Valla yatakta ilgilenmeyen herifin hayalarina gecireceksin tekmeyi bakalim bir daha ilgisiz davranabiliyor mu 😂 beni de itip uyuyacagim diyen kadin olur :D
komşudan gelen sesler bir susun uyuyun sabah işe gidecez
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya çok isteksiz kadın olması sınırları olan kadın olmasın zevk aldığı herseyi yapmak isteyen biri olsun çıksın üste içine alıp kendinden geçsin gögüsleri kalcası yeter zaten
@Yaniyorum3131 ilgisiz adamı napayım , zaten rutin olarak işe gidip gelecek yorgun olacak , ilgisiz koca olursa durumlar değişir kadın başka yere kayar. O yüzden adam yatakta vakti gelince azgın olsun
Aynen Ceyda ilgisiz adam veya ilgisiz kadin hi birşeye yaramaz. çok haklisin. Aynen kadinda erkekte başka yere kayar, Nedense yorgunda olsam çok azginim ve şansima yatakta benim gibi birisi cikmadi, cikan olsada sertlikten hoşlanmiyorlar
@Jurjum hahah yahu cok tatli oluyor ama sen farkinda olamazsin tabi bunun sakin olur musun biraz 😅 aaa sert bir sekilde yapmak var tatli tatli dokunuslarla yapip tahrik etmek var sert yapan zaten camistir okuzdur benim dusunceme gore hafif tatli dokunuslar ile yapmasi ayri bir istek uyandirir o bakimdan nazik olmak en mantiklisi uykunu al biraz sen sorun yok 1 saat sonra minciklanirsin 😀 yani sahsen yapmadan edemen bende sorry 😊
Çünkü kadın 15 dakkadan sonra gerçek anlamda zevk almaya başlar ve yarım saat sonunda orgazm olur ve karnında kelebekler uçuşuyo hissine kapılır çok mutlu olur , ayakları yerden kesilir , eski sevgilimden biliyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
HAdi s. k diye mal gibi yatan kadın
Deli eder cukum duser sogurum la ben
Beni yatakta lolde feedleyen insanlar deli eder ya fizzde 20 kill almisken takim yenildi satti serefsizler ya 😞
Beni de mob da hahaahah
Onu yapma bunu yapma demesi. Canım acıyor yavaş vs. İsteksizlik, doymadın mı soruları vs. Yatakta kadın doyumsuz olmalı ve sınırsız.
Ben birkez daha dediğimde yok demesi beni deli eder
O zaman yok diyenin aklı yok bence bir kadına yok denilmez kesinlikle
kesinlikle
Keşke böyle istekli biri olsaydı hayatımda belki o zaman herşey daha güzel olurdu
Asimomu bu 😅
Partnerimin diş telleri varsa deli olurum 😂😂 seksten soğurum. Oralı yaparken can veriyordum az daha 😂😅
Bunu hep merak ediyordum aydınlatın sağ ol:D
Kanka uzak dur diyim ben 😅😅
acemiler ve izlediği filmlerden kendini profesyonel zannedenler..
Boynumu omuzlarimi isirirsa deliririm hırçınlaşırım yakarım o odayı :)
Penisimin sertleşmiyor olması Karımı çok sinirlendiriyor..
#ortakHesap
Sertini verelim
Bnmkini vet
Aklıma bir fıkra geldi..
Malum üçlü.. Alman, Fransız ve bizim Temel.. 😂 😂 Bir gün konuşuyorlarmış..
Kadını, yatakta nasıl deli edersin diye..
