yani

0
    0 Yorumla
  • zaferctn
    zaferctn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Çok istek var mı ateş 🔥 li ol ya

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeğin tatmin edememe durumu nasıl çözülebilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Doyumsuz erkek nasıl anlaşılır? 23 cevap verildi
Tahrik olmuş erkek tatmin edilmezse kötü mü olur? 21 cevap verildi
Bir erkeği tamamiyle nasıl tatmin edebiliriz? 22 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gene bozduk yeminleri.. kac tövbe hakkımız var?
  • Hangi elbiseyi alayım?
  • Tek başıma plaja gitsem naisl olur acaba?
  • Sizin de kimsenin görmek istemeyeceği bir tarafınız var mı?
  • Özlem duyduğunuz biri var mı?
  • Sitede niye hiç yakışıklı yok?
  • Kendinize en son ne yalan söylediniz 🤔?
  • Hangi araba ile uzun yolculuk yapmak keyif verir size?
  • Resmi giyinir misiniz?
  • Son aşkınız nereli olacak, tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