Özellikle evlenmemiş bakir bakire olanların yapması normal mi rahatlaması şart mı? Lütfen sapıkça şeyler yazmayın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsellik bir ihtiyaçtır. Evliler ya da sevgilisi olanlar bunu partnerleri ile hallederler. Olmayanların da kendi kendilerine halletmeleri gayet normaldir. Bu doğal bir olay. Bunu abartmadığın sürece sorun yok. Günah falan diye de düşünme. Sapıkça hareket edenlerin çoğu dindar geçinenler. Cinselliklerini baskılayınca bir yerde patlak veriyor. Evli insanlar bile eşleri ile ihtiyaçlarını yeteri kadar gideremeyince mastürbasyon yapabiliyorlar. Kafana takma. Keyfini çıkar.
14 Yorumla
Soran1 yılGerçekten böyle mi? Hep baskılıyorum mesela yapınca da pişman oluyorum libidom yüksek biriyim bakireyim de evlenmeden de cinsel ilişkiyi doğru bulmuyorum bu yüzden masturbsyna gerek duyuyorum bazen vücut istiyor galiba
Soran1 yılSorun şu ki Erkek arkadaşımla konuştuğum zamanlar hemen yükseliyorum O da öyle yani
- 1 yıl
Bu sorun değil. Bedeninizin sizi yönlendirmesi. Bu da normal. Doğanın bir dengesi var. Karşı cinsler birbirini çeker. Buna karşı koyamazsınız. Birbirinizi arzularsınız. Bir de konu biraz belden aşağı giderse daha da fazla etkilenirsiniz. Vücudunuz sanki seks yapacakmışsınız gibi kendini hazırlar. O erekte olur. Senin vajinan, ilişkiye hazırlık olarak penetrasyonu kolaylaştırmak için kaygan bir sıvı salgılar. Siz kendinizi baskılasanız bile, vücudunuz buna hazırlık yapar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet ihtiyaçtır
00 Yorumla hic yapmayan biri o hissi bilmediginden onun icin sarttir diyemeyiz ama eger bir kez yapmissan ister istemez o hisse ihtiyac duyacak vucudun
31 Yorumla
Soran1 yılHiç yapmayan varmıdr ki bazen kız kuzenlerimi düşünüyorum acaba yapıyorlar mı diye
Normal. Kendini, haz noktalarını, zevklerini keşfedebilmen için de ihtiyaç aslında.
35 Yorumla
Soran1 yılYapıyorum sonra pişman oluyorum ama bi noktada vücut istiyor üstelik evli ve bakire isen hmde
Soran1 yılEvli değil isen pardon *
- 1 yıl
Pişman olma. Bu çok normal bir şey. Bizler memeli canlılarız, çiftleşmek doğamızda var. Mastürbasyon da onun muadili sayılır😄
Soran1 yılDoğru diyosun cinsellik insanlığın varoluş durumlarından biri aslında
- 1 yıl
Aynen öyle. Çocukluktan itibaren bizi soğutmak, uzak tutmak için her şeyi yaptılar. Sen kendine bunu yapma. Bedenini, kadınlığını sev. Aynı şekilde seven, saygı gösteren birini tanıyana dek😇
Evet bir ihtiyaçtır, seks hayatın yokss mecburen mastürbasyon yapacaksın. Hatta evliler bile yapar
06 Yorumla
Soran1 yılEvliler mi ciddi mi?
Soran1 yılAaa bu çok kötü bir durum
Soran1 yılYok aaarrttiik
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiki yani günah vs derler ama ben bekarken yapıyodum. Sadece ilerde normal bi cinsellik yaşayacağında sık yaparsan orgazm sorunlaeı olabiliyor. Ben yaşıyorum mesela onu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer hiç yapmadıysan şart değil ama başlayınca da devamını istersin en iyisi başlamamak
46 Yorumla
Soran1 yılVücut istiyor ama rahatlamayi henüz evli olmadığım için de masta bazen gerek duyuyorum
Cevap sahibi1 yılYani yaptın önceden, o zaman devam
Soran1 yılYaptım valla çok utanıyorum ya
Cevap sahibi1 yılTüm erkekler yapıyo öyle düşün
Soran1 yılKizlar pekii
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum çünkü kızlar böyle konuları konuşmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle canım kötü düşünmemek gerekiyor ihtiyaç duyulduğu zaman yapılıyorsa çok normaldir
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki ihtiyaç vücudun bir isteği sonuçta tıpkı gerçek ilişki gibi ama asla gerçeğin yerini tutmaz o da bir gerçek
00 YorumlaCanın istiyorsa ihtiyacını giderirsin istemiyorsa gidermessin. Sorun anlamsız geldi bana
05 Yorumla
Soran1 yılGünah diye pişman oluyorum
Soran1 yıl26ym henüz evlenmedim o yüzden diyorum ya bazen istekli oluyorum tek çaremde mastürbasyon buda günah mı veya normal mi diye sordum
1 yılUzak durmak daha iyi ama bir yerde istemsizce yükseliyor
04 Yorumla
Soran1 yılİşte bunu engelleyemiyosun maalesef
- 1 yıl
Hiç çare yok mu evlenen ve buna devam edenler bile varmış
Soran1 yılŞaşırmıyorum ya her halükarda bi ihtiyaç yani
- 1 yıl
Evet ama seni ele geçirmesine izin vermeden iyi olur az az abartmadan yapsan daha iyi
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet bir ihtiyaçtır, zinaya düşmektense bu daha msntıklı...
02 Yorumla
Soran1 yılPeki bu zina sayılmaz mı?
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok normal. Aslında yapmayanların genelde sorunlu kişiliklere sahip olduğunu gördüm.
012 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi? Nasıl bir sorun ki
Soran1 yılBnde diyorum bnde mi sorun çok fazla libidom yüksek biriyim sevgilime sulanıyorm onu düşünüyorum
Soran1 yılIşte şu an henüz evlenmediğimiz için bir şey yapamıyoruz Yani sesli seksting yapıyoruz elimden geldiğince onu delirtmeye çalışıyorum ki deliriyor zaten hani yanlış anlaşılmasın görüntü vesaire bir şey yok atmam da zaten n*** falan ses tonu konuşma şekli cilve gbi
Soran1 yılNeden?
Soran1 yılOda durmuyo zatn rahatlatiyo kendisini bazen fotolarıma bakıyormus hepsi senin yüzünden diyo
Soran1 yılYok o kadar da değil.
1 yılYalnızsan ihtiyaç. Sen yapmasan bile vücut kabul etmiyor bir süre sonra rüya görüyorsun.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet evlenmemiş ve bakire bazen çok baskiliyorum maalesef
- 1 yıl
Baskılamaya gerek yok o kadar. Ama aşırı girmekte iyi değil.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence mastürbasyon yapmayanlar çok fazla stresli ve gergin oluyor hayatta
02 Yorumla
Soran1 yılCidden mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılNefes almak su içmek gibi yaşamak gibi gayet normal bencev
00 Yorumla
1 yılÇok normal yapmak istemeyip de kendini tatmin edip kendine göre yanlış şeyler yapmamak.
00 Yorumla
1 yılDoğal vücut da bir süre sonra beyin istemese de hormonsal yapı uyariyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. evet ihtiyaçtır bastırılmış duygular ve hormonlar daha beter olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıltabiki nasıl kendini seks yapmaktan alı koycaksın yoksa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılYani zor duruma düşmekten iyi ama bunu alışkanlık haline getirmemekte iyi bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet şart, hatta dini açıdan günaha girmemek adına sevap bile diye duymuştum
Tabi yanlış kişi ve şeyleri hayal etmeden00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞart tabi kendini neden sıkacaksın ki sana verilmiş bu kullan işte
06 Yorumla
Soran1 yılGünahı var diye pişman oluyorum
Cevap sahibi1 yılYok artık yaa bu kadar da yapmayın her şey günah mı olur yahu valla kendinizi sıkmayın bu kadar madalya takmıyorlar merka etmeyin yani kendinizi sıkarak, bu ay az yaptım çok iyi insanım diye bişey yok yahu valla
Soran1 yılNapayim o yüzden kendimi baskılıyorum hep zor biraz üstelik evli değilsen ve bakireysen
Cevap sahibi1 yılNiye baskılıyorsun yasak mı cezaevine mi atacaklar cehennemlik mi oldun yaptın da , milley neler yapıyor ah ahh bilsen dersin ki bi dk yapmadığım için pişmanım neyse sen baskılaöaya devam et kendini hayat senin
Soran1 yılİnsanlar neler yapıyor ki
Cevap sahibi1 yılGerek yok bilme sen bu dünyanda yaşa bence daha huzurlu olursun iyi eğlenceler
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yemek içmek gibi bir ihtiyaç.. çok üzerine düşülmemesi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. İhtiyaç tabiki. Yapmasanda da vücut istiyor çekiyor seni oraya
02 Yorumla
Soran1 yılVücut istiyor mu cidden
Gizli Üye(18-24)1 yılYani cok ihtiyac duyduktan sonra kendini koruma adinda yapilinca sikinti olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ihtiyaçtır, ihtiyaç giderilmediğinde de rüyalanıyoruz
00 Yorumla
1 yılNormal zinaya düşmektense mastürbasyon daha masum geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet ihtiyactir
00 Yorumla
1 yılTuvalet e gitmek gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. İhtiyaç bence yapmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen mecburiyetten yapıyorum evlenmeden olmaz diyenlerdenim ve bekarım
00 Yorumla
1 yılmastürbasyon önemli. ama aşırısı zararlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazıları abartıyor günde 5 6 yapan kız var
011 Yorumla
Soran1 yılYok daha neler çok abartı.
Cevap sahibi1 yılHergun soruyorlar burada bence bak en fazla en fazla haftada 1 olmali
Cevap sahibi1 yılBuda çok az deme 😂
Soran1 yılAa evet tabi günde 5,6cok çok fazla
Cevap sahibi1 yılAyda 2 iyimi
Soran1 yılHaftada 1
Cevap sahibi1 yılİyiymiş seninki
Cevap sahibi1 yılBenim 9 ay rekorum var
Soran1 yılRüyalanma illa olmuştur sende
Cevap sahibi1 yılAnlatayimmi nasıl başardım ve sonra ne oldu
Cevap sahibi1 yılPisst
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKişiye özel bir konu bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Yani. yapmalı ama dozunda tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet sart
00 Yorumla
1 yılTabiki yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yıltasiki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle öyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İhtiyac
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılEvet şart
00 Yorumla
1 yılİhtiyaç bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGayet normaldir
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle ihtiyaç
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal tabi ki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal tabi ihtiyaç
00 Yorumla