Cinsel Yaşam Kadınların ilişkide orgazm olması zor mu olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 bu bir mit mi olan var mı Kadınların ilişkide orgazm olması zor mu olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LaraAnabell Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ruhsal olarak başka bir şeyi düşünmeyen her kadın orgazm olabilir.. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl erkek misin LaraAnabell 1 yıl Yok artık.. LaraAnabell 1 yıl Bilimsel açıklama yaptım diye erkek mi oldum? Soran 1 yıl kadın hesaplarının çoğu erkek LaraAnabell 1 yıl İnan umrumda değil. Yorum yaptım gidiyorum.
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl kadınların dışında tüm erkekler cevap vermiş, her zamanki gibi🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 2 3 Yorumla Soran 1 yıl ya ben kadın yorumu bekliyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keske sadece kadinlar secenegini isaretleseydin Yorumla Soran 1 yıl keşke Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Değil bence erkekler aceleci boşalıp tamam sanıyor, siz sofradan aç kalkıyorsunuz.İdeali aynı anda olmazsa hatun önce pik yapmalı. 0 0 Yorumla
35-joker-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 88% 1 yıl Zannetmiyorum benim hatun ben bi kere gelen kadar 3 defa geliyordu 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 1 tanesi hariç orgazm olmayan kadın görmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok ama çok kolay yeterki sevişmeyi bilen nereyi nasıl yalayacağını bilsin 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Erkeğin boşalmasına göre daha zor olduğu kesin. 1 0 Yorumla
Hayatbizegülmez Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Etkilenme durumuna bağlı kimle nasıl neler yaptığına bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yapay zeka ile yapmayi denedin mi istersen bir uygulama var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl o neu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Storeden yükleye bilecegin uygulama Yorumla Soran 1 yıl hayır onu biliyorum yapay zeka ile orgazm olmak ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen dedigimi yap ben sana öğreteceğim güven bana Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok rahat orgazm oluyorlar 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Karsidaki haz noktalarini nulursa bilirse kolay :) 0 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. zor değil onu diyen beceriksizliğine bahane arıyor 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında kolay yeterki yapmasını bilsin 0 0 Yorumla
Draga Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Plan çok, hemde üst üste defalarca. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senin için zor bacım 0 9 Yorumla Soran 1 yıl ben sevişmedim hiç Cevap sahibi 1 yıl Biliyorumm Soran 1 yıl nerden biliyosunnn Soran 1 yıl o zaman neden zor Cevap sahibi 1 yıl Anlarım ben Buradan anlatmak zor olur Soran 1 yıl ya he Cevap sahibi 1 yıl Soru sormandan belli yazıyor ilişkin olup olmadığı Soran 1 yıl tamam merak ettim çoğu kadın olmuyor gibi birşeyler gördüm Cevap sahibi 1 yıl Sana bağli olup olmamak
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır kolay 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yo degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ruhsal olarak başka bir şeyi düşünmeyen her kadın orgazm olabilir..
erkek misin
Yok artık..
Bilimsel açıklama yaptım diye erkek mi oldum?
kadın hesaplarının çoğu erkek
İnan umrumda değil. Yorum yaptım gidiyorum.
kadınların dışında tüm erkekler cevap vermiş, her zamanki gibi🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ya ben kadın yorumu bekliyordum
Keske sadece kadinlar secenegini isaretleseydin
keşke
Değil bence erkekler aceleci boşalıp tamam sanıyor, siz sofradan aç kalkıyorsunuz.
İdeali aynı anda olmazsa hatun önce pik yapmalı.
Zannetmiyorum benim hatun ben bi kere gelen kadar 3 defa geliyordu
1 tanesi hariç orgazm olmayan kadın görmedim
Çok ama çok kolay yeterki sevişmeyi bilen nereyi nasıl yalayacağını bilsin
Erkeğin boşalmasına göre daha zor olduğu kesin.
Etkilenme durumuna bağlı kimle nasıl neler yaptığına bağlı
Yapay zeka ile yapmayi denedin mi istersen bir uygulama var
o neu
Storeden yükleye bilecegin uygulama
hayır onu biliyorum yapay zeka ile orgazm olmak ne alaka
Sen dedigimi yap ben sana öğreteceğim güven bana
Çok rahat orgazm oluyorlar
Neden zor olsun zor değil
Karsidaki haz noktalarini nulursa bilirse kolay :)
zor değil onu diyen beceriksizliğine bahane arıyor
Aslında kolay yeterki yapmasını bilsin
Plan çok, hemde üst üste defalarca.
Filmlerde nasıl kasiliyorlar gormedinmi
Defalarca oluyorlar neden zor olsun
Senin için zor bacım
ben sevişmedim hiç
Biliyorumm
nerden biliyosunnn
o zaman neden zor
Anlarım ben
Buradan anlatmak zor olur