Cinsel Yaşam Biriyle cinsel ilişki yaşadıktan sonra arkadaş kalınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 biriyle cinsel iliski yaşadıktan sonra arkadaş kalınırmı? Güncellemeler+1 yıl Diyorsun 😅 Biriyle cinsel ilişki yaşadıktan sonra arkadaş kalınır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kalınır. Biriyle seviştik diye iletişimi kesmek zorunda değiliz, ya da yine biriyle seviştik diye gönül ilişkisi kurmak zorunda değiliz..Sevistikten sonra arkadaş da kalınır, iki taraf da memnunsa ara sıra görüşülür de.. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun 😅 ama ne zaman yanına gitsem yine ona karşı cinsel eğilimim oluyor 😅 Yorumla igdonducakss +1 yıl Düzenli ilişki yaşayabilirsiniz, o da böyle düşünüyorsa.. Yorumla Soran +1 yıl Tanıdığımdan dolayı rahat olamıyorum Yorumla igdonducakss +1 yıl Daha önce sevişirken tanımıyormuydun😂 Yorumla Soran +1 yıl Rahat değildim istediğim gibi olmadı 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sen benim cinsel yaşam koçum ol 😂 Yorumla Soran +1 yıl Senden taktik alıyorduk nereye gittin 😅 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kalınır. Biriyle seviştik diye iletişimi kesmek zorunda değiliz, ya da yine biriyle seviştik diye gönül ilişkisi kurmak zorunda değiliz..
Sevistikten sonra arkadaş da kalınır, iki taraf da memnunsa ara sıra görüşülür de..
Diyorsun 😅 ama ne zaman yanına gitsem yine ona karşı cinsel eğilimim oluyor 😅
Düzenli ilişki yaşayabilirsiniz, o da böyle düşünüyorsa..
Tanıdığımdan dolayı rahat olamıyorum
Daha önce sevişirken tanımıyormuydun😂
Rahat değildim istediğim gibi olmadı 😅
Sen benim cinsel yaşam koçum ol 😂
Senden taktik alıyorduk nereye gittin 😅