Sert cinsel ilişkinin zevke zevk kattığı aşikar. Ama kimi zaman bunu abartanlarda yok değil. Kadına yapılan tatlı sert hareketler onlara kadınlığını hissettirir. Kadınlar için doggy style ve saç çekme aşağılayıcı bir hareket midir?
Cinsel ilişkide kadının saçının çekilmesi ona yapılan bir hakaret midir?
Bence alakası bile yok hatta daha çok zevk alıyorum saçlarım uzun belime geliyor doggyde bilerek arkaya atiyorum ki tutup çeksin. Bide bonus veriym size bunun kadar etkileyici bir hareket daha var o da bel ile bacak arasını yani kasıkların dış tarafını sıkı sıkı tutarsanız o da saç çekme kadar çıldırtıcı
Misyoner pozisyondan baska birseyi bilmeyen hatta misyoner pozisyonun adını bile bilmeden yatakta sırt üstü un çuvalı gibi yatan ruhsuz libidosuz kızlara saç çekilmesini sormak bence çok fazla gelir😂😂
@Mavimilenas yalan mı yani kadının üzeri erkek çalışasın didinsin dursun kadında un çuvalı malak gibi yatsin sende bu kadına sac çekmeyi sor al işte cevaplar ortada okudun dimi😂😂😂
Ama sonuçta zanaat sizin zanaatınız ne yapsak sizin kadar kontrol edemeyiz biz 2 saatin sonunda bir kalkıyoruz bende bişey yok benimki ter içinde kalmış nefes nefese ondan sonra onu serinletmeye calışıyoruz 2 saat kıyamam aşkım benim 😂
Kadınlar efendi adamın en kibar hareketini bile hakaret algılarken, kötü çocukların en ağır hakaretini bile iltifat algıladıkları için onlara iltifat gibi geliyordur muhakkak.
Saç falan çekmek olur mu ya direk tekme tokat dövün nasıl psikopatça şeyler yapıyosunuz 🤦♀️ sevmek üzmek veya acı vermek demek değil öküzcükler😒 hiç kibarlıktan anlamıyorsunuz insanlıktan nasibinizi almanız dileğiyle esen kalın 🙋
Yanlış biliyorsun. Kadınlar yatakta sertlikten hoşlanır. Ben tokat da arıyorum, küfür de ediyorum, saçını da çekiyorum, doggystyle da ayağımı yüzüne de koyuyorum. Hoşuna gitmeyen kadın görmedim. Bence daha tam tecrübe etmemişsin bunları, bir dene ondan sonraki yorumun ne olacak bakalım :)
Seks'in iki temel ayrımı var piramidin en tepesinde. Biri hard biri soft seks. Hard seks insanın içindeki hayvani iç güdülerle yapılan, pozisyon yelpazesinin daha dar ve kadının acıdan ya da sertlikten büyük zevk aldığı; soft da daha çok birbirine aşık çiftlerin ilk ilişkisi gibi, duyguların ve ön sevişmenin öne çıktığı seks modeli. Yetişkin bir kadınla düzenli ilişki yaşıyorsan erkeğinin sert olması onun çok hoşuna gidecek ve ona kadınlığını hissettirip zirveye daha rahat çıkaracaktır. Soft seks te orgazm olan kadın pek göremezsin. Nitekim yorumlara bakarsan kızların saç çekilmesi hepsi için gayet normal bir hareket.
Soft seven de ne biliym ahahahah falan dicem de canım cicim ayları zaten minik minik yiyişiyoruz ayyy acıdı mı canım falan diye ama o 2 ay geçtikten sonra parçala gelsin hahahahahaha
Evet erkeğin ayağını yüzüne koyup yaptığı bir doggystyle çoğu kadının hoşuna gider. Tabi bunun için izin almayacaksın, her şeyi uygun anda yapmalısın. Tam orgazm öncesi içindeyken kulağına küfürler fısıldamak ve kulaklarını emmek gibi. Her hamlenin doğru zamanı var.
İğrenç olan ne bir adamı seviyorsan onunla yaşadığın her anın bir değeri vardır. Bu şekilde yaklaşarak ne aşkın ne zevkin tadına varabilirsin çok üzgünüm
Manyak mısınız siz seviyosunuz diye bunları mı yapmak lazım yaşasın bana küfür etti ya huhuuu çok zevkli aman tanrım bana ne güzel vuruyo öyle mi diyorsunuz neyin kafası bu arkadaşlar 🤷♀️ benim sevdiğim adam bana bunları yapmasın istemem insan gibi davranmayı bilsin bu nedir ya
Sosyal hayat ile cinsel hayat birbirinden çok farklı. Bu ayrımı yaparsan sosyal hayatta tabu ya da yanlış olarak gördüğün bir çok şeyi partnerinle yatakta tecrübe etmekten büyük haz alırsın.
Sevdiceğimi paylaşabilsem paylaşırdım seninle. Hayatta yaşayıp yaşayabileceğin enn kusursuz anları yaşayınca az daha vursa az daha çekse diye yalvarırsın öyle bir kendinden geçiriyor senin tek gayretin bayılmamaya çalışmak
Sen onu sevdiğine emin misin? İnsan hiç mahremini özelini anlatır mı hadi anlattın paylaşmak veya bunu düşünmek bile bilmiyorum siz uçmuşsunuz @mavimilenas
1 yıldır birlikteyiz çooook seviyorum ölüyorum canımı istese veririm ailelerimizle de tanıştık evli hayatı sürüyoruz kendi evimiz var hergün birlikteyiz o o kadar güzel bir adam ki bu dünyada ne var ne yok hak ediyor 😂
Kız sana ffm threesome öneriyor sen hala paylaşmasının derdindesin. Sevmese zaten böyle bir şeye izin verir mi? Erkekler için en büyük keyiflerden birisidir iki kadınla birden birlikte olabilmek. Deneyip görmeni istemiş ne kadar keyifli olduğunu hardcore seks'in. Ayıplanacak bir durum yok.
Şu kültürel ya da dini tabular mahvetti toplumu. Hayattan keyif alamaz, tekdüze yaşayıp keyif almayı da eleştiren ayıplayan bir toplum oluştu. Fırsatını bulsa öyle büyük keyif alacak ki aslında, bağımlısı olurlar muhtemelen. Neyse farkındalık yavaş yavaş oluşuyor bence. Arkadaş da ona bunları denetecek arkadaşa rastladığında anımsar bunları eminim :)
Mavimilenas, sen ve ben üçlü takılsak emin ol fikirlerin 180 derece değişirdi. Umarım bu zevki tadarsın bir gün. Yoksa tek düze yaşamdan öteye gidememek çok canını sıkacak zamanla.
Bana cok sacma geliyor açıkcası. Hakaret demiyelim deee. Hani saç çekilirken kadın niye zevk alsın kii tararken bile acıyor. Sen kalkıp çekiyorsun. Popoya tokat atma sıkma falan onlar güzel. Ama saci çekmek ne biliyim saçma geliyor sadece. Yani burda kadina at gibisin mi demeye çalışıliyor anlamadim kii bir de deeehh desin tam olur 😂
Asla, sekste ozellikle. bu basit seyler doggy ve saç çekme asagilama. degil hem. acı he. zevk karisimi orgazma gidrn yolunkolaylastiran ve hazzinartiran bir yol
En İyi Cevaplar