Çok mutsuz bir kadın oldum.
gerçekten yıpratıcı bişeymiş.
ama çocuklar var boşanmak çare değil.
gerçekten yıpratıcı bişeymiş.
ama çocuklar var boşanmak çare değil.
Bende bir baba olarak seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum, çözüm odaklı olmama rağmen, hep üzülen ve suçlu olan taraf oldum. İstediğim şeyleri haliyle severek evlendiğim ve çocuklarımın anneaiyle yaşamam istemem gayet normal tabi seninde bu haklı serzenişini anlıyorum.
Gözlemlediğim kadarıyla cinsiyetten çok hayat şartları öncelikler değişiyor sanırım. İlgi alanları farklılaşıyor. Konuşmakta bir yerden sonra çekilmez hal alıyor. Çözüm arayışına gitmektense yoruluyorsun. Sonuç mutsuzluk. Zamanla alışıyorsun... çözüm dışardaymış gibi bir havaya kapılabiliyorsun. Hatta yaşayabiliyorsunda. Sonra kabahatli oluyorsun. Oysa tek istenilen şey mutlu bir ilişki yaşam. Zor değil ama zorlaştıran bizleriz malesef.
Ne güzel anlattın kendimi okumuş gibi oldum..
Aslında aynı duyguları yaşadığımız için böyle düşünüyorsun ama esasında yaşanması zor ve üzücü şeyler. Hayatımızı belli başlı şeylere dayalı idame etmemiz bizi mutsuzluğa itebiliyor fakat tutunacak başka şeyler bulmak gibi bir yeteneğimizde var biz insanoğlunda.
Bahsettiğin konu cinsel anlam ifade ediyor gibi görünsede altında onlarca neden olması muhtemel dediğim gibi yaşadıklarımız çok farklı değil.
Kadın ve erkek yapısı çok farklı erkeklerdeki gamsız ve vurdumduymazlık sizi üzen gerçek neden. Tabi bu cinsellik başta hayatın her alanında etkisini gösteriyor.
Çözüm aramak çözüm olmuyor yorgun duygularla ilerlemek mümkün olmuyor sen kırmızı dersin o beyaz.. evlilik zor bir yaşam. Yaşayan sensin tanıyan sensin çözümü muhakkak sendedir fakat dediğim gibi sadece cinsel anlamda değil duygusal anlamdada eksiklik hissediyorsun değil mi? 🙄
Bu arada teşekkür eder ayrıca bukadar geç döndüğüm için kusurumu bağışla. İş yoğunluğumdan dolayı bakamadım 🙄
Öncelikle seni tebrik ediyorum. Çocuklar gerçekten çok önemli bu konuda. Öncelikle şunu söylemek durumundayım. Herşey konuşarak çözülür. Bir kadını tatmin etmek oldukça zordur. Bu tamamen erkeğinize bağlı bir durum. Kadını organzm etmenin püf noktası, Oral sexs dir. Yani erkeğinizin oral sexs yapmadığını düşünüyorum. Her kadın vajinasının yalanmasını ister. Bunu konularak halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Tabiki de şurası çok önemli. Vajina bölgenizi temiz tutmalısınız. Ki. Erkeğiniz rahatlıkla yalayabilsin. Umarım organzmı yaşarsınız. Umarım mutlu olursunuz. Tekrar seni gerçekten tebrik ediyorum. Lütfen asla boşanmayın. Olan çocuklara oluyor.
Üzgünüm ama yanlış insanla evlisin senin için çabalamıyor ve eşini keşfedememiş... Seni doyuramadığı için kendini hep yarım hissedeceksin ve bu çok önemli bir konu 10 dk nedir nasıl tatmin olabilirsin bence yatağa kelepçele adamı en azından 1 saat
Haklı olabilirsin..
esin yapamiyorsa aeks oyunlari al. kendin yap. kabul ettire biliyoraan seks esnasinda kullansin bence.
Hangi konuda yetersiz olduğunu düşünüyorsun?
O konuya yoğunlaş ve bununla alakalı neler yapabilirim diye düşün? Gerekirse videolar izle teknikler öğren değiş şeyler denemeye çalış. Emin olki bir şeyler değişir
Cevap
69Cevap
Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin.. eşinle her neyse problemin otrp konşmlsın en önemli ilaç iletişim.. eğerki aynı şekilde devam ediyorsa onu o zaman düşün derim..
konuşuldu denendi bir çok şey. Hatta gösterdim nasıl istediğimi. Ama beceremiyor...
Haklı olmak zorunda değilim mutlu olayım yeter.
Olumsuz düşüncelerine yüz verme! Olumsuz düşünceler yüz verdikçe şımarırlar ve çığ gibi büyürler.. tam olarak problem ne? Yani eşinin açıklaması ne?
Uzun süre düşüncelerim olumluydu zaten yeni yeni olumsuzluklara yer vermeye başladım. 7 sene iyi dayandığımı düşünüyorum bu konuda. Ama takdir edersin ki önemli bir konu bu bir insan hayatında sadece erkek için önem arz eden birşey değil kadın içinde öyle. Tabiki hayatta bundan da mühim şeyler var. Bunların farkındayım hep. O yüzden çözüm aramaktayım.
Problemi sırf onda değil kendimdede aradım uzun süre. Ama artık bende haz alıyormuşum doyuma erişiyormuşum numarası yapmaktan yoruldum.
Bunu niye yaptın dersen? Yapmak zorunda kaldım. Kendisinin komplekse girmesi evin içinde tartışma be huzursuzluk demektir. Bunları yaşamamak için ona beceriksiz olduğunj yüzüne vurmamak için sustum ve olmuşum gibi davranmam zorunda kaldım.
Kadınları bu kadar yoran şey biliyorum; dağılanı toparlama arzusu. Sadece dağılan evi barkı değil dağılan her şeyi. Yuvayı, çocukları, gençliği, dargınlığı, kırgınlığı, yaşayamamayı, geceyi gunduzu, her şeyi.. haklısın.. ama negatif değilde pozitif düşünüp ne yapabilirz düşüncesinde olman için söyledim
Bilmelisin ki hangi cesarete sahip olursan ol her şeye gücün yetmez. Bu yüzden sabırlı olmalısın.. eşinde bu konuda seni anlaması gerekiyor tabkde
Çocuk varmı?
Var iki tane oğlum var.
ALLAH BAĞIŞLASIN bu arada mesaj kutum açık dertleşmek veya fikir alışverişinde bulunmak istersen mesajını bekliyorum sonucunda özel bir konu..
Sorun ne ki ereksiyon sorunu mu var erken boşalma sorunu mu var ya da başka bir şey mi ona göre yazalım 🤔
Ereksiyon sorunu değil. Evet boşalıyor ben tatmin olmadan sonra ikinci falan yaşamıyoruz
Aslında uzatabilir ya uzatabilirse ikinciye gerek kalmaz da zaten. Doyarsın. Kontrol yatakta sende mi oluyor. Yani sen daha mı aktifsin öyleyse kontrolü ona bırak ki kendini tutsun. İkinci için istek olması gerekir içinde yani istemekle başlar. Sureniz ne kadar oluyo bilmiyorum ama ideali 30 dk 60 dk arası dır. Ereksiyon problemi yoksa erken boşalma yı çözebilir.
30 dakika mı? 10 dakikada bitiyor en fazla 10 dakika
Ereksiyon problemi yok
10 dakikamı😭 çok kötü bizim en az 35- 45 dk falan Bazen 2 ay falan ayrı kalsak 60 dk bile az geliyo. Bazen psikolojik de olur aslında bir doktora ikna edebilsen belki bir çözüm yolu olur... Bazen gerçekten fiziksel olarak sorun yokken psikolojik olabiliyor.
Bu zamana kadar bende geldim dediklerim yalan olur ozmn, problemin sandığından büyük olduğunj öğrenir kompleks falan yapr çok mutsuz oluruz huzursuz oluruz diye korkuyorum😔😔 beni beceremiyorsun doktora gidelim nasıl diyim ona? Şunu şuraya yazmak bile zoruma gidiyor
Anladım ama bu sorun gerçekten büyük sorun başka tavsiyelerim olur ama burada yazamam altına yazılacak olanlar beni rahatsiz eder🤔
Büyük sıkıntı..
