İnstagramdan bir kızla tanıştık sevgili olduk kız kapalı yani sınırları var kızın. bir türlü cinsel sohbet edemedim kızla çok istekliyim bunu sevgilimden karşılamam gerek ona nasıl yaklaşmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılAnnenin veya ablanın numarasını atsana bana.. sonucta ihtiyaç olarak görüyorsunuz ya onlarda kapalıdır kesin ihtiyaçları vardır yazık..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum amacın evlilikse yaklas. Aksi halde yazık etme kıza
11 Yorumla
Soran+1 yılsadece internetten sohbet etmek istiyorum amacım fotoğraf attırıp masturbasyonla rahatlamak şu anlık
Gizli Üye(30-35)+1 yılmadem amacın sadece cinsellik konuşmak neden bunu açık açık söylemiyorsun da, sevgiliymiş gibi takılıyorsun?
69 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlttaki bir yorumda amacım boşalmak demiş. Sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılNeyi geri çekmek ya? Ne anlatıyorsun? Ayrıca neden üstüne alındın. İşine bak
Soran+1 yılya seviyorum onu ama bir yandan da libidom yüksek yapım böyle dışarda bütün kızlara yan gözle bakmıyorum sadece sevgilimle bu ihtiyacımı gidermek istiyorum yoksa dışarda her güzel kalçalı kıza bakardım ama bunu yapmıyorm
Cevap sahibi+1 yılo zaman başka. başka bir yorumda yazdığınla şu an yazdığın başka şeyler. eğer gerçekten sevgi varsa haklısın
Cevap sahibi+1 yılya sen neden bilendin bana, bir anlatsana? Psikopat mısın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel konuşmak nedir ya, sapık mısın sen. El ele gezersin, öpersin anlarızda , diğeri ne , sapıklık
21 Yorumla
Soran+1 yılinsanların bir ihtiyacı olur saçma sapan kendimizi kısıtlamak ne kadar doğru illa evlenmek mi lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
+1 yılÇok ihtiyacın varsa evlen yoksa kimsenin duygularıyla oynamamalısın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit ve ona göre kızla beraber ol kapalı ve dini kişileri bu yola sokmayın
21 Yorumla- +1 yıl
Bı sg ya mali
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGururunu okşa, genelde türbanlılar tav olurlar kolayca arrık açıklar daha az sevişgen
00 Yorumla Geceleri yazış genlde sonra özel konşalm de fazla detaya grmezdeb de snra yaz
00 Yorumlaİkinizde yoklukta sürünüyorsunuz yazık
20 YorumlaBu kızı yüz yüze gördün mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmak istiyosan acabilirsin konuyu tabi
20 Yorumla
+1 yılKonuya gir
11 YorumlaYavaştan ilerle.
00 Yorumla
+1 yılYaniyorum de
00 YorumlaUfaktan konusunu aç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında