AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
oranlar insanlik tarihinden beri asagi yukari ayni. sadece artik insanlar daha acik yasamaya basladi. her devirde normlar farklidir, toplumdan topluma da degisir. ayrica butun erkeklerin yarisindan cogu biseksuel veya escinseldir. evli ve cocuklu tiplerin gece yarisindan sonra nasil popolarını siktirdiklerini bir bilseniz...
Olamaz eşcinsellik tatmin için var olan bir şey değildir duygusal boyutta da eşcinsine ilgi duymaktır aşkı bedenselleştirmeyelim
Eşcinsellik doğuştandır ve hastalık olarak nitelendirilemez. Eskiden baskı olduğu için kendilerini gizli tutuyorlardı şimdi tutmaya gerek yok bence. Eşcinseller vardır buna alışın bende eşcinselim
Alakası yok. Doyumsuzlar, görgüsüzler ve sonunda sapıtıyorlar öyle dkdkdk
çok agresifsin
Bu bir tercih meselesi değil o insanın içindeki yoğun duygulardan dolayı böyle birşeye yönelmesi gayet normal 😊
Tek nedeninin o olduğunu sanmıyorum garip şekilde sosyal medyada sağda solda dizilerde özendiriliyor özellikle genç arkadaşların kafası çeliniyor yoksa kız naz yaptı diye olsaydı hepimiz gay olurduk 🤓
Tamamen hormonal bir durum kadınlarla ilgisi yok, kadınlar hep nazlıydı; bir zahmet biraz çekelim.
Sayıları zaten fazlaydı ama geçmiş dönemde hor görülüyorlardı. Şimdi ki yıllarda biraz daha rahat olduğu için bı sakınca görmüyorlar
Bilmiyorum bundan ne zevk aldıklarını da bilmiyorum toplumumuzun hem yarası hem yüz karası bir olay yaa
Bendeki aletle. es cinsel olduğumu düşündüm bir an yazık valla boşa gider 😁🤣🤣😁 kızlara hitap etmeli es cinsel ne ya iykk😁🤣🤣😁
Aynı durumu bunun kadın versiyonlarinďa yaşıyorum, hoşlandığım kadınların çoğu ya lezbiyen ya da klinik vaka derecesinde biseksüel 😏😏
Acaba şu an ki kızların senin gibi her erkekse çok yakışıklı ve bakımlı özellik aramaları olabilir mi nedenlerden birisi 😤
hayır hep varlardı.. sadece artık internet sayesinde daha kolay eş bulup... kendilerinin farkına daha rahat varıyorlar
wala tahminimce tabiri caizse herhalde saplıktan bıkan ve kızlardan umudunu kesen kadınların tanrı erkeklerin köle olduğunu falan zanedip severim 250 gramı ya diyip isyanı basıp kendi cinsine yönelmiş olabilir
Ülkedeki gay nüfusu katlanarak artıyor.. Bir gün akıma kapılıp ben de gay olursam şaşırmayın 😂
Erkekler için kız erkek farketmez götürür her türlü
Oo neler neler hemde
Yok be yaa, o kadarda değil. kız olmalı, erkek s*kilirmi yaa ıyyyyy
İşte buna kesinlikle katılıyorum bir pasif olarak
Bir seçimdir bu bence yeterli bir sebep değildir. Bu arada hayırlı olsun taze Fenomen
İki türlüsü var bence. Birincisi doğuştan hormonel olarak uygun olanlar. İkincisi de normal olup birinciler ile tanışanlar.
Bence de olabilir benim eş cinsel arkadaşım çok var
Alakası bile olamaz bu içten gelen bir durum, nasıl heteroseksüel insanlar karşı cinsi severken kendi seçmiyorsa onlar da seçmiyor. Mesela ben homoseksüel bir kız olarak bir kızı sevmeyi seçmedim içimden kızlara ilgi duymak geçiyor
Kizlara ilgi duymamak mumkunmuuu yaa ❤❤
çok doğru
Kız ne kadar naz yaparsa yapsın erkek adam, erkek adamı s. kmez 😒
Sebeplerinden biri olabilir tabi ki, sevişmekten korkan fazla nazlanan, surekli sorun yaratan, fazla baskı, kiskançlık vb durumlar vardır. Tercih meselesi tabi ki. Herkes mutlu olmak istiyor.
Yok be daha neler , ne yani silkemedim bari kendimi silktiriyim mi diycekler 😂
Kaldıramaz san kaldirirlar
ha haaa, nazla uğraşacağıma kendimi s*ktirip kurtuluym diyen mallardanmı bahsediyor ki :))))
bazı şeyler sonradan çoğalmadı sadece gözle görünür hale geldi. onların hormonal dengesi yüzünden ilgi alanları farklı görünebilir. tercih meselesi değil yani
Bazı pasifler
Kadınlardan daha sexsi çekici
👏👏👏👏👏
Bence bazı erkekler yedikleri darbeden dolayi psikolojik olarak kızlardan tiksiniyor bazıları eşcinsel oluyor.
