Cinsel Yaşam Erkekler yatakta neden minyon kız tercih ediyorlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkekler yatakta neden minyon kız tercih ediyorlar? Kendinizi daha mı baskın ve güçlü hissediyorsunuz? 🤔 Güncellemeler+1 yıl Birde sanırım ezmeyi sevdiğiniz için minyon tercih ediyorsunuz Erkekler yatakta neden minyon kız tercih ediyorlar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Minyonika Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kucaklaması ve kontrolü kolay ce orantısal olarak penis kocaman duruyor kıza göre hoş oluyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm ki senin Yorumla Soran +1 yıl Yaaa söyle nolcak Yorumla Minyonika +1 yıl Olmaz :p Yorumla
tiryakinim8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Benim öyle bir tercihim yok, tutkulu sevişen her kadın olur. 1 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. minyon falan değil kimi bulursak. nefes alıyorsa :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kucakta zıplatmak kolay oluyor. Evire çevire, duvardan duvara vura vura. Her pozisyona uygun oluyorlar. 1 0 Yorumla
Pestisit2 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl evet baskın ve güçlü hisssediyoruz hemde daha çok pozisyon 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoo ben balık etli kadınları seviyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Minyon boy olarak ya ben 1.64’üm ama balık etliyim mesela at gibi olmadığıma göre minyon oluyom kdkdmdldk Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur sjsjsjsjsj
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende minyon kizim 😒 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Hdkdndkdjldkd ben de minyonum ama hiç sevgilim olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nisanliyim Yorumla Soran +1 yıl Ooo hayırlı olsun düğün ne zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 6 ay sonra Yorumla Soran +1 yıl Ay çok heyecanlı dndkkkd allah tamamını erdirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynennnnn acayip stress var 😍 amin insAllah Yorumla Soran +1 yıl Gelinlik provalarına gitmek ne güzeldir yaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahha daha gitmedim ki kiz 😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kucakta gezdırılmek ıcındır 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karburatoru zorluyoruz evet Yorumla Soran +1 yıl Karburator ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sogutucu bu Yorumla
Terraco Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Minyon tipi kucakta guzel olur 1 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. minyonlr daha uyumlu oluyor aslında. 1 0 Yorumla
_siyahdeniz_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Hayır etmiyorum. 1 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. hayır pozisyona sokmak kolay oluyor :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evire çevire yapmak için 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de kucakta felan güzel oluyor 😉 prnisim tamamı içinde oluyor 🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kucaklaması ve kontrolü kolay ce orantısal olarak penis kocaman duruyor kıza göre hoş oluyor
Kaç cm ki senin
Yaaa söyle nolcak
Olmaz :p
Benim öyle bir tercihim yok, tutkulu sevişen her kadın olur.
minyon falan değil kimi bulursak. nefes alıyorsa :)
Kucakta zıplatmak kolay oluyor. Evire çevire, duvardan duvara vura vura. Her pozisyona uygun oluyorlar.
evet baskın ve güçlü hisssediyoruz hemde daha çok pozisyon
Sizi kolay evirip ceviriyorlar
Yoo ben balık etli kadınları seviyorum
Minyon boy olarak ya ben 1.64’üm ama balık etliyim mesela at gibi olmadığıma göre minyon oluyom kdkdmdldk
Doğrudur sjsjsjsjsj
Bende minyon kizim 😒
Hdkdndkdjldkd ben de minyonum ama hiç sevgilim olmadı
Nisanliyim
Ooo hayırlı olsun düğün ne zaman
6 ay sonra
Ay çok heyecanlı dndkkkd allah tamamını erdirsin
Aynennnnn acayip stress var 😍 amin insAllah
Gelinlik provalarına gitmek ne güzeldir yaaaa
Ahahahha daha gitmedim ki kiz 😂
Kucakta gezdırılmek ıcındır
Karburatoru zorluyoruz evet