Yavaş yavaş sıcak sıcak nefesiyle gelip birden vajinami deli gibi emip yalamasi
:D
gerçekçi ve özgüven sahibi bir hanım bravo :)
Sana doyum olmz
Bakımlı hareketli. sert ve küfürlü seks seven partner 😍😍😍😋😘
Teşekkürler bana hak veren kıymetli hanımefendi ler 😍
Valla yatakta ilgilenmeyen herifin hayalarina gecireceksin tekmeyi bakalim bir daha ilgisiz davranabiliyor mu 😂 beni de itip uyuyacagim diyen kadin olur :D
komşudan gelen sesler bir susun uyuyun sabah işe gidecez
Ya çok isteksiz kadın olması sınırları olan kadın olmasın zevk aldığı herseyi yapmak isteyen biri olsun çıksın üste içine alıp kendinden geçsin gögüsleri kalcası yeter zaten
Orama dokunma bunu yapmayalım şunu yapmayalım uff canım yandı falan filan diyen tribal enfeksiyonlu partner 😏😏
🤣🤣🤣🤣
şuana kadar kötü anlamda deli olmadım hiç. iyi anlamdaysa karşılıklı ilgi alaka en iyisidir her zaman. passion 4 ever ;)
Odada kovalamaca oynayan tipler. ulan işimiz gücümüz var tüm gün onla mı ugrasicaz
Yataktan gelen gıcırt gıcırt ses şıp şıp sesının önünü kesıyor
tam isteğin tavan yapmış yatağa giriyosun iş yapacan regl oldum uzak dur demesi çıldırtıyor
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@aslı2010 bak nasılda hoşuna gidince öylee gülüyon çok çok:)))))
yaaaa
@aslı2010 gerçekten çok sinir bozucu oluyo amaa :))))) stop giriş kapalı :))))
demi erkek icin sinir bozucu ama sevişmeye engel degil oral yaparakta boşaltır
@aslı2010 aynen durmak yok orala devam :))))
ben uyumaya çalışırken üst kattakinin çocuğu gürültü yaparsa ben deli olurum
Altımdakinin inlemesi kırılır mı kırılır o yatak deli eder
inletir misin adamı :)
Abi bu ne yaaaa 😮
Adeta p*rno seks odası grup yeri olmuş burası vaahh vaahh 😀😁😂
Isteksiz kadin ilki bittiginde ikinciyi istemeyen kadin
yorganın çoğunu kendine çekmesi :)
stiriptiz yapıp uzaklaşması!
önce uyandırıp sonra bişi yok demesi!
daha sayıyım mı?
Bilemedim sevdiğim insanın benle meşgul olmaması olurdu herhalde
Kedi. Tam o anda gelip elimi ayagimi yalamiyor mu. Deli oluyorum olmasina ama yine de cok seviyorum.
Soğuk davranması sadece bacağını açıp işini bir an önce bitir der gibi tavır sergilerse deli olurum
Eşim ilişkiye soğuk olduğu için artık ilişkiden de sogdum
Yatakta yemek yemeği düşünmesi (kahvaltı gece atıştırmalıkları vs)
Kıçını devirip yatması ilgisizlik ya da çok yorgun iken onun çok istekli olması
Oraldan anlamayan kadın beni deli etti zaten ya 😊😊
Clokk clokk diye ses çıkartan bir saksoz ve arkasindan çat çat kalçalara kadar köklemek.
Öpüşürken testislerimin okşanması eminim deli eder beni. 😊
@Pambıkpiremsesimben seni ne deli eder? 😊
Masum masum yatarken boynumla ve saclarimla oynanmasi beni azdırır
Deli olmayı ters anlamışım 😂😂😂
Durması...
tribe girmesi..
kan verir Gibi beklemesi...
Çorap..
Tutkulu biçimde gözüme bakması...
Ağzıma yakın nefes vermesi..
Üst komşumun gürültü yapması tabiki hatta kızar sigara bile yakarım çok sinirliyim cok😂🤣
Hevessiz bayan. Zorla zoraki isteksiz güleryüzlü olmayan
Karşımda kocaman duran aleti deli eder..
Anla$ilan koca alet meraklisin😊😊
@Yaniyorum3131 ilgisiz adamı napayım , zaten rutin olarak işe gidip gelecek yorgun olacak , ilgisiz koca olursa durumlar değişir kadın başka yere kayar. O yüzden adam yatakta vakti gelince azgın olsun
Aynen Ceyda ilgisiz adam veya ilgisiz kadin hi birşeye yaramaz. çok haklisin. Aynen kadinda erkekte başka yere kayar,
Nedense yorgunda olsam çok azginim ve şansima yatakta benim gibi birisi cikmadi, cikan olsada sertlikten hoşlanmiyorlar
Ama kadinda bir okadar yatakta azgin olsunki herşey daha zevkli olsun dimi yani 😉
Kocam. Hem olumlu hem olumsuz.
İlgisizlik bşalınca dönüp uyuması
Tabi bu tam bencilce.
Minik ayakların kaç numara?
sarılıp sarmalı insan.
Bencil ve kendini düşünen bir partner
Çok uykum varken çişimin gelmesi.
