Şimdi şöyle düşünün, uzun yıllar ilişki yaşamamış ve sadece klitoral orgazmı tatmış olan bir çok kız var. Ve bir çok yazıda da gördüğüm üzere kadınlar vajinal orgazmda zorlanıyorlar ya da bir çoğu bunu yaşayamıyor. Bence ilk denemeler de ya da ilk bir aylık süreçte partner içindeyken kadın da kendini okşamalı ya da partnerinden bu konuda yardım istemeli. İkisinin zevkini aynı anda yaşayan kadının orgazma ulaşma süreci hızlanacaktır. Vajinal orgazm mı daha etkilidir, yoksa klitoral orgazm mı?
Klitoral orgazma alışan kadınlar evlendiklerinde ya da ilk deneyimlerini yaşadıklarında vajinal orgazmı yaşamakta zorlanırlar mı?
Klitoral orgazm denilen orgazm da vajinada meydana gelir. Klitoris ile oynayarak vajinayi uyarir hanimlar. Vajinal orgazm dir sonucta klitoral orgazm.
Evlendiklerinde yasayacaklari problem mast yaparken hayal dunyalari cok genistir , hayalini kurduklari ortami ya da adami aninda degistirme sanslari vardir 😆 Ama vajinal orgazmi eger esi ile yasamak istiyorsa o zaman bacak arasindaki erkege kalmistir tum zanaat
Sorun kızlarda değil erkeklerde. Bir kadın Vajinal orgazm olamıyorsa erkek yüzündendir. Çünkü lezbiyen kadınlar yüzde 95 oranında orgazm oluyor. Evli kadınlar yüzde 65.
Ne alakası var şimdi? Adam vajinanın içinde 30 dk girip çıktığını düşünsene. Olamıyorsa kadının psikolojik bir sorunu var demektir. Kendini veremiyor ve zevke odaklanamıyor demektir. Ama kafasını zevke verebilenler 30 dk da 3 kez orgazmı tadabiliyor.
Kardeş ne 30 dk sı en fazla 7 dk içerde kalabilirsin. Lezbiyen ilişki yaşıyan kadınlar neden lez ilişki yaşıyor çünkü erkeklerle ilişkiye girip orgazm olamadığı için. Kendini vermiyor kısmına katılıyorum.
ronalda sen 7 dk kalıyorsan bizim suçumuz ne? serefsizim 45 dk dan sonra ben yoruluyorum. master a alışan kadın kesinlikle oral iser orgazm için. ayrıca ben Ukrayna da yaşıyorum test edebilmem için çok ama çok fırsatlarım var.
@Kimderdikisenle kısaca kısık kısık nefes almalar en çok olan kıvranmalar iniltiler ve kuvvetli titremeler o sırada sıkıca tutuyorum bırak diyor devam ediyorum
Kesinlikle zorlanirlar evlilik önemli değil, bakirr iken aşıri klitoral orgazma alisan kiz, cinsel birlesme yasayinnca vajinal orgazma zor ulasir, vajinal birlesmeden once oral veya parmaklar ilemuyarilmasi gerekir
Evet zorlaniyorlar. O yüzden uzun süreli icinde git gel yapmak gerek bir 20 dakkayi geçmesi gerek ve bunaninanmasi gerek. Vajinal orgazm klit. Orgazmdan daha güzel bunu anladığı zaman daha cok iyi hisseder
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Klitoral orgazma alışan kadınlar evlendiklerinde ya da ilk deneyimlerini yaşadıklarında vajinal orgazmı yaşamakta zorlanırlar mı?
En İyi Cevaplar