Psikolojik, fizyolojik ve sosyolojik yönleri olan çok boyutlu bir kavram. Peki bunları az yaşayan ya da Türkiye gibi bir ülkelerde hala büyük bir tabu gibi görülen seks kısır döngü iken ne yaparız? Mastürbasyon! Tabi bu herkes için geçerli olmasa da bir çoğumuz bu yönteme sarılırız. Zevk almak, vücudun doğası olan cinsellik hazzını tetikleyen şeyler olduğunda sevgilimiz yok ise mastürbasyon yaparız, Sonuç olarak mastürbasyon vücudu ters etkilediğin de ve sevgili yaptığımızda terste tepebilir, buna çok dikkat etmeliyiz. Yani vücudu olabildiğince yapay zevklerden uzak tutmalıyız bence. En doğalı gerçek bir birey ile yaşanılan zevktir. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. 😍🥰
Aktif seks hayatı olan bir çift için fantezidir. Karşılıklı mastürbasyon acayip keyifli bir olay. Şiddetle tavsiye ederim. Ama adamın ellerini bağlayın sizi seyrederken yoksa siz bitirmeden o sizi bitirir !! Ayrıca mastürbasyon insanın kendi vücudunu keşfidir, yararlıdır yapılmalıdır tek başına olsa bile.
Kadınlar için istek bence. Ben ihtiyaçtan yapmıyorum şahsen, yapmak istediğim için yapıyorum. Ama erkekler için ihtiyaç olabilir. Yapmazlarsa ağrı çekiyorlar çünkü, bizde öyle bir sıkıntı olmuyor.
Ben hemen hemen her gün 3 kez yapıyorum. Düşmek bilmeyen libido yüzünden oysaki eşimle düzenli bir seks hayatımızın olmasına rağmen her sabah yüksek bir libido ve çılgınca seks yapmak isteği ile uyanıyorum.
@cevher67 bence cinsel hayat bilhassa orgazm çok büyük mutluluk kaynağı. Bşr yetim ağrıdığında orgazm sırasında salgıladığım hormonlar sayesinde ağrım geçiyor. Belki psikolojik ama diş ağrımı bile geçtiğini biliyorum. 7/24 seks yapmamak için hiç bir zaman bahanem olmadı adet dönemini saymazsak.
Kadinlari bu konuda anlamak zor istekli kadınlar isteksiz kocalardan şikayetçi istekli kocayi bulanda kıymetini bilmiyor sen türünün son örneklerindensin anlasilan
@cevher67 evliyim ve eşimi hiç aldatmadım. Niyetin de olmadı bu konuda çünki seks konusuna gelince denizin dibine kadar akla hayale gelmeyecek çok yerde yaptık. 3. kişi haricinde sınırsızca tüm fantazileri deniyoruz.
Evli insanların yapması saçma bence. Zaten eşin var onunla yap ne yapmak istiyorsan. Gidip bir prno izleyip ya da başka birşey ile mastürbasyon yapması sanki eşinden zevk almıyormuş gibi gelir
Mastürbasyon mu kaldı? Şimdi mastürbasyonu yapmak isteyen birey bile seksle geçiştiriyor. Ayrıca görseldeki Till Lindeman da mastürbasyon yapmıyor, seks yapıyor
İstek, zevk diyebiliriz. Hergün veya günde 2 kere den fazla yaparsan o zaman bağımlı olursun. Bağımlı olduğun için de bırakamıyorsun yani ihtiyac duyorsun mastürbasyona.
Galiba hrseyden daha guzel birsey sicak bir ten yoksa eğer masturbasyon hem ihtiyac hem istek zaten ihtiyac olmazsa istekte olmaz ihtiyac duyarsin ki istegin olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İhtiyaçtan daha fazlası benim için. İstek diyorum ☺️
Mast için sanal seks yapın. En verimlisi odur. Tavsiye ederim. Boşverin ihtiyaç mı istek mi, napacanız cevabını. Kurcalamaya devam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yerine göre istek, yerine göre ihtiyaç, Örnek Erkeler için uzun süre boşalmazlar ise Testislerde ve kasıklarda ağrı olur, bu nedenle sağlıkları için boşalmaları gerekir.
İhtiyaç değil mi yani Haklısın aslında Boşalmak ihtiyaç Masturbasyon istek Başka şekilde de boşalabilir insan Ben istiyorum çünkü bakirim hiç sevgilim olmadı yaş 26 ihtiyaç olarak görüyorum😁👍✋
En İyi Cevaplar