Konu aç konuşalım böyle bo şbeleş konusmayalım desemmiki :D
Sevgilime nasıl seks muhabbeti açabilirim?
Konu aç konuşalım böyle bo şbeleş konusmayalım desemmiki :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kişinin içinden geliyorsa konuşabilirsin insan sonuçta her zaman sex konuşmuyor ha erkekler genellikle bayanlar hakkında konuşur ama kişi ile alakalı ya hiç bilmiyordur ya da utanabilir bu da gayet normal bir durum, ya da şöyle bir yol izleyebilirsin mektup yaz sana hissettiğim duygulardan bahsetmek istiyorum diye yazdığın mektupta sex ilgili olarakta konuşmak isterim seninle diye küçükce değinebilirsin.
Asrın sorusu : Şu an üstünde ne var? sapıksın derse pike mi yorgan mı diye sordum asıl sen sapıksın dersin :D:D malum havalar soğudu
Cevap
13Cevap
9 ayda bebek dunyaya gelıo yanı bukadar zamandır bırlıktesınız bısıylerı rahatca konusuo olmanız gerekıo zaten dırek ac ıste ne ırım kırım edıosn snal sex ıstıo canım benı telde bosalt de gelmısın burda soruyon sevgılıne sor cevap ıkınızde saklı ıcınınzde :)
böyle şeyleri gece konuş bence sana tavsiyem.. Ve olaya şöyle gir. çocukları sever msin. biz evlenınce kaç tane olmasını istiosun felan derken. zaten sonradan çocuk nasıl yapılır muhabbet oraya gelcek :)
bende utanıyorum işte açmaya konuyu :DD konusuyruz oyle evlenmek şeyleri falan ama yüzeysel olarak hani anladınmı :D
kızlar genelde sevmez böyle şeyleri sen niye böyle oldun :D
yanlışdüşünüyosun her kız ister ama yanlış izlenim olmaması için içinde saklarlar herbişeyi belli etmezler.
konuşsanız niye dert olsunki :D
işte aynısını o yapıyo diyoki bana böyle şeyler konuşursak vb.
sırf cinsellik için çıkmış gibi oluruz diyor :(
ben oyle aramıyorum ben
yani eskiden sevişiyoruz demişsin eğer şimdi yapmıyorsanız
bi böyle içini çekip eskileri yad et mesela
eskiden biz daha yakındık sanki de birbirimize sarılır yatardık de o anlar zaten
Canım senı çekti bir bardak sek ' sen ' alabılırmıyım de :)
şeyin mi kaşınıo hayırdır otur oturdugun yerde adam açmıor işe açma:D
arkadaşım sevgilisi muhabbetten öte yaşamak istemiş ama o kabul etmemiş ve kıza kaşar demedi neden desin ki herkezin bu şeye ihtiyacı var.
agzima kasarimsi bir tat var ama ne bilmiyorum de o anlar
biyerden baglşa canın mı çekti falan de ordan gir işte
dudaklarım kurudu de öpeyim der ordan devam et
canım seni istedi desen mesela
çılgın bakire diyesim geldi
uyudun mu :))
Ac gitsin canim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar