Normal bir zamanda vursak kesin kızarlar, "bana neden vuruyorsun" diyerek çıkışırlar. Ama gel gör ki, cinsel ilişki sırasında saçını çeksek, kalçaya tokat atsak, küfür etsek hiç umurlarında bile olmuyor. Aksine "daha sert" diye bağırıyorlar. Normal bir zamanda saçınızı çekelim bakalım ne tepkiler verirsiniz?
Cinsel ilişki sırasında kadının kalçasına atılan tokat kadına yapılan bir hakaret midir?
offf gtumu şaplaklayan bir kocam olsun istiyorum. Bütün parmaklarinin izini bembeyaz tenimde gormezsem beni sevdiğine inanmam. ama sadece gotumu saplaklayabilir. isirsin hatta. isirsiiinn hirlayarak bir kaplan gibi mmm
sahip olmanın, üstün olmanın, güçlü olmanın bir işareti gibi bunlar. ki her kadın belli ölçülerde karşısındaki adamdan bunları görmek ister, o yüzden de her kadın belli ölçülerde bu hareketlerden hoşlanır.
O an ki istek, arzu ve tatmin olma duygusuyla alakalı kardeşim. Normal zaman da bu olay taciz ve sapıklığa girer ve canını da yakar. Ama o an da insan herşeye kendini hazır hissettiği için bir sıkıntı doğmaz.
Yatakta kadınıma gücümü ve hakimiyetimi hissettirmek için saçını çekerim, kalçalarına attığım şaplaklar ile zevk almasını sağlarım. teninin her zerresine ellerimle ısırıklarım ile bana ait olduğunu belli eden izimi bırakırım.
Hükmedilmek istiyor kadınlar, bunlara en fanatik feministleri de dahil. Ben kalçasına şaplak istemeyen, saçlarının çekilmesine karşı çıkan kadın görmedim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
o an sevdiğin erkeğin zevk alışı ve sana hükmediyor oluşu zevk verir de ondan yine de küfür hoş değil
En İyi Cevaplar