Dün gece bir video izlemiştim. Kadın erkek ilişki analizlerinde yazar Adil Yıldırım “Heteroseksüel hiçbir erkek daha önce ilişki yaşadığı kadınla asla arkadaş kalamaz. Erkek tekrar cinsellik yaşamak ister.” dedi.Sizce bir erkek yattığı kadınla arkadaş kalabilir mi?
Türkiyenin en büyük sorunu ile karşı karşıyasın... Erkek seks yaptığı kadına sahiplenir... Bu sebeptendir ki ayrılsalar bile ona hiç hır erkeğin yaklaşmasına müsaade etmez... Dostluk adı altında muhabbet edebilir ama bir erkek ile muhabbet ettiği düşüncesi bile erkeği çileden çıkarır... Ve eğer ki hayatında seks yapabildiği biri yok ise eskisi gibi tekrar o kadınla ilişki ister...
Şahsen ben kalamam, yani birde kaldı ki cinsellik yaşadığım bir kadınla neden arkadaş kalayım ki? Bizler insanız ve duygulara sahip canlılarız daha önceden benim kadınım olmuş birisine arkadaş olarak bakamam aynı şekilde oda bana öyle bakamaz diye düşünüyorum. Bir şekilde onu yeniden arzular ben yaklaşırım ya da bir gün o dayanamaz aniden veri verir. :)
Hepsıyle oyleyım cunku sevgılı olmak bırbırını kısıtlamak sonrada ılıskı kavga dövüş bıtıyor sevdıgın ınsan bırden nefretın oluyor gerek yok bıraz daha relax olmak daha acık bır ılsıkı ıle ömur boyu gorusmek daha mantıklı yanı bır kac kere bırlıkte olup kaybetmek yerıne ozgur bırakıp ıstedıgınde bırlıkte olmak daha doğru bence
asla kalamaz. çünkü yaşadıkların her daim seni etkiler. sevgilinin biriyle olduğunda seni bitirir. o yüzden cinnsellik yaşadığım biriyle dost kalma şansım yok. zaten kalamazsın kendini kandırmana gerek yok.
Kalamıyor bunu canlı yaşayan biriyim ben. Sözde arkadaş olarak buluştuğumuzda kuzeni kendisine bir birinizi gözlerinizle yediniz resmen demişti. Ne kadar kendini tutsan da arada yaşananlar içinde volkanlar patlatıyor.
Erkek eğer erkek gibi bir erkek ise, kadında eğer kadın gibi kadın ise, art niyet güdülmüyor ise pek ala dost kala bilir ve çok doğaldır da... Ancak bizim Türk insanında ne kadar çıkar bu şekilde dost kalacak orası meçhul..
Ben kalıyorum şahsen ayrıca arada tekrar eski mod'a dönüp mutlu olduktan sonra yine dostluğa dönüyoruz içinizde duygu yoksa arkadaş da oluyor f*ck body de.. kişilerin uyumuna bağlı
İnkar edenler olacaktır lakin kadın-erkek ilişkileri seks üzerine kurulduğu bir dünyada birbiriyle yatan tarafların sonrasında dost olabileceği düşüncesi ütopiktir.
Kalamaz bence bu mümkün değil yanında ve yatmışsın onunla bütün kıvrımları avuçlarından geçmiş ve neler yaptığını yaşamışsın falan yok ya valla kalamaz illa binmek ister yine 😂
niye kalsın ki? ondan sonra seviştiklerini gelip bana anlatması için mi? ben bir dönem sevişen / sevgili olan insanların görüşmesini mantıklı bulmuyorum.. onlar modern olsun , ben ise Tuncay olmaya devam edeceğim :)
Arkadaş kalırsa zamanla aşka dönüşebilir. Sadece cinsel birliktelikse fazla takılmamak daha doğru olabilir. Ha aşk isteniyorsa sorun yok ama dostluk zor.
Kalabilir... duygusal bağ varsa zorlanır iki tarafta ama olur. Şunu söyliyim kadında erkekde cinsel isteği hep olacak dost bile kalsalar en zor duurumda yine yatacaklardır.
Merhaba. Bu sorunun tam tersi bana oldu olmasa iyi olurdu ama oldu arkadaşımla çok yakın oldum o da benle oldu her konuda fazlası ile yakın ve onu arzuladım bunu istemsiz kendiliginden ?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hergün ilişki yaşadığım kadınla ilişkiyi bitirdik sonra o evlendi yani bende dost kaldık ailecek görüşüyoruz fakat eski günlerin konusu dahi acılmıyor
En İyi Cevaplar