Yedigo darbeden dolayi escinsel olacaklarini sanmıyorum
@firatcc ben öyle birini duymuştum hepsi değil tabi zamanla kızlarin yapmış oldukları yüzünden onlardan nefret etmiş bazısı bilinçaltı olarak da erkekleri yakın görmeye başlamış bu çok nadir kişiler de görülür tabi
Merhaba bende bir yakışıklı olarak selamlar diliyorum 😂😂
bence hayır vermiyorsa verecek kadın da var yani bu bir psikolojik hastalık bence
Bence mümkün ama kızlar da artık eskisi gibi çekingen davranmıyor.
eşcinsellik doğuştandır isteyen istediği cinsel ilişki türünü tercih edebilir eşcinsel ilişkilerde orgazm olma oranı daha fazla eşcinsellik diyince sadece gayler değil lezbiyenler kendine dönüp baksın bir
Sevismekten kaçan kız degilde farklı seylere acik olmayan kizlardan bence.
Her tercihe saygiliyimdir ama kerim can gibi cocuklari her yerde el ustunde tutar medyada her gun gösterirsek normalmis gibi cocuklar onlari ornek almaya basliyo bu duygulari bastırmak yerine bole oluyo işte
Bu sapkınlıktır başka bir nedeni olamaz.
kesinlikle
Eşcinsel erkek yazılarını bu sitede gördüm çok geniş bir çevrem olmasına rağmen hiç eşcinsel tanımıyorum
Eşcinsel olmayan erkelerinde muhakkak kimine göre kendi cinsi ile bir cinsel arzusu oluşabiliyor , ya da deneme arzusu, nasıl bir kadın lezbiyen olmadığı halde bir kere bile olsa denemek istediği gibi
Kalbi kızlar tarafından kırılan erkekler denese de tekrar dönerler ama doğuştan hormonlar sebebiyle eşçinsel olanlar değişmez.
Tercihler tartışılmaz belki de kendi cinsleri onları daha çok cezbettigi için kadınlarla anlaşamıyorlardır.
erkekte eşcinsellik hastalıktır tedavi edilebilir lezbiyenleri bilmiyorum. bu nedenden olmaz ama bayanlar da yatakta naz yapmmalı erkeklerde eşinin gönlünü hoş tutmalı
Bir değil birden fazla sebebi var
Ama iyi oluyor inşallah bütün erkekler eşcinsel olurlar
Tövbe de abla. Ne diyon sen? 😲
:P neden. pasif erkek mi seviyorsun
Tovbe de
🤣🤣
Alakası yok naz yapiyo diye insanın cinsel tercihi değişmez
Alakasi Yok, bnim kadar kimse red yememistir veya kizlar tarafindan istenmemistir. Ama escinsel degilim.
Hiç alakası bile yok bu bir tercih meselesidir hem kadından hoşlanıyor hem erkekten sadece zevkler
Yuh ya o nasil bir bahane!!! Erkekligine guvenen naz maz dinlemez daha bir hircin sevisir
Alakasi yok. Sen istediğin kdr hırçın istekli ol karşındaki kadın herşeye naz yapan onu yapma bunu yapma diyen tiplerdense emin ol insanı seksten sogutuyo o tipler
Aynen belini kirar koklerim
Onla alakası yok onlarda kendi aralarında naz yapıyorlar belki 😁 hormonal bir durum bunu tercih ediyorlar ve özenmekte var
Hahah ozenmek derken nasil oluyomus bende yeyim davasimi cok giciksin ha
hiç inandırıcı değil ya da sen o tipleri hususi buluyorsun. hani ben çevremde bir tane göremedim.
Tam tersi, yatakta artik naz yapmadiginiz icin, kolay verdiginiz icin kadina ilgileri azaliyor olabilirmI?
Pembeler beni eksileyerek dogrulari yanlis yapamazsiniz.
Alakası yok. Kızlar sevişmiyor diye erkekle sevişeyim diyeni duymadım
Biz erkeklerin tek yapması gereken anlaşarak üremeyi durdurup hep birlikte soyumuzu tüketmek. kardeşçe haksızlığa son vermek en doğrusu.
Benim görüşümce alakası yok tamamiyle inçlerinden gelen bir istek ne yani her kez tarafından reddedilip erkekle ilişki mi yaşıcak
alakasi yok küfür etmicem olmanin suçu kızlar degil bunlar zaten gotunu vermek icin binbir takla atarlar
g. tveren olacakti kufur etmiycem ne aak :D
Bun da kızların suçu yok. İletişim olanaklarının artması. Eşcinselliğin toplumda fazla yadırganmaması. Başlıca etkenler.
Sebebi biraz insanların artık doyumsuzluktan başka kanallara yönelmesi
alakası yok bence. yani kadın yatakta naz yaptı diye cinsel tercihini mi değiştirir insan?
aynen admin trooll belli
Hic bir fikrim yok ya ama sicak baktigim bir olay degil lez de ayni sekikde
Naz yüzünden güzel kardeşim olurmu insan ruhunda vardır
Genetiği değiştirilmiş Sentetik yiyecekler, içecekler olabilir.
Size katılıyorum olabilir ama bence kızlar hakkuçını vermeli seksin
aynen ben gündelik hayatta kızlarla arami iyi tutsamda cinsellige gelince kaçıyorlar
Hayır içinde olan tercih kızların nazndan bıkıp kimse eşcinsel olmaz
Bence değil karısı naz yaparsa orospusuna gider mk. fazla naz usandirir artık türk kızları trip atar naz yapar dertleri bitmez