BDSM hayat tarzı mıdır yoksa sadece cinsellikte zevk alınan bir fantezi midir? Bu felsefeyi destekliyor musunuz?

Mazoşistlik ile sadistlik sadece cinsellikte değil her alanda işlemeli. Yani işlemiyorsa millet kendine sadistim veya mazoşistim dememeli. O gibi bir mantık yani. Bir de bunun iki tanesini olabilenler var😌 benim gibi😂 hayat tarzı.
Teşekkür ederim.
Bana göre hastalıktır💫
Bdsm yaşam tarzı olamaz 7/24 yaşanacak bir durum değil lakin bdsm yi seven baskın veya sub karakter bdsm sizde yapamaz yaşayamadığı zaman krizlere girebilir
Zevk alinan bir fantezi olarak yapiyorum hayat tarzi olarak kabullenenlerde mutlaka vardir ama benim icin degil
Cevap
56Cevap
Ben yaptığımda fantezi olarak yaparım, ama hayat tarzı olarak benimseyenler var, her ilişkide bdsm yi uygulayarak bunun hazzını tüm benliğinde yaşayanlar var.
Bir fantazi bukadar ilerlediyse sıkıntı burda amaç su zorla can yakarak onu korkarak ilişki kurmak rolde olsa ama bu zamanla tatmin etmiycek bundan sonraki ne sorun o olacak bence fantaziden çıkmış sapıklığı gidiyor iş fantazilerinizi dizgileyemiyorsaniz hiç yapmayin
bu felsefeyi destekliyorum ve seviyorum. açıkçası bir kölem olmasını isterdim 😕 ama günümüz şartlarında bunu hayat tarzı olarak yaşamak dom içinde sub içinde zor. bu sebeple hayat tarzı yerine yatak odası fantazisi olarak yaşamak daha mantıklı ve ve kolay olanı.
Hayat tarzıdır herkesin görüşünü destekleyebilecek bir olay değildir. Bu düşünceler farklılık ile cesaretin birleşmesi ile ortaya çıkan bir olaydır. BDSM kesinlikle monoton ilişkilerin çözümlerinden birisi olarak düşünülebilir. Evet destekliyorum haz ve tutkuyu pik yaptırmaktadır.
kırbaç severim var bende lakin cinselik için değil at için ben at binen biriyim atım vardır ve severim elimde göstermelik sadece atıma katiyen vurmam mesela..
gelelim cinseliğe.. sert olmakta fayda vardır yaz bir yere tecrübedir konuşan gizli uye değil bak :)
Felsefe kavramını çok gözünüzde büyütmeyin, havalı bir kelime ama süreklilik içeren düşünce demek nihayetinde yani bir insanın şeker kullanmaması da bir hayat tarzıdır, felsefedir, eşine şaplak atmayı sevmesi de. İsteyen yapsın ama kendini mason localarına üye olmuş havalarına girmesinler yeter yahu
Daha öpüşmede level atlayamamış bir ülkede böyle şeyler denemeyin kadınlar daha seks deyince kaçıyor bunları yapmaya kalkarsanız ülkeyi terkederler atıp tutan kadınlarada bakmayın hepsi fısssss 😉
Bdsm iyidir, hoştir ama benana🤣
Kimse kollarıma kelepçe vuramaz 🤣
Ben de kimsenin canını yakamam 🙄 yazık günah
Ne demişler
Sevelim, sevişelim. 🤣
Savaşma, seviş. vardı bir de
İnsanoğlunun doyumsuzluğunun ve kanaatsizliğinin gelişmiş bir örneği.
Bir yanda hayata dair acılardan dem vuran, diğer yanda seksi acıyla özdeşleştiren. Garip.
Türk sevişme kültüründe çok az kişinin bildiği fantezi biz millet olarak henüz öpüşmeyi keşfedemedik😂
Bence komedi türk olanlarına bakmıştım gülmekten kaldıramadım dkdjdjdk ama genel olarak bakılırsa fantezi fetiş tarzı bişi tarz felan değilidr bence
Bir bka yaramayan ve kişilik sorunu olanların garip rituellerle doğanın verdiği hisleri iletişim ve sevgisiz saygısız artırmaya odaklı pahalı işler...
Dozunda olduğu sürece ve muhatap da keyif alıyorsa elbet de denenebilir renk katar monotonluktan kurtarır
Bizim ülkemizde kadınların için seks öcü gibi görünmektedir, Kadınlarımız seks konuşmayı bilmezken fantazi konuşmaya hiç açık olacağını sanmıyorum, Ama elbette yapanlar var, Benim merak ettiğim bunun oranı nedir? Bir bilgin var mı?
Fazlasıyla aşağılayıcı bir fantezi, aslında fantezi de değil bence, ego tatmini.
Sevmiyorum.
Hayat tarzı yapan insanlar psikopattir net.
Sadece Cinsellikte zevk alınan fantazi olmalidir.
Bir seks taşkınlığı ve köleliğe ilk adımın yer aldığı fantezi oyunudur, senin görüşün nedir
Cinsel yaşam tarzı ama bu güncel hayata da yansır bence
Bilmeyener için fantezi bilenler için yaşam tarzıdır.
Her ikisidir de. Tamamen kişisel seçim. Bundan keyif alan ciddi bir grup var.
Yatak olayını sevyorum da karşı taraf öyle değilse sen öyle olsan da birşey değişmez:) hayatta da çok sallamam normalim
Bir hayat tarzıdır. Ama ben sadece yatak odasında uygularim
Ya çok istiyorum şunu gerçekten isteyen bir kadınla yapmayı
Sadece ballbusting severim bdsm de oda bayanın hassas yere tekme diz vurması demek 😊
Siz bu ballbustingi nasıl karşılıyorsunuz 😊
Iki tipide var. Destekliyorum herkesin zevki hayati kendine
Sevdigim kadina bunu yapacagimi zannetmem desteklemiyorum
Hayat tarzı demek zor olur ama bu fanteziyi bilen ve yerinde kullanacak kişiler lazımdır..
Felsefe hahaha.. Bdsm sadece hormonların sıddete salınımı felsefesi falan yok
Hastalık başka bişey değil ne fantezi ne yaşam tarzı
Tamamen saçmalık diyorum
Olabilir, yavaş vurulmalı
Bencede yaşanmalı
Yaşamayan bilemez atıp tutmasın yalandan yere :)
Seviyormusun
BDSM ne demek bilmiyorum
Bağlamalı dayaklı küfürlü işemeli seks demek
Waow dedirten fantezi çeşididir
Fantezi ile sapıklık arasında bir yerlerde :D
Bence bir yaşam tarzıdır.
fantaziden ibarettir bence
Iğrenç buluyorum tek cümle
Sert açıklama çektirmek iki tarafa zevk verir
hani hafif sertlik olur dicem ama bu abartı bence
Bence fanteziden ileri gitmemeli
Tam anlamıyla denemeden bişey diyemem