Cinsel Yaşam Sekste kalçaya tokat atma olayına bakış açınız nedir? Yıldıznurse34 Takip Et Xper 7 Yaş: 57 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Güncellemeler1 yıl Kızartmak olayı Sekste kalçaya tokat atma olayına bakış açınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zevk veren ve o kalçanın titremesini görmek güzel bir şey biraz da hükmetme hissi de veriyor geleli seven partnerin varsa 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. erkekler bayılıyor ama kadınlarda bu oran yarı yarıya benim tespitime göre 0 2 Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Haklısın Yorumla snnbeslq 1 yıl Ama popiş tokatlamayan erkekte net *bnedir bence. Yorumla
Vatandas72 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bana karşı cins tarafından yapılmasını isterim 0 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok boş şeyler ya... tamamen sadistlik bence yaş doğru mu bu arada 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bazen oldugunda fanta, i oluyor sekse renk katiyor. 0 0 Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Seviyorum. Boğaz da sıkıyorum yüze de tokat atıyorum. Saç da çekiyorum. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. güzel olur hatta ben bşrde ufak bir ısırık alınabileceğini savunuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Efsane bişey çok fazla yükseltiyor daha da hırslandırıyor açıkçası 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok severim baya kıpkırmızı yaparım.Seninki büyük tahminimce güzel olur 0 5 Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Nereden anladın büyük olduğunu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tahmin (((: büyük iyidir candır Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Anladım Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Sen kimsin ki? Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Aç bakalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl En sevdiğim durumlardan biridir keşke bunu deneyebilecek bir olgunum olsa senin gibi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İyi tokatlarım 1 2 Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Harlkasın Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl En güzeli Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. İstek oluyor zaten büyükse vurmak gerek 0 0 Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Sert seven birine yapılan en büyük heyecan... 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. İstek patlaması olunca tokat atası geliyor insanin 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cok sik yaptigim biswy kadin ustteyken 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Mütemadiyen yaparım. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Severim ama goguslerde kızarmalı. 0 0 Yorumla
L0veelatte Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olumlu 3 1 Yorumla MurooZers 1 yıl Sizinki buna elverişli Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl okey 3 3 Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Harikasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sensin https://m.youtube.com/watch?v=QQ6kpIyS-GQ Yorumla Yıldıznurse34 1 yıl Canım ya Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. şiddeti önemli :D 0 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 360 derece 0 2 Yorumla Ferahxy 1 yıl O da ne Yorumla Soyersoyer 1 yıl @Ferahxy bakış açınız ne diyor ya Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Şaplaklarım 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani ayarında olursa 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tatlı oluyor ama ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Zevk veren ve o kalçanın titremesini görmek güzel bir şey biraz da hükmetme hissi de veriyor geleli seven partnerin varsa
erkekler bayılıyor ama kadınlarda bu oran yarı yarıya benim tespitime göre
Haklısın
Ama popiş tokatlamayan erkekte net *bnedir bence.
Bana karşı cins tarafından yapılmasını isterim
Çok boş şeyler ya... tamamen sadistlik bence yaş doğru mu bu arada
Bazen oldugunda fanta, i oluyor sekse renk katiyor.
Seviyorum. Boğaz da sıkıyorum yüze de tokat atıyorum. Saç da çekiyorum.
güzel olur hatta ben bşrde ufak bir ısırık alınabileceğini savunuyorum
Efsane bişey çok fazla yükseltiyor daha da hırslandırıyor açıkçası
Çok severim baya kıpkırmızı yaparım.
Seninki büyük tahminimce güzel olur
Nereden anladın büyük olduğunu?
Tahmin (((: büyük iyidir candır
Anladım
Sen kimsin ki?
Aç bakalım
En sevdiğim durumlardan biridir keşke bunu deneyebilecek bir olgunum olsa senin gibi.
İyi tokatlarım
Harlkasın
En güzeli
İstek oluyor zaten büyükse vurmak gerek
Severiş şaplak atmayi bazen kıpkirmizı oluyor eşimin poposu 🙂
Sert seven birine yapılan en büyük heyecan...
Tamamen fanteziye girer bu olay
İstek patlaması olunca tokat atası geliyor insanin
Tamamiyle haz ile alakalı
Cok sik yaptigim biswy kadin ustteyken
Mütemadiyen yaparım.
Severim ama goguslerde kızarmalı.
Bence etkileyici olur ya güzel olur yani
Olumlu
Sizinki buna elverişli
Harika olur fena yükseltir
okey
Harikasın