Uykum varken oramın buramın mıncıklanması
Neden
Mıncıklayacak erkek benim , hem iyi dost hep arkadaş herşey olabilirim bana yakınsn herşey feda😊
Tam tahmn ettiğim gibi? Anlamadın mı ben onu yapanı sevmiyorum zaten dedim.. mal
😄😄😄 öyle seksmi olur muş😕
@Jurjum hahah yahu cok tatli oluyor ama sen farkinda olamazsin tabi bunun sakin olur musun biraz 😅 aaa sert bir sekilde yapmak var tatli tatli dokunuslarla yapip tahrik etmek var sert yapan zaten camistir okuzdur benim dusunceme gore hafif tatli dokunuslar ile yapmasi ayri bir istek uyandirir o bakimdan nazik olmak en mantiklisi uykunu al biraz sen sorun yok 1 saat sonra minciklanirsin 😀 yani sahsen yapmadan edemen bende sorry 😊
5-10 saniye sürmesi djskskzz
Saniye ne ya kckskxkskd
@Eaglepaw1903 maalesef fkdkdkdk
Ama neyse şimdi dalga geçmeyim benimki de öyle olsaydı çok üzülürdum herhalde jxnejxkskx
@Eaglepaw1903 karsi tarafa da üzülmek lazim hshsh
Bak haklısın tam hızla ilerliyor iş ama 5 saniye sonra işçi yorulmuş bırakmış ama iş bitmemiş gibi 😂 ne saçmaladim ben ya jxjdjxkdk
O imkansız ya ben yarım saatte zor boşalıyorum.
@Dynamix06 imkansız olmasa söylemezdim.
Cidden şaşırdım :)
@Dynamix06 haklısın
Çünkü kadın 15 dakkadan sonra gerçek anlamda zevk almaya başlar ve yarım saat sonunda orgazm olur ve karnında kelebekler uçuşuyo hissine kapılır çok mutlu olur , ayakları yerden kesilir , eski sevgilimden biliyorum :)
aynisi :D ilgi manyagiyim
Bende😊😊
seninle ilgilenmeyen gitsin ölsün amkkkk 😂😂😂
cinsel ilgi mi?
Aynen katılıyorum valla😊
Harikasın yine :)
Nefessiz oral yapmak yaptırmak hart seks bakımlı kilsiz bir vajina birde ilişkiden önce beraber yıkanıp seks e hazırlığı beraber yapmak deli eder beni
abaza koca ya da ınsan sonuc yatak degıl
Yatakda sormuş ama
Bişey daha var var yazsammi buraya
@jam_yılmaz yaz ma
Ok.
Aynen
sen ne seviyorsun?
Göğsünü emersem onun bu beni deli eder
Dediginden bisy anlamadim kim kimi emiyor
Ben onu
Erkegin goğsunu emmek ha ben cok gidiklaniyorum. onadan ya
isi biliyorsun erkekte cok zevk alir
Erkek ben olmak isterdim
Yetenekli olduğunu biliyorum
dilber dudaklı
arzulu
tukulu
fantezi seven bir kadın beni deli etti bile
Şimdi daha çılgın birini arıyorum
yatagımda guzel seksi bir hatun var buna ragmen delı olmamıssam bende bır sorun vardır
Jartiyerli bir hatun beni delirtir. Hatta killi * . ciginida ortaya koymasi mahveder
Tam istediğim zamanda kalkmaması😐
O çok fena harbiden yaaa, kadın için ayrı sıkıntı, erkek için ap ayrı bir eziklik.
Sen gel hele o ucus moduna gecer
Hiç beklemediğim bir anda en seksi kıyafetlerle yatağın altından direk oral yapması beni deli edebilr😊
Isırması. Dıslerını hıssetmek tırnaklarıyla sırtımı çizmesı cok hosuma gıdıyor. Gogsunu agzıma vermesı. Ensesını opunce huylanması cok hos
Yorumları okudum gülmekten öldüm be :) İnleyen kadın beni orgazm eder be inlemeli.
Eger erkak kadını doruk noktasina cikarirsa kadinda boş durmaz hakkini verir diye dusunuyorum
Oral yapmayı beceremeyen erkek
Evt bazılar önüne koyulan pastayı yiyemez.
Oral yapmayı beceremeyen kız
Çoğu bilmiyor ki direk olaya geciyolar
Sence neden @Duygusuzkızz
Ben cok guzl yaparm olsada yapsam
oral yapmayı beceremeyen oldu mu hayatında? kocan nasıl bu konuda
İlk oral yaptığım kadını 2 kez getiridm aşık oldu
Kişisel bakımına özen göstermemiş olması😶
Bakımsız erkek mi olur