Kadınların Orgazm ulaşamama nedenlerin den biri klitoris Orgazm olabilir mi?
Bunun alışkanlığı yüzünden vajinal orgazm da sorun yaşıyor diyebilir miyiz?
Bunun alışkanlığı yüzünden vajinal orgazm da sorun yaşıyor diyebilir miyiz?
Vajinal orgazm dediğimiz şey bile aslında klitorisin sayesinde oluyor. Kadınlar cinsel ilişki sırasında, erkeğin penisinin ve pubis kemiğinin klitorise ritmik olarak temas etmesi, iç dudakların klitorise sürtünmesiyle "vajinal orgazm" olurlar. Yani klitorisin uyarılması daha kolay orgazm olmalarına yol açar. Bilgi burada yorumu da siz yapın :)
Çok güzel anlattın, pek de yorum yapılacak bir şey yok 😊
İlk cinsel deneyimlerinden öncesinde sadece klitoral olsrsk uyarıldıkları için vajinal orgazm yabancı gelebiliyor ve bunu yaşamakta güçlük çekebiliyorlar. Ancak sonrasında kendilerini adabte edebilirlerse ve gerçekten zevk alırlarsa vajinal orgazmı yaşaması da kolaylaşıyor. Yine de olmuyor ise klitoral orgazm ile vajsinal orgazmı aynı anda yaşamayı denemeliler bu kesinlikşe işe yarar. :)
O değilde aklina nerden geliyor bu sorular ya hahahaha her şey sordun mübarek 😂
😂 😂 😂 Artık birazcık soru bulmakta zorlanıyorum
Gitgel yaptığın vakit klitoris de uyarılıyor aslanım. Hazzı arttırmak için elini de kullanabilirsin ilişki esnasında klitorisi uyarıp içerden dışardan uyarıldığı için eli ayağı titremeye başlar zevkten uyuşturucu bağımlısı gibi. Bu soru da 100 kez sorulmuştur sitede. Cinsellik konusunda kadınların dikkatini çekmek için bu kadar çabaya girmene gerek yok : )
Cevap
14Cevap
Hayır daha kolay gelir bence çünkü klitoris daha kolay uyarılır ama Vajinal daha zor
Hanımlardan kişiden kişiye değişir
Bazı klitoris ten sadece orgazmı alır
Bazı vajina dan sadece orgazmı alır
Bazı de şans olduğuna 2 taraf de orgazmı alırlar
Bir kadın, 3 çeşit orgazmlardan yapabiliyorlar , biliyorsun, (klitoris) (vajina) (anal)
Klitoris ten kendi yapana kolayca alabilirler
Vajina dan biraz zorluğu var onun için erkekler çalışa çalışa yetiştiremiyoruz ayrıca, kız bizim üstüne çalışsa, orgazmıne bir noktaya getirebilir çünkü o zevk kolayca getirebilir
Analdan biraz daha zor, ama aldıkça hem anal hem vajina hem klitoris orgazmı verir
aranan kan geldi 😂😂😂😂
Vajinal orgazm aslında klitoru uyarlayarak olunabilir! Bi çok kadın bunu yapmadan vajinal orgazmını yaşayamıyor.
çünkü erkek varken kendini de uyarlamak utanç verici olarak görülüyor bazen kadınlarda ama aslında gerekli bir uyarlama bi çok kadın için
vajinal orgazmını tadan kesinlikle klitoral orgazmla yetinmek istemez artık
vajinal orgazm çok daha derin ve şiddetli hissediliyor çünkü
Aslında bunun hakkında bir video bile var. Açıklaması da şu şekilde; her kadın aslında klitoris orgazmı yaşıyor. Vajinal orgazm diye bir şey yokmuş. Sadece bazı kadın klitoris uyarısını daha fazla istiyor orgazm olurken. Bazılarının da klitoris bölgesi vajinal giriş sırasında uyarılıyor zaten. Olay bundan ibaretmiş. Öyle ya da böyle her kadın az ya da çok klitoral uyarıya ihtiyaç duyar.
O yüzden masturbasyonu çok bilinçli yapmalılar. Yüzeysel masturbasyonla klitoris uyarılır sadece, oysa biraz daha derine mümkünse vibratör ile mastürbasyon yaparlarsa vajinal orgazmı da öğrenmiş olurlar. Vücudun her ikisine de alışması lazım. Bu çok önemli. Aman dikkat. Tek taraflı orgazma vücudunuzu alıştırmayın sakın. Bilinçli olun böylece daha fazla zevk de almış olurdunuz. Bu sizin halkımız. Keyifli geceler. 🤗🌸😎
Aydınlandım klitoris orgazmı olmadan orgazm olduğumu anlayamıyordum teşekkürler
Cevap olarak canlı örnek klitoris dışında orgazm bilmiyorum
Rica ederim 😊
sen fenomen olmak için başka konu etketi bulamadın mı Mehmet 😬
Buldum ama bu gayet iyi 😏
Vajinal orgazmın daha zor olduğunu düşünüyorum. Bence deneyim kazandıkça kolaylaşır o da. Sonuçta haz aldığın şeyleri hemen keşfedip kendini rahatça bırakamıyorsun 👅👅
Vajinal orgazm hic yaşamadım ama klitoris le olan orgazm en zirveye çıkarıyor
Sürtünerek mastürbasyon yaptığım İçin sadece bi zevk ve ıslaklık geliyor anlık. Ama ilişkiden zevk almıyorum yedi senedir.
Enteresan
Orgasm yazılım gibidir beynine tanıtman lazım klitoral orgasma alisan kadının vaginal orgasm olması cok zordur deneyimli bir partnerle bedenini faha iyi taniyarak belki.
Bu yüzden kadınlardaki mastürbasyon bağımlılığı evlilikleri boyunca vaginal orgasma hasret yasamalarina sebep oluyor
Bilmiyorum kadınlara sormak lazım sanırım klitoris orgazmi daha kolay.
Klitoral orgazma alışan kadınlar vajinal orgazm olurken zorlanıyorlar
Her ikisinde de hep daha fazlasını istedikleri için herşeyi zorlaştıranlar kendileri aslında...
Klitoral orgazma alismis bir beden vajinal. orgazmda daha uzun sure icinde kalmasini ister ya da orgazma ulasmak icin partnerinin uzerinde yine klitorusini bastirarak orgazm olur
kolay olur kardeşim clitorisi buyuk ve uzun olanlar guzel oluyor azina alip emecen 10 15 dk
Abi silk geç ne klitorisi ne vajinalı soktuğun zaman klitoris doldurduğun zaman vajinal işte
Kadınların zevk almasini önemsiyorsun baya o zmn
Kesinlikle öyle. 😏
İkisi de aynı değil mi zaten
Hayır, değil.
Alakasız görüşü kaldırdım, kusura bakma
Teşekkür ederim @Akrep-Bir_Adam bir türlü kurtulamadık şöyle seviyesizlerden dan dun konuşuyorlar işte karşısındaki üzülür mü sinirlenir mi empati mempati yapmadan
Ben yorumu yeni gördüm, yoksa senin görmene izin vermeden kaldırırım. Ne yazık ki bitmiyorlar.
Bilmemek ayıp bir şey değil. Biz zaten insanların bazı şeylerin farkına varsın diye soru soruyoruz.
Ciddiye alma boş ver. 😏
ilk başta zevk alamayabilirler ama yapa yapa alışıp zorluk çekmezler
Bunu ben de merak ediyorum
Haydar dümenimiz çok karadayız ama 😊
😎👍
Zorlanmaz bence 😎👍
Öyle bence
Evt öyle
Olabilir
Yani daha fazla haz olurlar
öyle cidden
Evet öyle