Seks yapamamak büyük eksiklik mi mastürbasyon yapmaktan başka çaresi olmayan biri için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmastürbasyon. Yeterli gelemez sevişmek ten tene değmek dudakların dudaklarla birleşmesi dokunmak koklamak hissetmek bunların hiç birinin yerini tutmaz sadece o anki açlığı bastırmaya yarar ama yinede yetmez ahh yaşamak bunu istemek izlemek vücuduna bakmak çok başka bişey maalesef bende senin gibi durumdayım işte kafayı yediriyor ama elden bişey gelmiyor ulaşmak istesem sana ulaşamam öyle acayip bi durum işte
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılÇare sekse izin vermiyorsa bu durumda mastürbasyon tek cozum kalır ve caresiz kızların yarattıgı basit ama farklı cozumlerle devam etmen gerekir. Bu cozumler her normal evde bulunan imkanlar içerdiğinden kızlar yontem zenginidir sadece etrafa hınzır bakmak yeter. Sabit yontem yetersizleşir ve doku hasarı yapabilir. Yontem degistirmek hasarı onler ayrıca farklı orgazma yol acar.
Çaresiz kızların kullandığı 29 kadar basit farklı yontemi kendine gore uyarlayabilirsin kimse de anlamaz00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. mastürbasyon elbetteki seksin yerini tutamaz.. İnsanı sadece orgazm olmaya rahatlamaya yöneltir.. İki insanın bedenlerini hissetmesi, nefeslerini hissetmesi, o çığlıklar, inlemeler... Bunları mastürbasyon yaşatamaz...
00 Yorumla
Doymuyorsun bana göre. Yaşamadım ama mastürbasyon yapıp yapıp durunca sonunda ruhunun doyduğunu hissetmiyorsun. Dudaklar çalışmalı. Burun çalışmalı. Öpmeden koklamadan olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mast=asgari ücret
Seks=genel müdür maaşı
Tabi her zaman aynı olmaz her zaman bu geçerli değildir
Doğru partner doğru zamanlama ten uyumu vs vs
Yalnız birde erkeklerde kullanılan bir deyim vardır
Bu seksi yapacağıma elimi yapsaydım daha iyiydi diye
Kadınlarda da erkeklerde de geçerli olabilir
O kadar kötü seks deneyimi de olabilir
Ortalama standartlarda seks her zaman mastin çok çok üstünde kalırPartner seçerken kendin gibi birini bul İstekliysen istekli değilsen isteksiz11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @Aysee2001
+1 yılçok büyük eksiklik bu bir ihtiyaç çünkü. mastürbasyon bir süre bastırmanı sağlar ama seni tam olarak doyurmaz
23 Yorumla
Soran+1 yılYetmez oldu zaten
- +1 yıl
artık yaşaman lazım yavaş yavaş.. zamanı gelmiş senin için.. dilersen anlatırım fikir veririm
- +1 yıl
😀 😀
+1 yılErkek için öyle devasal farklar yok, ancak kadınlarda iş değişir. Bu tamamen cinsel organdaki sinir uçlarının sayısının kadınlarda çok daha fazla olmasındaö ötürü kadın birçok bölgeden impuls alabilirken erkek sadece penis ucundan hisseder.
00 YorumlaIkisinin yeri farkli, öyle olmasa cogu evliler mastürbasyon yapmazlardi. Karsi cinsle yaptigin sekste her zaman özgür degilsin, karsindakinide memnun etmen gerekiyor ama mastürbasyon yaparken, kendi keyfine hizmet ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılHerzaman başka bir çare vardırda soruya gelirsem yerini tutmaz ben mastürbasyon yapmayalı yıllar oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutar, bunu bir eksiklik olarak veya eziklik olarak görme, sadece mastürbasyon yaparken kafan rahat olmalı, iyice gevşemiş şekilde kendini uyarmalısın, kaç yaşındasın?
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşımin ne önemi var,30 üstü işte. Yeterli gelmiyor artık öyle hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim sadece, neden kızıyorsun. Doğru şekilde mastürbasyon yaparsan şiddetli orgazmlar yaşayabilirsin, ama negatif düşünceli birisin belli, gel yardımcı olucam desem kesin onada yok, işe yaramaz der gibisin
Soran+1 yılKızmadım, gerek yok sizin vereceğiniz akla.
Cevap sahibi+1 yılYok ne aklı, sadece bir kaç tavsiye diyelim, bende uzun yıllardır iliski yaşamıyorum, yani aynı durumdayız diyebilirim ama mastürbasyon ile yetiniyorum, muhafazakar biri misin
sence tutar mı? mesela bi kağıda hamburger resmi çiz sonra o kağıdı ye jdjddj hamburger tası alabilir misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. mastürbasyonda güzeldir lakin sexin yerini tutmaz asla. başka çaren yoksa eğer eline mahkumsun eline kuvvet 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutmaz , nasıl tutsun.. Seks yapamıyor olmak tabii ki de büyük eksikliktir. Nefes almak gibi bir ihtiyaçtır seks.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseksin özelikle sevişmenin dokunan başka bir elin seni titretecek dilin yerini ne tutabilir dersin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIkisinin yeri ayrı. Sadece bosalmak icin seks yapan birisiysen fark etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMastürbasyon dan aldığım zevki 1000 ile çarp kanka , neden mastürbasyona mahkumsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef hayır ikisinin verdiği haz çok farklı sanırım yetmiyor artık size neden başka çare yok
00 Yorumla
+1 yılEvetr buyukk eksik.. Bu sefer defalarce kez yapiyorsun.. Ama doyasiya yapsan gercegini tadina varcaksin..
00 YorumlaTutmaz ama seks yapman için engeller varsa gerçici çözüm işte :D
00 Yorumlaİkisini de sık sık denerim. :)) asla yerini tutmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sadece o anlık Libidoyu yatıştırmak için
00 Yorumla
+1 yılTutmaz ama hiç yoktan iyidir yine de bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mastürbasyon hiç bi sekilde tutmaz seksin yerini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon seksin yerini tutmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ikiside bir birinin yerini tutmaz
00 Yorumla Tutmaz ama onun da tadı bir başkadır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İmkansız. Arasında gece ve gündüz kadar fark var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın ıcın tutmaz bence
00 Yorumla
+1 yılNeden baska caren yokmus ben ona takildim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dışı sekse kapalıyim çünkü
- +1 yıl
Evlisen masta gerek yok bence canisi
Hayır
00 Yorumla
+1 yılTutmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYetmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tutmaz knk
00 Yorumla
+1 yılYerini tutamaz asla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır tutmuyor
00 YorumlaAsla tutmaz tabi
00 Yorumla
+1 yılTutmaz
00 YorumlaAynen evet
00 YorumlaTutmaz ama denenir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz