Yoo ben çok kez güldüm yatakta hemde katıla katıla.. orada neye neden güldüğün çok önemli. Durduk yere gülersen zevk aldığını da anlamazsa adamı fena rencide etmiş olursun. Nerde neden güldüğün çok önemli oto boka gülme 😂😂
bu erkeklerin penis boy konusu veya kadının özel bölgesinin pembe olarak beklenilip kararma görünce alay konusu olmasi falan ergenlerin işi olduğunu düşünüyorum mantıklı olgun insanlar bunlara takılıp kalp kırmaz 🥳🥳
Çünkü cidden sinir bozucu b ir şey. Seviştiğin adamı bir şey yapmadan yattıgını düşünsene. Sen üstüen cıkıyorsun, sevişyiorsun ediyorsun kendini yırtıyorsun. O öyle yatıyor
Ben baskın olmayı sertliği falkan seviyorum. Ama kadında afedersin de becerildiğini hissettirsin ya. KAdınlığını göstersin. Şişme mankenle yatmıyoruz ya
Valla üzdü bakma :D Sen sevindirdin. Valla sevgilin o zaman şanslı adam. Misyoner güzel ama seks başlarken güzel bir başlangıc. Ama devamında farklı pozisyonlar ve bazen kadının teşvikleri olması tahrik ediyor
Tabi canım ve iki taraf muylu olunca daha fena şeyler ortaya çıkıyor ve seks hayatı renklileşiyor. İnsanlar monotonluktan sikayet ediyor ama kendilerine bakmıyorlar bazen
Görev olarak görüyorsan zaten bitse de gitsin olursun. Kadını ıslanamaz, erkeği sertleşemez zaten. İksiide işkence. Bir de şey var bak. Anı yaşarken özgür ve rahat olmak lazım. Karşı tarafın isteklerini garipsemek kişiyi gücenderebiliyor.
Ben yüzüğümü alıp gelsem seni alabiliyor muyum ya 😂😂😂 Kesinlikle haklısın. Ve ilişki öncesinde de ve sonrasında da her zama ndurum degerlenmesi olmalı ya. Özellikle bitince, kan ter için sarılıp öpüşüp ufak konusmalar cok tatlı ve güzel olur
ahahah yüzüğe gerek yok kurdele alsan da olur😅kesinnliklee cok güzel bi sey fısır fısır çok iyiydi süperdin gibi şeyler söyleyip gülüşümek sonra ufak öpücükler kondurup erkeğin göğsüne yatıp dinlenmek cok keyifli
Tecrübe mi bunlar yoksa hayaller mi merak ettim :D Asıl kadınına harikaydın, nefesimi kestin, doyulmaz sana deyip öpüp saçlarını ve bedenini seks sonrası okşamak harika olur.
Kurdele alırım ama sonra ucuza getirmeye çalışıyorsun demece yok 😂
pek tecrübeli olduğumu söyleyemem beni seks yapmaya kusturecek bi ilişki yaşadıktan sonra hayal olarak kaldı maalesef😅 pahalisina gerek yok o parayla yemeğe çıkarız 😁
Bak seni sevdim cidden kafan ben gibi çalışıyor 😁😁😁 Düğün yerine de hepsini balayında yeriz o zaman 🤣 Sana ne oldu? Konuşalım bir bunu merak ettim Üzüldüm ama bunu küstürülmene. Harika bir şey bu
yani normal her insanın sevdiği şeyleri severim ekstra olarak sevgilime oral yapmayı çok seviyorum onun mutlu olduğunu zevk aldığını görmek hoşuma gidiyor
ben zevk aldığım için tebessüm ediyorum kahkaha atmıyorum zaten ki erkek arkadaşım da gülümsüyor öpüyor sonra ben gülerken sanırım her erkek için geçerli değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Erken boşalması, saçma sapan farklı şeylerden bahsetmesi, ön sevişmeyi uzun tutmaması, sadece kendi zevkini düşünmesi.
İn sevişme ne kadar olmalı bir saat olsa kadın sıkılır mi
altina imzamı atıyorum
@Muratynk 1 saati geçebilir sorun yok
Temiz olmayan vajina, kokan vajina, hareketsiz yatmak. Ben yattım sen hallet der gibi rahatsız edici. Ben uzun uzun iş gorcem o yatacak yok yaa
bence de iki taraf da aktifligini gostermeli
Aynen öyle.. güreşmeye gerek yok tabi ama hareket lazım aksiyon lazım 😂
ben güreşmek isitiyorum😅😅saka bi yana şey soracağım biri görüş olarak gülmesi beni rahatsiz eder yazmış senin için de öyle mi
Yoo ben çok kez güldüm yatakta hemde katıla katıla.. orada neye neden güldüğün çok önemli. Durduk yere gülersen zevk aldığını da anlamazsa adamı fena rencide etmiş olursun. Nerde neden güldüğün çok önemli oto boka gülme 😂😂
gıdıklanıp güldüğüm de oluyor sevgilimle beraber de gülüyoruz kişisel bir şeymiş sanırım gülmeden rahatsız olma olayı 😅
Arkadaşın penisi biraz küçük galiba fazla alıngan hahahahah
ahahaha sanırım öyle ki küçük de olsa üzülecek bir şey yok arkadaşlar önemli olan işlev😅
İşlevin tadını almış biri konuşuyor ne güzel.. boş konuşan biri değilsin en azından 🤫🥳🥳
bu erkeklerin penis boy konusu veya kadının özel bölgesinin pembe olarak beklenilip kararma görünce alay konusu olmasi falan ergenlerin işi olduğunu düşünüyorum mantıklı olgun insanlar bunlara takılıp kalp kırmaz 🥳🥳
Ne güzel düşüncelerin var yaaa
teşekkür ederim efendiimm🥳
Örtüyü çekip beni açıkta bırakmasın
ilerdeki eşim sana söylüyorum
yaa belki deli yatiyodur😅
o zaman iki örtü lazım
benim kocamla öyle olacak sanırım kendimi yerde bulduğum bile oluyor 😅
SDfdsfs yere de baza atın da düşüp kırılıvermeyin
ahalshalhs kolumu bacağımı kırmadan dururum umarım😅
Ağız ter kokusu , sevişmeden olaya girmesi
Küfür, erken boşalma, değisik fanteziler anal
kadına yaklaşmayı bilmemesi nazik olmayan erkek
o kadar doğru ki bakım yapmayan insandan nefret ediyorum
Kasılması iki bacağının arasında kalmam en nefret ettiğim şey
bazıları hoşlanır bu durumdan
Ne ileri gidebiliyorsun ne geri rahat rahat gel git yapamıyorsun ki
v@jinanın kasilmasindan bahsediyorsun sandım
Hayır onu severim bacakların kasılması kapatma isteği sanırım penisin büyüklüğün den acı hissetmesinden refleks olarak yapıyor olabili
he anladım ilk seferlerde olur öyle şeyler alttan alıverin
Evet alışınca rahat oluyor
Sessiz sessiz ot gibi yatması
evet sanırım erkeklerin en rahatsız olduğu konu bu
Çünkü cidden sinir bozucu b ir şey.
Seviştiğin adamı bir şey yapmadan yattıgını düşünsene. Sen üstüen cıkıyorsun, sevişyiorsun ediyorsun kendini yırtıyorsun. O öyle yatıyor
bence de kötü bi durum iki taraf da aktif olmalı arada yorgun olan tarafın pasifliği kabul edilebilir bence
Ben baskın olmayı sertliği falkan seviyorum. Ama kadında afedersin de becerildiğini hissettirsin ya. KAdınlığını göstersin.
Şişme mankenle yatmıyoruz ya
kesinlikle katılıyorum çok sinir bozucu bi olay. Bu arada profilin çok şekermiş
O zaman bak buyur :D
![Yatakta sizi ne rahatsız eder?]()
KEsinlikle sinir bozucu. Sen umarım öyle biri değilsindir.
ahahah teşekkür ederim 😅
Ahahah cok uzundur masaüstüm ya :D
İLk defa sitede farkeden biri cıktı
öyle değilim sürekli misyoner seven bi kadın değilim sevgilimin kadını olduğumu hissettirmeyi seviyorum
fark edilmemesine şaşmak lazım 😅
Valla üzdü bakma :D Sen sevindirdin.
Valla sevgilin o zaman şanslı adam.
Misyoner güzel ama seks başlarken güzel bir başlangıc. Ama devamında farklı pozisyonlar ve bazen kadının teşvikleri olması tahrik ediyor
sevindim buna😅 tabi öyle ya iki tarafın da mutlu olması önemli
Tabi canım ve iki taraf muylu olunca daha fena şeyler ortaya çıkıyor ve seks hayatı renklileşiyor. İnsanlar monotonluktan sikayet ediyor ama kendilerine bakmıyorlar bazen
ve seks yapmayı görev olarak görmemek lazım anı yaşamak lazım
Görev olarak görüyorsan zaten bitse de gitsin olursun.
Kadını ıslanamaz, erkeği sertleşemez zaten. İksiide işkence.
Bir de şey var bak. Anı yaşarken özgür ve rahat olmak lazım. Karşı tarafın isteklerini garipsemek kişiyi gücenderebiliyor.
öyle tabi hoşuna gitmese bile o an okey verilmeli ortam bozulmamali daha sonra kibar sekilde konuşulabilir bence
Ben yüzüğümü alıp gelsem seni alabiliyor muyum ya 😂😂😂
Kesinlikle haklısın. Ve ilişki öncesinde de ve sonrasında da her zama ndurum degerlenmesi olmalı ya.
Özellikle bitince, kan ter için sarılıp öpüşüp ufak konusmalar cok tatlı ve güzel olur
ahahah yüzüğe gerek yok kurdele alsan da olur😅kesinnliklee cok güzel bi sey fısır fısır çok iyiydi süperdin gibi şeyler söyleyip gülüşümek sonra ufak öpücükler kondurup erkeğin göğsüne yatıp dinlenmek cok keyifli
Tecrübe mi bunlar yoksa hayaller mi merak ettim :D
Asıl kadınına harikaydın, nefesimi kestin, doyulmaz sana deyip öpüp saçlarını ve bedenini seks sonrası okşamak harika olur.
Kurdele alırım ama sonra ucuza getirmeye çalışıyorsun demece yok 😂
pek tecrübeli olduğumu söyleyemem beni seks yapmaya kusturecek bi ilişki yaşadıktan sonra hayal olarak kaldı maalesef😅
pahalisina gerek yok o parayla yemeğe çıkarız 😁
Bak seni sevdim cidden kafan ben gibi çalışıyor 😁😁😁 Düğün yerine de hepsini balayında yeriz o zaman 🤣
Sana ne oldu? Konuşalım bir bunu merak ettim Üzüldüm ama bunu küstürülmene. Harika bir şey bu
ifade bıraktığım hesabıma yazmak istersen beklerim seni🙃
takip bıraktım ama mesaj kutun kapalı :D
Yok musun buralarda :)
Saçma bir şey demesi çok aşırı kıllı olması
aşırı kıl beni de rahatsız ediyor ya
Yani hani biraz olmasında problem yok ama aşırı kıllı olunca yani bildiğin bakımsızlık bu güzel olmuyor
Peki senin hoşuna giden şey ne
yani normal her insanın sevdiği şeyleri severim ekstra olarak sevgilime oral yapmayı çok seviyorum onun mutlu olduğunu zevk aldığını görmek hoşuma gidiyor
Anladımmm iyi geceler
iyi geceleerr
gaz çıkarılması kötü koku pasiflik
bazen v@jinaya girip çıkarken oluşan havadan dolayı ses çıkabiliyor belki gaz dediğin odur
yok onda sorun yok :D doggy pozisyonunda olur genelde o benim dediğim normal gaz
anladım baya kötü bi durum😅
Kesinlikle :D
Kesinlikle hijyensizlik.
Yatakta ne rahatsızlık olabilirki
bende bunu soruyorum
Aklıma gelmiyor gelirse söylerim
Zevk almayan kadından feci rahatsız olurum.
belki sorun erkektedir zevk vermiyordur
Öyle erkek mi olurmuş. Kendisinden utanmalı.
Koku, kıl, kendisini kasması,çıt kırıldım olması
Gülmesi
yaaa cidden mi niye öyle dediniz ben hel gülerim 🥺
İğrençsin
niye öyle diyorsunuz gülmenin nesi iğrenç 🥺
Yatakta gülünmez. Erkek kendinin küçümsendiğini sanır siz anlamazsınız
ben zevk aldığım için tebessüm ediyorum kahkaha atmıyorum zaten ki erkek arkadaşım da gülümsüyor öpüyor sonra ben gülerken sanırım her erkek için geçerli değil
Siz seksten ne anlarsınız
beyefendi herkesin zevk anlayışı kendine öyle değil mi
siz bu gece biraz gerginsiniz sanırım
Hıhım öyle öyle
🙃🙃
Sıra ben de demesi
nasıl yani bu cümleyi or@lde kullanıyorum ben. Sen yaptın sira bende ben yapmalıyım der gibi
Makarasına dedim erkek kadını yapınca kadın tamam sıra ben de sokucam manasında karşıdaki travesti çıkıyo 😄
ya ben çok yanlış anladım olayı 😅
Senin bahsettiğin olay güzel bir şey niye rahatsız etsin 😄
bilemedim ki sen öyle diyince rahatsız oluyorsunuz sandim😅
Oraldan mı
oral yapmadan önce sıra bende denilmesinden
Nazz
Uçması
Küfürlü konuşma
İzin almadan gelmesi
Erken boşalmıyorsa bu olmaz zaten
@Teacherisback ben istediğimde gelicek onu ayarlaması lazım ve istediğim yere benden izinsiz hiç
Bir şey yapamaz
Valla umarım öyle olur. Her erkek bunu yapmaz, bazıları da yapamaz.
Erkek arkadaşın öyle galiba senin