Cinsel Yaşam Mastürbasyon insanın vazgeçilmezi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapmadan durulmuyor imkansız Mastürbasyon insanın vazgeçilmezi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Düzenli İlişkiye girenler için pek ihtiyaç olmaz herhalde Ben ilişkiye girmedigim için genel olarak mastürbasyon yani ota boka kalkıyor ☺️😄 1 0 Yorumla
MasterForBdsm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% 1 yıl Milletin karısına kızına ya da buradakilere salça olmaktansa mastürbasyon yapmayı tercih ederim. 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet ya cok tatli geliyir ofgg sen en son ne zaman yaptin 1 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle öyle. Dün gece yaptım şimdi birdaha yapacagim 1 1 Yorumla hakankural11 1 yıl Aynen ben evli oldgum halde yapıyorum bekarlar napsın Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Çok sık yapmak iyi bir şey değil aslında ama olmayınca mecbur arada 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet hayatında biri yoksa yapacak bir şey yok az da olsa keyif veriyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben bakir olduğum için günde 3 kez yapıyorum gayette zevk alıyorum farklı yöntemlerle 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Seviştiğin biri yoksa normal... 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayatına biri girse değişir 1 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Bir dönem kendisine yoğunlaştırdığı kesin de 😁 1 0 Yorumla
Japoness Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Ben vazgeçemedim daha düşün 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrı bir tadi oldugu kesin 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapmadan duramıyorum hergün günde 5 6 1 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Alışkanlık oldu artık 1 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kötü alışkanlık 1 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl mastürbasyon değil seks 0 1 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 1 yıl O kadar mı şey Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bazen akıla gelir buyutulcek bişey degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne sıklıkla yapma ihtiyacı duyuyorsun? 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Muhakkak her yerde her zaman 2 1 Yorumla hakankural11 1 yıl Aynen abı evliyim ben bile yapıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benimle yap bir araİg dunyaagir34 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gell Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Değil. 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. kişiye göre 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır değil 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yapmayan yoktur 1 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Aynen öyle ya 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yabl biraz öyle 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Düzenli İlişkiye girenler için pek ihtiyaç olmaz herhalde
Ben ilişkiye girmedigim için genel olarak mastürbasyon yani ota boka kalkıyor ☺️😄
Milletin karısına kızına ya da buradakilere salça olmaktansa mastürbasyon yapmayı tercih ederim.
Evet ya cok tatli geliyir ofgg sen en son ne zaman yaptin
Kesinlikle öyle. Dün gece yaptım şimdi birdaha yapacagim
Aynen ben evli oldgum halde yapıyorum bekarlar napsın
Çok sık yapmak iyi bir şey değil aslında ama olmayınca mecbur arada
Evet hayatında biri yoksa yapacak bir şey yok az da olsa keyif veriyor.
Değil kafan yoğun olsun yapamaz hale gelirsin
Çok fena bişey bağımlılık yapıyor karşı koyulmuyor
Ben bakir olduğum için günde 3 kez yapıyorum gayette zevk alıyorum farklı yöntemlerle
Evli bile olsan yapiyorsun
Seviştiğin biri yoksa normal...
hayatına biri girse değişir
Evet bununda kadını erkeği yok
Evli oldugum halde yapıyorum
Bir dönem kendisine yoğunlaştırdığı kesin de 😁
Vazgeçilir ondan da vazgeçilir
Ben vazgeçemedim daha düşün
Ayrı bir tadi oldugu kesin
Yapmadan duramıyorum hergün günde 5 6
Alışkanlık oldu artık
Evet Şu an bıle yapıyorum