Erkekler yardımıza ihtiyacım var.
Uzun sürli ilişki sonrasında bile gergin olmalarından anlaşılır mı? Nedir belirtileri?
Uzun sürli ilişki sonrasında bile gergin olmalarından anlaşılır mı? Nedir belirtileri?
Doyumsuz olan bir erkeği gerginliğinden değil. Yatakta ki ritminden ve ilişkinin süresi ile anlaşılabilir. Sert ve uzun süreli git geller ile şevkin bedene vurduğu anlar doyumsuzluğa işaret olabilir bence.
bu kadar detayını yazamadım. ancak sonrasını yazabildim.
Bence böyle ;-)
cevap vermem için detay yazmam lazım onuda yapamıyorum.
Neden? Bu çok normal bir konu. Her ne kadar ayıp gibi gösterilsede
yanlış anlaşılmalar olabiliyor. normal bir soru olduğu halde bazıları anlamayıp eleştiriyorlarken çok zor açmak detayı. hele okunurken aleni.
Dilersen özelden görüşelim. Tabii istersen eğer?
gizlisiniz?
Evet. Anlık olarak açarım eklersin. Sonra tekrar gizliye alırım. İstersen eğer.
olur.
Ok ekle.
30 Yıldır İtfaiye Subayıyım @33_Le0n_33 Sendeki Yangını Söndürebileceğimi Sanmıyorum..
soruyu anlasaydın bu cevabı vermezdin.
hala anlayamamışsın.
Sende Benim Burada Verdiğim Cevabı Halen Üstüne Alıyorsun..
Cevap
21Cevap
ne alaka yaa bunu seks yapmadan anlayamazsın ki sürekli isti, yorsa doyumsuzdur.
evliyim.
tamam kaç aylık evlisin ne kadarda bir seks yapıyorsunuz sen zevk alıyor musun yoksa o sadece işini görüp bırakıyor mu bu detayları anlat ona göre ben sana sorunun cevabını söyleyeyim
yeniş sayılmayız. sık oluyor düzenli.
öncelikle beni düşünür.
uyumda var ama buna rağmen böyle.
20 25 yaş arası gençlerde 3 yılını doldurmamış evliliklerde 1 tarafın tatminsizlik yaşaması normal merak etme
beş yılı geçti.
anladım kocan doyumsuz bir erkek değil seninle arasında performans uyumsuzluğu var senin arzun ona göre düşük sadece.
Her an her dakika altında istiyosa doyumsuzdur. Hadi bir daha diyosa
dsorunları vardır onun
uzun ve güzel bir ilişki sonrası rahatlamış olmak gerekir
konunun doyumsuzlukla alakası yok
Gerginse o seks hisuna gitmemistir istedigi gibi olmamistir
Gerginligi falan bosver azgin erkek sureklu sikiş ister:))
bı gecede var mı 12 posta atan ıste o doyumsuzdur sımdı malların bı kacı atamassın falan demeyın atıyorum
düzenli ilişkin yoksa normaldir. evli olsan bu olmaz genelde.
yooo hafta bı nırvana yapıyorum
haftada bir düzenli mi?
ewet kesınlıkle ama bazan 3 posta falan kesıyo cunkı hatun duzgun cıkmıyo ya da gereklı calısmayı yapamıyo olmuyo yanı hatun ateslı olsun problem yok 3 gunde bı 12 posta dıyorum
sayı değil, nitelik önemli.
eee ıcınden cıkarmadıgımıza gore nıtelıgıde vardır dıye dusunuyorum
kı suana kadar yıyıserek bosalan hatun elle sayılacak kadar az ama ben hıc karsılasmadım cunkı sabaha kadr ıllakı bosalıyo
doyumsuz erkek yoktru bebeğim emin ol onlar gir çıkla boslaıp seks yaptım zannedne abaza doyumsuzudur
Oyle bir kerede 5-6 kez yapan degil, hergun isteyen doyumsuzdur.. ornegin ben :)
Yaşanır anlatılmaz 100de100 şu an zaten iyice bittim
Sen nasil bir orrr sun ya
neden?
keşke evli misin diye sorsaydın önce böyle yorum yapmadan.
sende burdasın? çelişmiyor musun kendinle?
Komik olma istersen elmayla armuru kıyaslaman çok saçma ben bekarim bir eşim sevgilim yok kimseye de burada özelimi anlatmadim sormadım bişey merak edersem arastiririm ilgilisine doktoruna sorarım burada senin gibi abazalra meze olmam ne edep kalmış sende nede haya yavsagin teki uok 12 bilmem ne demiş oturmuş bide lak lak etmişin yazık iyiki senin gibi karım yok direk bosamalik sin
herkesin yazdıpı kendini ilgilendirir. 12 diyende 0 diyende kendini bağlar.
içindeki kini başka yöne kaydır.
soruyu anlamamışsın ki önyargınla saldırmışsın.
bekarda olsan inanmadığım doğru bulmadığın yerde olmayacaksın eğer adamsan söylediklerinin arkasındaysan. o zaman sana çelişmedin derim.
gerginliğin nedeni doyumsuzluk olmayabilir.
Evet istediği olmadığı için kızar :) iyi bilirim
Anlaşılmaz söylemesi lazım
seks yaparsan anlarsin
O iliskide belli olur
Her dk mikicekmiş gibi olur :D
Açım ben ya hiç doymadım bu yaşıma kadar :D
Anlaşılmaz?
ilişki sonrası gerginliğinden de mi anlaşılmaz?
bu işin ayrı boyutu. ben doyumsuz olduğunu nasıl anlarım bunu anlamak istemiştim. gerginliği bunu gösterir mi diye.
yoksa dediğiniz gibi oluyor normalde.
Anlaşılmaz.
neden anlayamayasan
Herkws
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar