Çoğu kadının en sevdiği pozisyonlar arasında baş sırayı almaya aday olan doggy pozisyonunda, kalçaya atılan tatlı sert tokatlar zevki daha da uç noktalara doğru götürmeye yeter bile. Tabi "ben domalmam, ben yalamam, misyoner neyimize yetmiyor?" gibi abuk sabuk tabirlerle karşısındaki adamı da bezdiren cinsellik düşmanı kadınlarımız da yok değil. Peki biz erkekler kadının kalçasına tatlı bir tokat atınca çok haz duyuyoruz, aynı şeyi kadınlar bizim kalçamıza yapmak istese erkeklerin tepkisi ne olurdu?
🤔 Başlık ve soru detayındaki soru farklı oluyor genelde. O yüzden kafa karıştırabilir, ama ikisine de cevap vereyim.
Kalçaya atılan tokatlar, zevk vericidir. Her şeyi aşağılamaya yoranları da anlamıyorum. Ayrıca erkeklerin de hoşuna gidebilir çoğu zaman, ama tokat yerine okşama daha çok tahrik eder diye düşünüyorum.
Bana göre şiddet içeren her türlü hareket sekste ters... Sert hareketlerle hızlı hızlı sekse varım... Ama tokatlamaktan ziyade, o kalçayı okşaya okşaya, tatlı hareketlerle sıkarak avuçlamayı tercih ederim...
Kalçaya atılan tokat zevk verir, ne bu cinsel konularda aşağılama merakı cidden anlam veremiyorum. İki tarafında zevk aldığını düşünüyorum. Hoş. 😊
15
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kim ne derse dersin, seks sırasında tokatlanmak sonlara doğru bir takım sözlerle aşağılanmak haz verir. Kulağıma şiir okusun diyenler hiç sevişmemiştir, haha. İşin aslı zaten tercih adı altında kültürel değer ve normlarımızın dışavurumunu yaşıyoruz, çevresel çemberin yapıştırdıklarını bilinçaltımızdan boşaltıyoruz sekste. İstediğiniz kadar güçlü kadın, centilmen erkek olun seks yaparken erkek daha güçlü daha vahşi kadın da kötü kızı oynamayı sever.
En İyi Cevaplar