Kadina yatakta ilgi gostermeyecek adam, bence adam degildir. Yorgun bile olsan el temasidir surtmedir opme oksama vs diger boyutlara isin uzamasini istemiyorsan tatli dil ile konusarak Şu an onun icin hazir olmadigini konusursun ama yok pat diye yat sen yataga uyu hemen ustune birde olacak is degil acikcasi kalasliktir bu baska bir sey degil kendi istedigi zaman ilgi gosterir ama istemedigi zaman ise istedigini yapar hos degil bu hep ilgi olmali kadina karsi olmali ki iki tarafta bir birine daha cok bagli bir kari koca olmali, olmayinca da vay efendim iliskimiz yurumuyor, beni o an istemiyor ya da hizli bir sekilde yap bite getiriyor, anlasamiyoruz ilgi ilgi ilgi op kardesim kasini gozunu burnunu bogazini boynunu hic bir sey yapmasan bile sonra daha sonra yapalim mi demek ne kaybettirir ki sen kadinina ilgili oldugunu biliyor olmasi zaten yeterlu olacaktir kadin ise sabirsizlik ile o anin gelmesini bekleyecek, dusunce denilen bir sey var dusunceli olmaya davet ediyorum sizi beyler bunu dusunemeyecek olan da gitsin dagda bayirda yasasin ne bilim kalas kalasa yakisir misali!
@tunçsiper tesekkur ederim, mantiksal ve kadinlara karsi ilginin ilk adimini biz adamlarin yapmasi gerektigini dusunmek ve empati kurmak yeterli olur diye dusunuyorum buna en kisa ornek olarak
Aslında "deli eder" çılgınlık manasına da geldiğinden olumsuz şey yerine olumlu şeyler yazmak geldi aklıma; usulca yanaşık arkamdan kulağıma "seni istiyorum" gibi, "aşkım benim için hazır mı" "miniğin geldi" ya da buna benzer sözler uçururdu doğrusu.. olumsuz yönden bakmayalım lütfen :)
35
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Olumsuz olarak; Ben yanasirken pek orali olmamasi vrya tatmin edememesi deli eder. Olumlu olarak; Deli olacagim en iyi sey uzerindeyken ve penisi icimdeyken kalcalarimi deli gibi sallamak beni fena yapar..
Oncelikle hijyen. Sarak disli.. agzi kokan.. killi ve gobekli hantal erkeklerle asla iliski yasamam.
Olumlu olarak: Guclu bir oral hastasiyim. klitorisimin delice oksanmasi.. ayni anda vajinamin yalanip parmaklanmasi beni deli eder. Buyuk kalin ve sert bir penisin vajinamin icinde dans etmesi beni bitirir
Erkekler seks ister kadına sadece seks için yakınlaşır düşüncesi vardir Oysaki her yaklaşma cinsel birleşme ile sonuçlanmak zorunda mi Tek başına Erkeğin veya kadının elindedir. iki kişi nin de aktif ve istekli olması lazım bence. Kadin bu konuda yatakta hiç konuşmak ismezse erkek ne yapsın. Kadında bu konuda elinden geleni yapmalı, erkek kadının ne istedigini ne bilsin. Erkek yatakta kadını doyurmak zorunda ancak bu iki tarafında sirumlugunda.
Yatakta erkeğin ilgisizliği veya penisteki sertliğin kaybı erkeğin kadını çekici bulmadığı veya ilgisi yitirdigi anlamına gelir. Dikattt
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Iyi anlamda beni cildirtmis vaziyetteyken yine de girmemesi ki bu o an beni sinirlendirse de sonrasi cok daha guzel oluyor ve en sevdigim yani da beni de tatmin etmek icin ugrasmasi, Kotu anlamda ise Kendini kaybedip isirmasi, amaci tahrik etmek bile olsa o an dozu kaciyor genelde, kanattigini bilirim ve daha da sinir bozucusu o kan hosuna gidiyor
Olumlu anlamda düşünürsek soruyu, dakikalarca bitmeyen , beni boşaltsa bile devam ederek oral yapması penisime. Ben kanepede kollarımı boynumun arkasına koyarak oturmuşken önümde diz çöküp erekte olmuş erkeklik organıma deepthroat yapması en az 10 dakika oral yapması deliler gibi, karnı çok acıkmış bir kadın gibi. :)
bir kadının tam işi pisircekken beni sevmiyorsun triplerine girmesi, sürekli telefonla uğraşması, yalandan Orgazm takliti yapması, seks sırasında çişe gitmesi bunlar beni deli eder. Açıkçası herkes kendi lipidosuna uygun bir partner bulması lazım, istekli bir kadın pasif bir erkekle eziyet çeker.
Bazı kadınlar tabiri caizse yatakta Kızılay a kan verir gibi yatıyor arkadaş kadınla mı sevişiyorsun odunla mı belli değil. Onun için yabancı vatandaşla evlilik artıyor çünkü onlar yılan gibi oluyor yatakta sana dokununca için ürperiyor vücut harekete geçiyor kımıl kımıl istemesende karşılık veriyorsun. Yani her türlü ateşli oluyorsun. Ben daha hiç başım ağrıyor diyen bir rus kadını görmedim veya bir norveçli danimarkalı ukraynalı. Yani işin özü taktik maktik yok bam bam bam.
Herkes bir olumlu bir olumsuz yazmış ben de öyle yazayım bari, olumsuz olan; yatakta argo kelimeler kullanan ve kendini tanrı zanneden bir partner Olumlu olan; köprücük kemiği çıkıntılı iri omuzlar, kimin ısırası gelmez ki?
Benim de isteklerimin yerine getirmeyip bazi seyleri zorla yapiyor olsam da ustelemesi yapamam demesi ya ne var degisik gelebilir acayip olabilir tuhaf da gelebilir nasil algilarsan algila ok anliyorum seni ama ben istiyorum partnerin olarak yapacaksin ya yapmamak kendini acindirmasi uyuz oluyorum ama denese cabalasa ogrenecek zaman ile kesin olarak, sonrasinda benim istegimin kirilmasi ve o an iliskiden sogumam oluyor ve bir sigara yakip iciyorum sakinlesmek icin olmadi mi ustumu giyinip cikip gidiyorum o an sadece uzaklasmak istiyorum bazi seylerden bu durum benim hic mi hic hosuma gitmiyor acikcasi
Deli etmek.. hangi anlamda ? Net bir şekilde olmaz dediğim bir şeye aptalca yapılan ısrarda deli eder ufak bir tatmine sakinleşebilecekken tatminin üstünde yaşanacak zevkte deli eder bilmem anlatabildim mi..
@siyahcorap bence bir daha oku yazdığımı. Karşımdaki ateş olsun da ben onu alev alev yakıyım dedim. Ateş aleve nasıl dönüşür? Karşımdaki alevse ben doğal olarak ateş alırım gerektiğinde. 😉
canım benim yazdıklarını okuyup anlamamda bir sıkıntı yok demek istediğim ateş i ortaya çıkar o zaman. Şöyle düşün karşında bir odun var ve onu kıvılcımlarınla ateş haline çevir ;)
İyi yönde kadının istekli olduğunu görmek beni tetikler heyecanlandırır beni ilişkiye çekmesi çok önemlidir. Kötü düşünürsek bütün istediklerime rağmen canım istemiyor havasında olursa çok sinirlenirim
uzun doya doya ön sevişme. daha spesifik olmak gerekirse penisimi kendine sürtüp ısrarla içeri sokmaması çılgına çevirir. öbür taraftan; cilvesiz, isteksiz, hadi yap da gidelim tavırlarında olan biri kesinlikle bütün isteğimi kaçırır deli eder.
ık mık dıyen bayanlar deli eder ay yapamam ay edemem, ben sınır tanımam yatakta ama karsımdakı en normal olan seylerı bıle yapmam derse bende orda kendimi dusunurum..
Kadın dediğin doyumsuz olmalı arada sertliği sevmeli ön sevişmeyi uzun yaşatmama izin vermeli ona defalarca boşalttktan sonra ilkşkiye girmeye yeni başlamama yok dememeli
Temiz ve bakımlı olmaması (ki yaşanmıştır) birde ışığı kapatalım yorganı üzerimize çekelim vs gibi utangaç çekingen davranması ( ki maalesef buda yaşanmıştır 🤣😂😂)
Tabiki erkek dediğin yatakta ilgili olması lazım yataktaki o kadına kafınlığını zevkin doruklarında yaşatmalı o kadına kadın olduğunu hissetireceksiniz
En İyi Cevaplar