Cinsel Yaşam Mastürbasyon seksin yerini tutar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Partneri olmayanları tatmin etmeye yetiyor mu Mastürbasyon seksin yerini tutar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Kötü seksten ve partnerden 100 kat daha iyidir 0 0 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Hayır seksi anlamdırmana bağlı sekste ruha dokunuyorsun 0 0 Yorumla
Umutbilgili Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 68% +1 yıl Yetmez elbette , hatta her kadın ya da erkekle yaptigin seks bile birbirini tutmaz 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır tutmaz ama tatmayan bunu bilemez tabi sanki en zevklisi oymuş gibi gelir 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl İkiside farklı zevkler verir insana tabi seks gibisi yok çok zevkli 0 0 Yorumla
İRamazannfb Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bir kere cinsel ilişki yasadıysan yerini tutmaz ama hiç yasamadıysan mastribasyon yeterlidir 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl tabikide tutar ama iyi sevisen bir kizla harika olur 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Partner gibisi yok mastürbasyon sadece geçici olarak yeterlidir 0 0 Yorumla
nghtyman_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl hiç yetmez. seks ziyafettir mastürbasyon ise açlığını yatıştırmak için yediğin çizi kraker 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gerçek seksin yerini asla tutmaz ama yapacak da bişey yok 😊 0 0 Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mecbur tatmin oluyoruzOlana kadar çeşitli videolar kgksjvdkgk 0 0 Yorumla
Cowman Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Asla tutmaz partnerim yok yetmiyor evet ama yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tutuyor tabikide, tutmuyor diyenler abartmasın. Erkekler için belki ama kadın için mastürbasyon bazen daha da zevkli oluyor 1 0 Yorumla
AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Ne güzel kadınsın al vibratörü onunla mutlu ol sağdan soldan arama sonra adın çıkar birde hamile kalırsın o zaman uğraş dur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana yetiyor açıkçası, belki hiç seks yapmadığım içindir ama baya zevk alıyorum ben 0 1 Yorumla vicdanıyok +1 yıl Ne yapıyorsun mesela Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sekse ulaşabiliyorken mastürbasyon cazipken mecbur kalınca pek tat vermiyor :) 0 0 Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl mst sadece anlık ısteklılıgı gıderır hıcbırı canlı temas yerıne gecemez 0 0 Yorumla
BilmişBirey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Şöyle açık olayım anlık karım doyuruyor ama tatmin etmiyor çabuk acıkıyorsun 0 0 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. tutmaz asla seks yapmak ayrı bir zevk 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Seksin yerini tutmaz 0 0 Yorumla
notmybusiness Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bana yetiyor şimdilik sjwystrzdcz 0 3 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Ortalama kaç günde bir yapıyorsun ve kaç dk orgazim oluyorsun Yorumla notmybusiness +1 yıl Haftada 2-3 kez yaklaşık 15 dakikada oluyorum niye sordun Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Kızlarda mastürbasyon yaparken süre neden az oyuzden sordum bizdeki gibi süre uzun olmuyor Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Seni tatmin ediyor mu? 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. maalesef et ete degecek 0 0 Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Tam yerini tutmaz ama ateşini alır biraz 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İdare eder sadece, yoksa yerini tutması çok zor 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hayır alakası yok tutmuyor 0 0 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Tutmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen sek mi yapuon Yorumla milkchocolate +1 yıl Ahah baya oldu yapalı istesem yaparım ama gerek duymuyorum ask belli olmaz sağım solum😵 Yorumla Soran +1 yıl Azmiyo musun Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır be 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir nebze 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yok tutmaz 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Tutmuyor 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bazı durumlarda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kötü seksten ve partnerden 100 kat daha iyidir
Hayır seksi anlamdırmana bağlı sekste ruha dokunuyorsun
Yetmez elbette , hatta her kadın ya da erkekle yaptigin seks bile birbirini tutmaz
Hayır tutmaz ama tatmayan bunu bilemez tabi sanki en zevklisi oymuş gibi gelir
İkiside farklı zevkler verir insana tabi seks gibisi yok çok zevkli
Bir kere cinsel ilişki yasadıysan yerini tutmaz ama hiç yasamadıysan mastribasyon yeterlidir
tabikide tutar ama iyi sevisen bir kizla harika olur
Partner gibisi yok mastürbasyon sadece geçici olarak yeterlidir
hiç yetmez. seks ziyafettir mastürbasyon ise açlığını yatıştırmak için yediğin çizi kraker
Gerçek seksin yerini asla tutmaz ama yapacak da bişey yok 😊
Mecbur tatmin oluyoruz
Olana kadar çeşitli videolar kgksjvdkgk
Asla tutmaz partnerim yok yetmiyor evet ama yapacak bir şey yok
Tutuyor tabikide, tutmuyor diyenler abartmasın. Erkekler için belki ama kadın için mastürbasyon bazen daha da zevkli oluyor
Ne güzel kadınsın al vibratörü onunla mutlu ol sağdan soldan arama sonra adın çıkar birde hamile kalırsın o zaman uğraş dur
Bana yetiyor açıkçası, belki hiç seks yapmadığım içindir ama baya zevk alıyorum ben
Ne yapıyorsun mesela
Bence yetiyor. Bazen daha iyi geliyor. Evliyim
sekse ulaşabiliyorken mastürbasyon cazipken mecbur kalınca pek tat vermiyor :)
mst sadece anlık ısteklılıgı gıderır hıcbırı canlı temas yerıne gecemez
Şöyle açık olayım anlık karım doyuruyor ama tatmin etmiyor çabuk acıkıyorsun
tutmaz asla seks yapmak ayrı bir zevk
Partnerin ykksa yapacak bişey yok
Seksin yerini tutmaz
Yoklukda yetiyor
Bana yetiyor şimdilik sjwystrzdcz
Ortalama kaç günde bir yapıyorsun ve kaç dk orgazim oluyorsun
Haftada 2-3 kez yaklaşık 15 dakikada oluyorum niye sordun
Kızlarda mastürbasyon yaparken süre neden az oyuzden sordum bizdeki gibi süre uzun olmuyor
Seni tatmin ediyor mu?
maalesef et ete degecek
kendin için mi soruyorsun
Tam yerini tutmaz ama ateşini alır biraz
Tutmaz ama o andaki istegini geçirir
El mecbur tatmin eder.
İdare eder sadece, yoksa yerini tutması çok zor
Sana yetiyor mu? Ben asla yetinemiyorum
Seksin yerini tutamaz beden rahatlar sadece
Hayır alakası yok tutmuyor
Tabii ki de hayır
Tutmaz
Sen sek mi yapuon
Ahah baya oldu yapalı istesem yaparım ama gerek duymuyorum ask belli olmaz sağım solum😵
Azmiyo musun
Yanından geçemez
Artık yetmiyor
El mahkum yapcak bişey yok
Hayır be
Hiç yoktan iyi
Hayir
Bir nebze
Yok tutmaz
Tutmaz
Yetmiyor yetmez ama el mahkum napalım
hayir