Cinsel Yaşam Sizi yatakta ne deli eder? (Sayfa 6) FitDilber Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 222 Sizi yatakta ne deli eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
siyahtakimor Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Uyuyamamak hahaha 4 2 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl E uyu 😂 Yorumla sadakat-mm +1 yıl zevkten mi? Yorumla
Prems Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Karşı tarafın istememesi 1 3 Yorumla sessizzadam_ +1 yıl istemiyorsa yatakta iş zaten olmaz değil mi Yorumla sadakat-mm +1 yıl erkek istemiyorsa vardır bir işler. sizde hiç öyle bir durum oldu mu? Yorumla sadakat-mm +1 yıl profil resminize hayranım. Yorumla
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. isteksiz kadın 3 1 Yorumla TatlıBörek +1 yıl Bu saatte beğeni de ayrı garip oluyor.. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oral yapamayan adam 6 2 Yorumla sadakat-mm +1 yıl oral yapılmaz mı ya. sırf kadın istediği için bile yapılır ya Yorumla siyahcorap +1 yıl genelde bayanlar istemiyor oral şaşırdım :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Millet annemden babbamdan tiksindim ya😢 2 4 Yorumla MERSIN99 +1 yıl O niye ya Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Duygusuzkızz anla yorumlara baksana büyük büyük insanların yorumlarına annem babam da mı böyle dedim onlara yakıştıramıyorum hiç öyle düşünmemiştim 😢 Yorumla sadakat-mm +1 yıl anne babadan neden tiksiniyorsun ki? Yorumla
ilalilali Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. İsteksiz tembel kadın 2 0 Yorumla
Aysegullllllllll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Oral seks 8 2 Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Sever misin Yorumla sadakat-mm +1 yıl Hiç yaşadınız mı? yaşamak ister misin Yorumla
AKREP_BÌR_ADAM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Saten gecelik😍 5 1 Yorumla AKREP_BÌR_ADAM +1 yıl @Kıvırcıkumral Yorumla
Captainsunk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl osuran kadın... 4 1 Yorumla Wolrider +1 yıl lan ya çıvdıvıyovum ASD:aSD:sa Yorumla
cerenkaya11 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Hiç biriyle yatmadım 6 1 Yorumla ylmz54 +1 yıl Benimle yatarmsn Yorumla
BjkliiHatun Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl isteksizlik. 3 3 Yorumla antiilhan +1 yıl Bayanlarda ki isteksizliği nasıl halledebiliriz . haftada 1 'den fazla olursa odun gibi beden im istemiyorum diyor bu konuda yardımcı olabilimisin Yorumla Duygusuzkızz +1 yıl Varmiki sende Yorumla sadakat-mm +1 yıl erkekğin de kadının da isteksiz olması iyi değil. hiç karşılaştın mı isteksiz biriyle Yorumla
shoppaholic Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ilgisiz erkek 4 1 Yorumla sadakat-mm +1 yıl nasıl bir ilgi beklersin? Yorumla
PERFECTLOVE35 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Pegging. 3 3 Yorumla PERFECTLOVE35 +1 yıl @Dilekay69 eski bir kız arkadaşım alıştırmıştı ilk. Yorumla PERFECTLOVE35 +1 yıl @ÖzgürGirl teşekkür ederim. 😉 Yorumla PERFECTLOVE35 +1 yıl @aybuke0000 teşekkür ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
Sırtını dönmesi olur herhalde
Uyuyamamak hahaha
E uyu 😂
zevkten mi?
pire varsa uyutmuyorsa
Karşı tarafın istememesi
istemiyorsa yatakta iş zaten olmaz değil mi
erkek istemiyorsa vardır bir işler. sizde hiç öyle bir durum oldu mu?
profil resminize hayranım.
İşi bilmeyen kadında beni deli ediyor
isteksiz kadın
Bu saatte beğeni de ayrı garip oluyor..
görüşler çok eğlenceli olacaktır
İsteksiz ruh gibi yatan kadin
Ustume cikip hergun argo kullanarap
En iyi şekilde yatakta hakkını vermek
Yatakta basım ağrıyo diyen kadın
Kadının kendini oksaması
İlgilenmese yatakta ne işi var
Durağan bir kadın yatakta çıldırtır.
yatakta bekleten kadın
Çok mu kötüsün sen le neden ilgilenmesin 😀
Oral yapamayan adam
oral yapılmaz mı ya. sırf kadın istediği için bile yapılır ya
genelde bayanlar istemiyor oral şaşırdım :)
Millet annemden babbamdan tiksindim ya😢
O niye ya
Noldu
@Duygusuzkızz anla yorumlara baksana büyük büyük insanların yorumlarına annem babam da mı böyle dedim onlara yakıştıramıyorum hiç öyle düşünmemiştim 😢
anne babadan neden tiksiniyorsun ki?
Sakso çekip sonunda boğazına boşalmam
beni de yatakta odun gibi yatan kadınlar :)
Yatakta her türlü deli olurum
İsteksiz tembel kadın
Deli bir dişi deli eder
kırmızı iç çamaşırları
yalamak yalatmak emmek argo sözler
Istekliykn arkasni donup yatmasi
Doggy de gaz kaçırması😆
Oral seks
Sever misin
Hiç yaşadınız mı? yaşamak ister misin
Saten gecelik😍
@Kıvırcıkumral
osuran kadın...
lan ya çıvdıvıyovum ASD:aSD:sa
Yatakta tek olmak 😁
Yatağın gıcırtısı 😤
Ne deli etmez ki 😂😂😂
Aletimi ağzına alan bir kız beni deli eder
Yastık düşmesi
Soğuk kadın
Kadınımın robot olması
Bana ayak uyduramayan kadın
Vakitsiz çalan kapı
Alarmın çalması.
o an ki ilişki hakkında yorum yapan hatun
Sarılmak
önden mi arkadan mı?
Bencil bir kadın.
Oral seks yapılmaması
Hiç biriyle yatmadım
Benimle yatarmsn
Agzına alması
isteksizlik.
Bayanlarda ki isteksizliği nasıl halledebiliriz . haftada 1 'den fazla olursa odun gibi beden im istemiyorum diyor bu konuda yardımcı olabilimisin
Varmiki sende
erkekğin de kadının da isteksiz olması iyi değil. hiç karşılaştın mı isteksiz biriyle
İyi oral yapılması, sert konusulması
benimle ilgilenmeyen kadın
Güzel bir fizik
Ilgisiz erkek
nasıl bir ilgi beklersin?
İniltiler.
Bahaneler
Pegging.
@Dilekay69 eski bir kız arkadaşım alıştırmıştı ilk.
@ÖzgürGirl teşekkür ederim. 😉
@aybuke0000 teşekkür ederim.
Şiir yazmak 🙈
Böcek
osurmak
Horultu
Kadının domalması ve beni çağırması
Saçlarıma dokunması