Gizli zevkler ve gizli arzulara gizli seyahatler yapabilirsin sadece.. Onu da yapabilirsen
Yapamam...
Nasıl peki?
Konusmaya acik biri mı?
Evetse önüne 2 seçenek çıkar.. biri kolay diğeri zor.. yanı sadece dinleyen biriyse zor, dinleyip endişe eden biriyse işin çok kolay..
Konuşulmayan biriyse eşin somut şeylere şahit olur.. mutsuzluğun, isteksizligin, sevgisiz hallerin.. burada sorun çok daha buyur.. eşin bunları beni sevmiyor, gözü dışarda, beni mutlu etmiyor diye algılar ve savunmaya geçer hayatınız kararır.. yanı kısaca eşine tavir yapma, konuş.. sebepleri söyle, ya 'da böyle olman beni şöyle mutlu eder gibi ölümlü cümlelerle onun olumsuz bulduğun yanlarını yavaş yavaş kapat
Bu konuyu onunla nasıl konuşayım bilemiyorum ufak tefek bişeyler dediğim oldu gösterdim şöyle yapalım falan diye. Ama ben ona doktor vs. Dersem kompleks yapar problemin onun sandığından daha büyük olduğunu görür bu zamana kadar ki yaşadığım sandığı orgazmların yalan oldugu çıkar ortaya çok mutsuz oluruz huzursuz oluruz diye kendine kompleks yapr diye çok korkuyorum😔 ama bir yandan kendim öyle mutsuzum ki.
Çok teşekkür ederim dinlediğin ve tavsiye verdiğin için. Halden anlıyorsun
Herkes başkasının mutluluğuyla mutlu olamıyor :) bu çok güzel bişey takdir ediyorum..
Dun cok benzer bir soru sordum esimle ilgili, artik bedenimin kullanildigini dusunmeye baslamistim ve inan bunu yasayan bircok kadin oldugunu farkettim, birkaciyla konusmamiz neticesinde istedigim sekilde cozumler bulamadik canim.
Iliskinize heyecan katin, olmadi 3. bir kisiyi falan dahil edin
3. Ne alaka?
Şikayete sebep olan durımun yaşanmasının sebebi nedir?
Sebebi bilsem niye sorayım
Doktora gitsin 6 ayı geçip te düzelmediyse gençken yanlış masturbasyon yapmıştır psikolojik oluyor yani çözülebilir öylede olmazsa psikolojik ilaç veriyor o da olmazsa penis başı dolgusu var
Ama o oluyor ki? Beni edemiyo
Tamam işte erken boşalıyor dediğim şeyler de erken boşalmayla ilgili doktora gitmesi şartt
Doktor napabilir ki
Tedavi edicek 😂 misal 5 dk da oluyorsa 20 dakikada olucak doğal olarak sen de boşalıcaksın yani
Detaylar önemli de burdan soramam işte 😜
Tatmin edememe sebebini araştırman gerekir sorunum belki sende değil ondadır cinsel yöndemi tatminsizlik
Iki taraf da mutsuz sa mücadele etmeli evlenmek kolay değil çünkü mutlu olmaya çalışarak gayet gösterilmeli tabiki herkesin görüşleri farklı olabilir anlayışınız teşekkürler
Bence onunla konuşmalısın. Biraz üstüne düşerse üstesinden gelir bu probleminin. Kaç yaşında o?
Bir doktora görünmeyi deneyin bir ürolog sorununuzu çözer bence
Önce sen nasıl tatmin olabildiğini kendin keşfetmelisin.
Bunu eşinle paylaşmalısın. "Şöyle yap, hadi" vb.
Fantaziler çok yardımcı olur.
Paylaştım gösterdim..
Bence bir şans daha ver. Samimiyetime güven. :)
Ben defalarca boşaltıyorum. Eşinle alakalı bir durum var gibi. Nasıl yapacağını bilmiyor gibi. Bu gidişle aldatmaya gider.
O halde seni kasıla kasıla bosalticak bir çözüm lazım. E beeeennnn
adamın altına yat boşalana kadar soksun ve 2 de sakso bu kadar. neyini büyütüyorsun ki
ya bak cidden bir erkek erken boşalabilir ya da sdece 1 kez yapabilir ama kadını boşaltması icin bir cok yol var nasıl bilmezler anlam veremem...
karşına al konuş yönlendir yoksa tatmin eden birini ya da bişiyi bulcan başka çare yok
Al benden de o kadar
Dış destek gerekiyor başka çare yok
Hiç hoş bir durum değil, kadını tatmin etmelisin ki oda seni baştan çıkartsın.. Erkekler bir garip..
😔😔
öyle gerçekten.
Konuşup çözülür. Destek alınır. Sebepler araştırılır..
sen zevk nedir bilemez olmuşsun , zor bu , zevk alacağın kanallara yönel
Farklı ilaç veya psikolojik tedavileri var bu çözülmeyecek bir konu degil
valla benim arkadaşımın ei, ne bir macun hazırlattık öyle iyi geldiki çok mutlu şimdi
Esin mi seni tatmin edemiyor
Ortam yarat onu uyar haz almasını sağla sanada versin
Senin ki sevgi ile alâkalı seks değil.; seven kadın daha iyi sevişir erkeğini mutlu eder.
farklı pozisyonlar dene tatmin olursun
Vajina yaşamayan erkeğede erkek demem.
Konuşarak? Konuşmadınız mı hiç?
Neden edemiyor? Problem ne
Bilsem buraya yazmam
Ereksiyon oluyor, 10 dakika sonra falan boşalıyor evet o kadar büyük değil.
Ben ilişkiyle istiyorum oralla boşalmak pek zevk vermiyor ve uzun sürüyor o kadar uzun yalamasını istemiyorum. Yok mu yani seks esnasında orgazm yaşayan kadın
ya erken bosalıyorsa çözümü var yapma allah askına
mast la idare et iliskiden sonra
Ya iste tadına bakmadan evlenirsen böyle olur
Tabi
Yaaa işte
Başkaları ile yap veya mastürbasyon yap :)
Başkası istemiyorum yuvam önemli benşm icin
O zaman kafanda başkasını hayal edip kocanla devam berbat seks hayatına :)
Kafamda başkası neden olsun kocam varken seviyorum onu
O zaman neden doymuyorsun seksten?
Sevmememle alakalı değil ki.
Beceremiyor yatakta benim tatmin olmamı
Oturup konuş bir derdini anlat
neden tatmin olmuyormuş çıtayı nereye koydunuz ki.
kocanız mı isteksiz doğru mu anladım?
Erken boşalma mı var?
Ya bir erkk nasil
Tatmin olmaz ki
Boşanma gel konuşalım
Boşanmam
Gel sohbet edelim anlatayım soruny
? Hadi
Psikolog son çözümünüz
Sorunlari konusarak cozmeye calis
bindiğinde onun kıymetini bil
Başka erkek bul hayat yaşamaya değer
Yeni ve farklı şeyler denenmeli
Erkekte bitiyor o önceden bndede vardı
Nasıl aştın
Kendime hakim olmayı öğrendim
Güvenilir yasi genc bir partner bul
Tek derdiniz yaprakk a. k
Doktor destegi alin erken bosalma sorunu mu var?
Kötüymüş bu da senin bahtsızlığın demek ki
Tam sorun ne yaşlar kaç
Konuşman lazım eşinle
Seninde yapman gerekenler var.. hemen pes etme
Tam olarak sorun ne peki ilgisiz mi iktidarsiz mi
Nasıl tatmin olmuyorsun
Kaç yıllık evlisin? Hep mi tatmin edemedi?
Tatminsizlik kötü bir durum
Esin yasli mi hanim efendi
Sadece cinsel açıdan mı mutsuzsun
Başka biri ile yap sanaldan yap yap yani
Çok istek var mı ateş 🔥 li ol ya
En İyi Cevaplar