Matürbasyon aşırıya kaçılmadığı sürece gayet sağlıklıdır. Ben erkek olarak cevap vereceğim matürbasyon yapmamayı tercih ediyorum mümkünse bir kadınla birlikte olmak tercihim. Kadınlar ise mastürbasyonu bir zorunluluk olarak yapıyor. Ya kocası ya erkek arkadaşı kadını tatmin edemiyor ama erkek egosu nedeni ile kadın "çok iyiydin aşkım" diyerek orgazm taklidi yapıyor daha sonra Erkekden istediği hazzı zevki orgazmı alamayan daha kadın yeni yükselmişken boşalan erkek sonucu yarım kalana zevki ise kadın mastürbasyon yaparak karşılıyor. Bu gerçek orta dururken bence kadının vazgeçilmezi oluyor
İki cins icinde vazgecilmezdir ve fiziksel bir ihtiyactır. Hic yapmadim diyen bazı kadınalara nedense inanasım gelmiyor içgüdüsel bir şey ve fiziksel olarak engel olunacak bir sey degil, ilginç
Erkek veya Kadın farketmez, her canlının doğasında olan bir şey, her iki cinsin de cinsel dürtüleri olduğuna göre sadece kadın veya erkek demek yanlış olur
Erkekler fizyolojik yapı gereği mutlaka boşalırlar. Öyle veya böyle. Ve şehvetleri hiç bitmez, zira sperm üretimi sürekli olur. Hızla. Durum erkekler için böyle iken kadınlar için biraz fantezi boyutludur. İhtiyaç duymasa bile mast ile sınırsız fanteziye kavuşacağını bilir. Ki zaten en özgür olduğu konudur. Hülasa efenim, her iki taraf da bunu yapıyor. 😃 Elbette seks yapamıyorlar ise..
Kadınlar için daha başka bir tutku bence çünkü kadınların haz ve his duyuları daha hassas ve daha zengin seçenek çeşitleri var haliyle tadını keyfini çıkarta çıkarta süreyi uzatıp keyfini çıkartcasına yaşıyolar bir yemeği iştahla yercesine tadını çıkartmayı biliyolar oyüzdeb seçenek durumu kadınlar fikiri daha ağır basıyor 😊😊
Tarihi çok eskilere dayanır erkeklerin daha çok kadınların ise bilgisizlik nedeniyle daha sonraları yapmaya başladıkları her iki cins içinde bedenini ve zevk noktalarını tanımak rahatlamak içim yapılan ve bana göre mini tatmin diye adlandırdığım bir olaydır. Mastürbasyon yapmayı bilmeyen ve kendi vücudunu tanımayan bir kadın hayatı boyunca hiçbir zaman orgazmın ne demek olduğunu tam olarak anlayamayacaktır.
bunun kadın ve erkek olmaktan çok kişinin cinselliği çok istemesiyle ilgisi olduğunu düşünüyorum çok az masturbasyon yapan kadında gördüm günde 10 kere yaptığını söyleyende hiç masturbasyon yapmadığını söyleyen erkekte gördüm çok sık yaptığını söyleyende
mast yapınca boşalmam çok uzun sürüyor bazen yarıda kesiyorum kollarım kopuyor. partnerimle ilişkiye giriyoruz sürekli prezervatif takıncada ilk boşalma 2 saat rahat sürüyor abartmıyorum bunu yaşayan var takip ediyorum
Arzulu ve ateşli her kim ise reel cinsellikten uzak oldukça mast yapmaya mecbur kalır hangi cinsten olursa olsun.. Çünkü cinsellik dogamizda olan caz geçilmez hormonal dugudur.
Mastrbasyon acil durumlarda her iki taraf için kurtaricidir. Kendimden yola çıkarsam her sabah mastrbasyon yapmazsam kendimi rahatlatamiyorum. Kızlarda da benim gibiler vardır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İki cins için de vazgeçilmez. Zaten sağlık için de iyi. Ama abi erkeklerinki bize göre çok basit lan ahhaha