Kız nasıl tatmin etmesi gerektiğini sormuş. Üstüne otur ve zıpla ne demek? Bilmiyor mu sanki. İğrenç bir biçimde yazmışsın. Cinselliği hayatınızın merkezine koymuşsunuz etrafında dört dönüyorsunuz.
Kısacası falan yok. Düpedüz kabalık etmişsin. Ve cinsel soru olduğu için üstüne otur zıpla gibi arsız şeyler yazmak zorunda değilsin. Daha düzgün bir şey yazabilirsin mesela.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
mutlu ederek
Ya ne kadar seviyesiz insanlar var gelen yorumlara bak
Aynen ha
Yorumu sana ithafen yapmıştım zaten. Bir de bir iki tane daha var.
.. niye ki , kiz sormus ben de crvapladim
Kız nasıl tatmin etmesi gerektiğini sormuş. Üstüne otur ve zıpla ne demek? Bilmiyor mu sanki. İğrenç bir biçimde yazmışsın. Cinselliği hayatınızın merkezine koymuşsunuz etrafında dört dönüyorsunuz.
Kisacasini yazdim ben
Kısacası falan yok. Düpedüz kabalık etmişsin. Ve cinsel soru olduğu için üstüne otur zıpla gibi arsız şeyler yazmak zorunda değilsin. Daha düzgün bir şey yazabilirsin mesela.
Kime anlatıyorum ki kısaca yazdığın bir farklı şeklinde yazacak tekrarsan. Size hayatta başarılar
Seyy haklisin aslinda biraz da bilerk yzdim trl olsun die.
Lafim yok 😊😄
renkleri ve zevkleri ile alakalı olarak değişir partnerini tanırsan ona göre hareket edersin onu neyin mutlu edip etmeyeceğini bilirsin
Ruhun Rus #sk#rtlar gibi olunca başlarını döndürürsün
iliski yasadikca aranizdaki bag arttikca onu tanidikca anlarsin
Gerçekten ve içten sevişerek, sadece geçici bir ilişki değil kendini onun ile aynı vucutmuş gibi hissedersen tatmin olur.
Her erkeğin fantezi dünyası farklı. Beni mesela seksi bir iç çanaşırı ve jartiyerli giyimiyle bana yakınlaşması acayip tatmin eder. Her yer döl olur.
Her erkek için değişkenlik gösteren bir konu bu ama genellikle fantezi üzerinden gitmen lazım
Bizleri tatmin edemezsiniz
istediklerini yapsan yeter
Nazari anlatılmaz, uygulamalı öğrenmek istermisin?
Ustaca yapılmış bir oral ile
Ulaştırmak istiyorum yaz 3131 e gönder
Önce karnını doyurmalısın
Oral yaparken en sona dogru parmagini poposuna sok
Saks0 tabiki
Yeniliğr açık ol. Fantezi giyin ve yorulmadam seks
oral yaparak
İçine alarak
Ustune otur ve zipla
uzman olmak gerek :D
İyi emm